View Full Version : Co? dla Tutorów.
.Spajki.
01-04-2010, 11:23
Naprawdę nie spamujcie na cb: "Jezyk", "Słownictwo".
Bo gówno to da :<.
Nie macie władzy, a raporty to sobie piszcie do Boga.
Poz 2 nie wchodźcie na Trade.
Nie zachowywujcie się tak sztywno jak Muflon.
Zastanówcie się zanim coś zrobicie.
I tak 0,5 z was nie dostanie Tutora, więc nie róbcie sobie wielkiej nadziei.
Wujaszek
01-04-2010, 11:26
Za sztywni ci tutorzy. Co racja to racja.
Tu się nie zgodzę, bo starać się muszą i nie jest wiadomo kto dostanie posadę tutora. A gracze niech trzymają zwroty niekulturalne za zębami, bo napewno na dobre im to nie wyjdzie. Pozdrawiam. I nie zakładajcie już teamtów co do tutorów, bo jest ich już około 6, a dopiero 2 dzień ich pracy. :D
A po co ten temat? Oni bardzo dobrze wiedzą co mają robić. Może nie powinni się tak "spinać", ale muszą się wykazać, przynajmniej na początku.
Za sztywni ci tutorzy. Co racja to racja.
No tak, ale przecież tutor nie może być dla każdego na 'Ty'.
Powinien być surowy i konsekwentny.
@Top
Mówisz, że i tak połowa nie dostanie tutora i że nie mają się po co starać.
Z tym bym polemizował. Przecież ktoś kto osiągnął już coś, czyli jego podanie nie został odrzucone, będzie starał za wszelką cenę dostać tutora na stałe,
wykonując powierzone mu tymczasowo obowiązki.
W sumie to racja, narazie są od pomagania a nie od potępiania.
Zawsze jest tak na początku, że tutorzy/moderatorzy itp chcą się wykazać i poprawiają wszystko i wszystkich, ale z czasem to się zmieni.
Blood Raven
01-04-2010, 12:17
Tak jak up szanowny pan napisał że się chcą wykazać na początku ale pózniej się to zmieni.
Nowi Tutorzy, nie są "sztywni".
To że wy ich do takiego stanu doprowadzacie, ponieważ wasze zachowanie na Game Chat/Help, mówi samo za siebie to się nie dziwcie ..
Ero Senin
01-04-2010, 12:30
To że wy ich do takiego stanu doprowadzacie, ponieważ wasze zachowanie na Game Chat/Help, mówi samo za siebie to się nie dziwcie ..
Jestem ciekaw czy też tak trzymałeś się regulaminu, pisałeś na odpowiednich kanałach przed dostaniem testowego tutora.
`diGiel <3
01-04-2010, 12:35
Ale nie rozumiem panowie o co tu jest gadanina..pfff są sztywni czy wyluzowani to ich zasrana sprawa.Według mnie nie ma czego zazdrościć.
ta nie sa sztywni swiadczy o tym moj podpis ;s
Gdybyś miał tutka to by ci chyba pociekło i byś się słuchał każdego i był bardziej sztywny od nich. Zresztą miałem przyjemnoś pogadać z dwoma tutorami i nie są sztywni wogóle na RRV. Na GC i Trade muszą być bo inaczej do was nie trafia, a doprowadźicie do tego, że oni będą mogli wam dawać bany, bo nie umiecie zachować.
Gdybyś miał tutka to by ci chyba pociekło i byś się słuchał każdego i był bardziej sztywny od nich. Zresztą miałem przyjemnoś pogadać z dwoma tutorami i nie są sztywni wogóle na RRV. Na GC i Trade muszą być bo inaczej do was nie trafia, a doprowadźicie do tego, że oni będą mogli wam dawać bany, bo nie umiecie zachować.
Jedyna osoba, która nas rozumie.
Dziękujemy...
Nie obeznany
01-04-2010, 12:49
Moim zdaniem ejst to karygodne
Kamor Wielki
01-04-2010, 12:49
Jedyna osoba, która nas rozumie.
Dziękujemy...
/FP
@top
Nie ważne jaka pozycja,każdy MUSI BYĆ NA LUZIE.
Moim zdaniem to pospinane Gimbusy(nie wszyscy).
@Tutor 2
Ciebie akurat nie poznalem ale jesli chodzi o Tutora 12 to przytocze wam pewne zdarzenie.
Otoz w godzinach nocnych wbilem sobie na gc :)
Napisalem Siema Hujki. Tutor 12 nie czekajac dluzej chcac sie przylizac zaczal pisac cos o mojej inteligencji...hmmmm...Co ma inteligencja do zartobliwego napisania na gc "Siema Hujki". Pozniej oczywiscie troszke mu nawbijalem :D
@Tutor 2
Ciebie akurat nie poznalem ale jesli chodzi o Tutora 12 to przytocze wam pewne zdarzenie.
Otoz w godzinach nocnych wbilem sobie na gc :)
Napisalem Siema Hujki. Tutor 12 nie czekajac dluzej chcac sie przylizac zaczal pisac cos o mojej inteligencji...hmmmm...Co ma inteligencja do zartobliwego napisania na gc "Siema Hujki". Pozniej oczywiscie troszke mu nawbijalem :D
Nom Twoja wypowiedź potwierdza to co napisał Tutor 12. Psychicznie jesteś dzieckiem, ponieważ śmiejesz się z ludzi, którzy są chorzy świadczy o tym zdjęcie, które nazwałeś "Zakład pogrzebowy ekipa pvp". Twoje zachowanie jest gorsze od 13- latka. Zanim zaczniesz się napinać przemyśl to co powiedziałem.
Obowiązuje całkowity zakaz przeklinania i obrażania innych graczy. Mam nadzieję, że ten cytat przekona Cię dlaczego Tutorzy zwracają na wulgaryzmy uwagi.
Czepiacie się, bo to nie was wybrali. Normalka na APO. Najlepiej utrudnić pracę tym, którzy starają się pomóc nie tylko administracji serwera, ale również Wam, graczom.
@Belhior
Jeśli chodzi o podpis.
Romek zrobił to co gracze dawnego krs.
Zanim zaczniesz się napinać przemyśl to co powiedziałem.
Tak napinką jest napisanie jak zachowuje się dany tutor. Według mnie tutora nie powinna dostać osoba która się napina. Mógł napisać tylko "Proszę nie używać wulgaryzmów.", ale oczywiście musiał zabłysnąć intelektem i "droczyć" się z graczami.
@topic
Raczej tutor powinien zachowywać się jak przyszły członek ekipy. Czepiacie się Mortiisa? Przecież też jest sztywny.. Pozwólcie im robić swoje, a uwagi zatrzymajcie dla siebie.
@Belhior
Jeśli chodzi o podpis.
Romek zrobił to co gracze dawnego krs.
Tak napinką jest napisanie jak zachowuje się dany tutor. Według mnie tutora nie powinna dostać osoba która się napina. Mógł napisać tylko "Proszę nie używać wulgaryzmów.", ale oczywiście musiał zabłysnąć intelektem i "droczyć" się z graczami.
@topic
Raczej tutor powinien zachowywać się jak przyszły członek ekipy. Czepiacie się Mortiisa? Przecież też jest sztywny.. Pozwólcie im robić swoje, a uwagi zatrzymajcie dla siebie.
Jestem często na GC i mnie po kilku minutach wkurzają niektóre dzieci, a co dopiero Tutorów, którzy byli tam 5h+. Wiadomo powinni być trochę bardziej wyrozumiali, ale sam wiesz, że jak coś powtarzasz w kółko to krew jasna zalewa. Zresztą czy Duff to jakieś dziecko?? Płacze, że zwrócono mu uwagę za to, że przeklnął. Bądźmy bardziej wyrozumiali dla siebie.
Można się było spodziewać, w jednej chwili wypuścili 20 napalonych osób.. Każdy chce zabłysnąć.. No i niestety robi się spam. :P
Do autora: Ciekawie byloby gdyby mogli banowac to bys tak nie pisal:) a Santano i inni dostaja zglosszenia od Tutów
Zarexoholik?
02-04-2010, 23:18
Po co to napisałeś? Oni chyb o tym wiedzą. Na 100% zostali poinformowani, że połowa odpadnie i że ich możliwości będą znacznie ograniczone.
Chłopaki z doświadczenia wiem, że takie zachowanie "ooo jaki ja jestem zajebisty mam tutora niedługo ekipa i w ogolę" jest nie najlepsze. Nie zachowujcie się jak ostatnie pizdy za przeproszeniem ale jak człowiek. Na początku byłem pewnie taki jak wy ale z czasem zauważycie, że nie na tym to polega. A jak dalej będziecie robić taką napiekę gracze was znienawidzą i będę mieli wyjebane. Eloł ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.