Zaloguj się

View Full Version : Ca?kiem nowa propozycja

.:Edzio:.
01-04-2010, 12:26
Witam jak wiecie po wprowadzeniu uhów na hota knight stał się palladynem ;D
Propoznuje aby palladynowi nie dodawac wiecej dmg czy tez hp itd. ale aby biegal on szybciej od ek bo ja wiadomo pall glownie biegajac bije

przykladowo 100 lvl palla biega jak 175 lvl knighta wtedy było by lepiej dla pallka a nie trzeba kombinowac z dmg

Koteq
01-04-2010, 12:29
Hmm Dziwna propozycja jeszcze to przemysle.
Ale raczej nie bo W tedy żaden ek nie ubije rp jak będzie Uciekał.
A Rp to nie ms ....

.:Edzio:.
01-04-2010, 12:32
Hmm Dziwna propozycja jeszcze to przemysle.
Ale raczej nie bo W tedy żaden ek nie ubije rp jak będzie Uciekał.
A Rp to nie ms ....

to mozna zrobic czar od xxx. lvl na szybszy bieg od utani hur ale wolniejszy od utani gran hur

np. utani ultimate hur

Myst
01-04-2010, 12:35
Na początku nie wiedziałem co o tym myśleć, ale sadzę, że to dobry pomysł bo palladyn powinien być szybszy od ek, ale wolniejszy od ms. Ten pomysł z czarem podoba mi się.

M4A1
01-04-2010, 12:44
tak ale to nie pomorze w pvp ...

Axelo .
01-04-2010, 12:48
tak ale to nie pomorze w pvp ...

Napewno nie pomorze.

Co do tematu to oczywiście że rp musi być szybszy od EK'a żeby go macką nie trafiał.

Ernii
01-04-2010, 13:11
Witam jak wiecie po wprowadzeniu uhów na hota knight stał się palladynem ;D
Propoznuje aby palladynowi nie dodawac wiecej dmg czy tez hp itd. ale aby biegal on szybciej od ek bo ja wiadomo pall glownie biegajac bije

przykladowo 100 lvl palla biega jak 175 lvl knighta wtedy było by lepiej dla pallka a nie trzeba kombinowac z dmg

ktory ci palek biega ? co to rl tibia ? wez przestan o.o i tak ciezko walnac pala z macki to jeszcze cos chcecie ...

KaZeK
01-04-2010, 15:24
Jestem na nie.

Palek jest dość szybki i nie wymaga modyfikacji.

Nagash
01-04-2010, 15:33
Szczerze mówiąc propozycja jest ciekawa i godna zastanowienia, ale RP to nie MS/ED. Moim zdaniem w balansie profesji wszystko powinno zostać "na swoim miejscu". Bo na logike: Jeżeli RP będzie uciekał od EK, on go nie dogoni tak czy inaczej. Propozycja ciekawa, ale jestem na NIE . Ale naprawdę ciekawe ;> Pozdrawiam euphoria. ;)