PDA

View Full Version : tutor i ban

pomozplz
01-04-2010, 11:42
Co wy na to żeby tutor mógł banowac za pisanie nie na temat na kanałach oraz za wyrażanie się ;] bo jest totalny spam itp all olewaja tutorow

Elite Filutek
01-04-2010, 11:43
Hmm Czemu nie jestem na tak . Ale i tak nie wejdzie w życie , ponieważ za 2 tyg wybrani będą mogli chyba banować , o ile się nie myle

Wujaszek
01-04-2010, 11:44
Po wstępnej selekcji pewnie tutor będzie miał taką możliwość.

Stoner
01-04-2010, 11:44
No baa, że tak.
Muszą pokazywać kto tu rządzi.

Zbigniew Wodecki
01-04-2010, 11:47
Śmieszny jesteś, jak może banować, to się zdenerwuje, i będzie banował tylko tych, których nie lubi tak, pomyśl zanim coś napiszesz... ; o

Tutor 2
01-04-2010, 11:48
No baa, że tak.
Muszą pokazywać kto tu rządzi.
Tutor nie posiada możliwości banowania.

Oczywiście, przydałoby nam się to, ponieważ jesteśmy ignorowani w grze.
Gracze mają nas w dupie, ponieważ nie mamy takowych praw do banowania itp ...

Wnorekkk
01-04-2010, 11:50
Również jestem na tak. Póki co, Tutorom zostaje pisać Raporty :]

Wolly
01-04-2010, 11:53
Tutor nie posiada możliwości banowania.

Oczywiście, przydałoby nam się to, ponieważ jesteśmy ignorowani w grze.
Gracze mają nas w dupie, ponieważ nie mamy takowych praw do banowania itp ...

Ową opcję dostaniecie po tym "etapie przejściowym". Administracja musi Wam zaufać, bo z taką komendą można na prawdę rozwalić serwer...

Póki co musicie to przetrwać i raportować wykroczenia do wyższych rang.

Duffi
01-04-2010, 11:54
jestem na tak ale po wstępnej selekcji i wybraniu tych prawidłowych tutorów , będą oni mieli chyba taką możliwość.

Axelo .
01-04-2010, 11:55
Po pewnym etapie zostanie wylosowane kilka osób [chyba] które dostaną większe możliwośći.

Myst
01-04-2010, 11:56
Po pewnym etapie zostanie wylosowane kilka osób [chyba] które dostaną większe możliwośći.

Człowieku czytaj posty wyżej, gościu już o tym napisał, a ty to powtarzasz...

@down

Jak ma zaprowadzić porządek, jak on na razie nic nie może, jest taki sam jak my, tylko ma trochę więcej możliwości. No, ale po wyborze już prawdziwych tutorów to się zmieni.
Ps. To Ty też powinnieneś umieć zaprowadzić porządek, bo masz prawie tyle samo praw co on.

Royal Shi
01-04-2010, 12:06
Nie , tutor ma ograniczone możliwości i ma się w nich spełnić, jeżeli nie potrafi zaprowadzić porządku to nie zasługuje na daną mu pozycje.

pomozplz
01-04-2010, 12:08
można by był o im taka opcje dac na ten okres próbny bo masakryczny spam na game z trade ;/

Senshi
01-04-2010, 12:08
Jestem na tak... Przynajmniej mialby jakas role:) i przy okazji zmniejszylby spam:o

Lunatic Volt Here
01-04-2010, 12:10
Po co skoro za jakis czas bedzie wybranuch kilku(5 chyba) stałych tutorów wtedy zajmą się banowaniem :)

@down

GC widzę co chwile bo jak expie to mam go włączonego ;)

pomozplz
01-04-2010, 12:11
@up ty nie rozumiesz bo nawet nie widzisz game czata czleku n/c

@down
Jak botuje sie to banuja za free ;/

Koteq
01-04-2010, 12:11
Jestem na nie.
Tutorzy mnie krótko mówiąc wkur***.
Jeszcze by banowali za nic.

Refresh
01-04-2010, 14:57
Bardzo dobry pomysł.
Będzie mniej 'noobów', którzy piszą na innych kanałach, nie to co trzeba.

Lagga
01-04-2010, 14:59
jestem na tak. gmow praktycznie nie ma oprocz santano a tutorzy musza sie uzerac z jakimis dzieciakami i nawet nie moga zbanowac:<

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-04-2010, 15:01
Powinni dać mozliwosc banowania jednemu ogarniętemu(ofc pod scislym nadzorem), bo w tej chwili ci tutorzy wywołują większą napinkę niż była przedtem

TuK!
01-04-2010, 15:03
Jestem za, można by tak zrobić, było by lepiej ;>

Tutor 8
01-04-2010, 15:07
Przydałoby się co niektórym bana "sprzedać", ale mam mieszane uczucia do tej propozycji. Wtedy byłby jeszcze gorszy płacz, chaos i anarchia. Forum byłoby zalane tematami typu:

"Nowi tutorzy poczuwają się do władzy"
"Nowy tutor dał mi bana za nic"

Itp. itd.

Santano kazał robić nam ss tych co nagminnie przesadzają, to robię. Mam nadzieje że wszystko sprawdzi.

KaZeK
01-04-2010, 15:07
Z jednej strony trochę nie potrzebne zbyt duży chaos mógłby wybuchnąć, a z drugiej przydało by się dać im możliwość banowania do 5h max.

Nagash
01-04-2010, 16:21
Ja również jestem na TAK. Administracja powinna wykonać coś następującego: Pewna osoba "xxx" pisze na Game-Chat używając wulgaryzmów i obrażając innych, w tym momencie tutor ma prawo zbanować daną osobę na 3 dni. Prawdopodobnie dzięki temu gracze by zachowywali więcej kultury na serwerze, jak również może by ich trochę przybyło. Jestem na tak. Pozdrawiam euphoria :)

Vivek
01-04-2010, 17:02
Jestem na nie. Wystarczy żeby jakiś gm pilnował tutorów w godzinach szczytowych. I przeglądał ich ssy. Lepiej żeby nie dodawali takiej opcji, dla dobra samych tutorów. Znając apowiczów przy "niesłusznym" banie tutor zostałby zmiażdżony.. :P

Lathus
01-04-2010, 17:17
Jestem na Tak!Ostatnio taki syf na kanałach się zrobił że szok!

Sub Zero 2
01-04-2010, 18:49
Jestem na tak.Ale nie bany np.na 2 tygodnie,tylko klika godzin lub 1 dzień.
Ja miałem pisać tą propozycje!

Patryk1441
01-04-2010, 19:12
Skoro was wybrał to ma do was jakieś zaufanie, że spełnicie jego oczekiwania. Tutorzy mogli by mieć teraz możliwość banowania na 24h za pisanie nie na temat na kanałach, wyrażanie się. To przecież serwera nie rozpierdzieli ;)
@edit

Może i masz rację, ale zobacz ktoś napisze przez przypadek na trade "Siemka chlopie" zapomniał zmienić kanał, a to się zdarza. Wtedy tutor chce zabłysnąć i banuje gościa za pisanie na złym kanale. Oczywiście może i być super fajny tutor, który napisze mu na pw by nie pisał na trade, a on wytłumaczy się, że pomylił zakładki.

No bez przesady. Wiadomo, żaden tutor nie dał by bana za taką małą pomyłkę. Najpierw jest ostrzeżenie potem akcja.

Myst
01-04-2010, 19:56
Skoro was wybrał to ma do was jakieś zaufanie, że spełnicie jego oczekiwania. Tutorzy mogli by mieć teraz możliwość banowania na 24h za pisanie nie na temat na kanałach, wyrażanie się. To przecież serwera nie rozpierdzieli ;)

Może i masz rację, ale zobacz ktoś napisze przez przypadek na trade "Siemka chlopie" zapomniał zmienić kanał, a to się zdarza. Wtedy tutor chce zabłysnąć i banuje gościa za pisanie na złym kanale. Oczywiście może i być super fajny tutor, który napisze mu na pw by nie pisał na trade, a on wytłumaczy się, że pomylił zakładki.

To ja jestem na razie na nie, nie to, że nie ufam tutorom, ale wiele razy nie którzy udawali, kogoś fajnego, a gdy dostali władzę to banowali za nic, lub za małe przewinienie.

Rodowity ^^
01-04-2010, 20:23
Za te 2 tyg. jak zostaną wybrani to będa mieli taka możliwość banowania xd

pomozplz
01-04-2010, 21:12
Zanim będzie możliwość banowania to wiecej noobów na game czacie typu przyklinanie oraz spamowanie treśćmi związanymi z trade :< mogli by dac ;)

Babus
02-04-2010, 09:45
Za te 2 tyg. jak zostaną wybrani to będa mieli taka możliwość banowania xd
Nie będą mieli. Dopiero po awansie na s tutora jest taka możliwość. Za 2 tygodnie będą mogli co najwyżej kickać.

@topic
Jestem na nie. Żeby banować trzeba mieć jakieś pojęcie o tym 'fachu', a nie dać tutora przypadkowym osobą i niech se banują..

Blood Raven
02-04-2010, 09:50
Jestem na tak ale na pewno nie w okresie próbnym... Jak już zostanie wybrany na tutora do dopiero

P.S 25 post :D:D

pomozplz
02-04-2010, 10:01
[QUOTE=Babus;632548]Nie będą mieli. Dopiero po awansie na s tutora jest taka możliwość. Za 2 tygodnie będą mogli co najwyżej kickać.

Tak to prawda że będą mogli kickac ale jest totalny żal na tym game czacie jakies lamusy wparuja i nie ma życia ;]

Qυiet
02-04-2010, 10:01
Od samego początku powinni mieć możliwość kickowania z gry. Wtedy nie lekceważyli by tutorów. Jednak pozostaje jeszcze sprawa stronniczości, ale to wiadomo, że łatwo wyjdzie na jaw i tutor pożegna się ze stanowiskiem.

Anusiak Wielki
02-04-2010, 10:34
Tak bo ciagle obrazaja Tutorow a oni nic nie moga zrobibc ;/

Kumpel Armii
02-04-2010, 13:31
Nie. Jeden tutor już został kompletnie zbanowany, a więc administracja źle przyznała tutorów ... nie ma co ufać dzieciakom.