Zaloguj się

View Full Version : Prima Aprilis ;dd Wasze ?arty i kawa?y!!

Big Joe
01-04-2010, 12:29
Witam.
Jak sam temat mówi, w tym oto tym temacie możecie zamieszczać swoje żarty i kawały "wycięte" kumplom, rodzicom, rodzeństwu. Jednym słowem dla wszystkich ;dd

Dareluss
01-04-2010, 12:33
W grze powiedzialem kto napisze dostanie kaptur i sie nabrali :> , pozniej powiedzialem na innym ots ze kto napisze na gc 1 , dostanie najlepszego hara na ots

Rzulf
01-04-2010, 12:38
W grze powiedzialem kto napisze dostanie kaptur i sie nabrali :> , pozniej powiedzialem na innym ots ze kto napisze na gc 1 , dostanie najlepszego hara na ots

Uzależnienie ? Prima aprilis tylko w Tibii .. ?

@ Topic.

Nie zrobiłem nic, nie bawię się w to. ;)

Kamor Wielki
01-04-2010, 12:41
Nie zrobiłem nic, nie bawię się w to. ;)

http://i44.tinypic.com/f3yps2.jpg

@top
Dziś byłem z 2h na mieście,trochę koleżanki i kolegów ponabieraliśmy,jak i również mieszkańców xD

_woto_
01-04-2010, 12:42
Moja stara nabrala ciotke ze ma ciaze pozamaciczna to tamta kazala jej sie nikomu nie przyznawac, taka mialem beke ze own3d :D

.Serafin
01-04-2010, 12:56
Ja: Kolezanka mowila mi ze wygralem konkurs i nie bede pisal humana! :D
Mama: Gratulacje!
Ja: Prima Aprilis, nawet nie przyszedlem.

Zacznijmy od tego ze te konkursy byly pare miechów temu. To 1 z rana i nie ostatni dzis ;c

deeL `
01-04-2010, 12:59
Oj ustawiłem sobie opis na gg, że wczoraj mnie złapali z gramem palenia i kuratora będę miał. Taki spam przyszedł XD

Nie obeznany
01-04-2010, 12:59
rodzice mnie urodzili i ja to uwazam za kawal prima aprilisowy

Lord Reliable
16-05-2010, 21:49
u mnie bylo zajebiscie xddd
zadzwonilem do kuzyki ktora pracuje w kryminale ;d i gdy moja mamusia spokojnie wypoczywala w domu ja podjechalem po komisariat i tam czekala kuzynka z 3 kumplami z antyterrorki akurat byli po sluzbie ;d wszyscy zalozyli kominiarki i mnie powiezli radiowozem do domu xd spieli mnie w kajdanki i podeszlismy pod drzwi do mieszkania ;d gdy moja mama otworzyla prawie dostala zawalu xDD

Troche sie wkurzyla xD Ale godzine pozniej zrobilem jej drugi kawal. ;d kupilem jej roze na przeprosiny do ktorej dolaczylem gałązke pokrzyw ;d przez tydzien sie do mnie nieodzywala ;d

Piko
16-05-2010, 21:54
u mnie bylo zajebiscie xddd
zadzwonilem do kuzyki ktora pracuje w kryminale ;d i gdy moja mamusia spokojnie wypoczywala w domu ja podjechalem po komisariat i tam czekala kuzynka z 3 kumplami z antyterrorki akurat byli po sluzbie ;d wszyscy zalozyli kominiarki i mnie powiezli radiowozem do domu xd spieli mnie w kajdanki i podeszlismy pod drzwi do mieszkania ;d gdy moja mama otworzyla prawie dostala zawalu xDD

Troche sie wkurzyla xD Ale godzine pozniej zrobilem jej drugi kawal. ;d kupilem jej roze na przeprosiny do ktorej dolaczylem gałązke pokrzyw ;d przez tydzien sie do mnie nieodzywala ;d
Bombel patrz na date postów...
Zamknijcie ten temat