Zaloguj się

View Full Version : Zjebali*** sprawe...

Asman
01-04-2010, 16:33
Jak sama nazwa tematu wskazuje , zjebaliście sprawe... xd Nabór tutorów miał służyć do wyłowienia najdojrzalszych graczy... A nie osoby które potrafią umiejętnie zje**ć sprawe lub umiejętnie wylizać rowa... Nie jedna osoba w podaniu musiała powiedzieć o GM'ach. ZAPRASZAM DO ZAMIESZCZANIA SCREENÓW NA TUTORÓW.

Mortiis - Najlepszy GM jest hosterem , doceniam jego prace i cierpliwość.

Santano - 2 najlepszy GM , potrafi banować i ogólnie zająć się serwerem...

ITD , dlatego że potrafią się podlizać dlatego zostali wybrani? xd Frajerów znaleźliście i tyle. Chwalą się że Omena biją? WyczynUwa powaga , mastahy jak ch*j. Na raporty to ci mój 5 letni brat potrafi odpisać i jeszcze lepiej składa zdania i nie robi "literówek" i błędow ortograficznych... KUR*A odstraszali by ich nie dojrzali tutorzy noobq.

Gratuluje GM'om za zajebisty nabór. x)

A no tak , wybaczcie zapomniałem też pogratulować za to że wybraliście sztywne dzieci co robią co wyraz przecinek.

Gratuluje , całej , ekipie , za , wybranie , dzieci , które , kozaczą , wiedzą , kończącą , podstawówkę , gratuluje , ponownie , GZ!.

#Tutor 2#
Robicie to co musicie? Zajebiście się do tego przykładacie... Jak by ktoś porządny dostał tutora to po 7-8 Raportów na raz odpisywał + Ogarniał gc... HAHAHA , który to tutor na Trade-Main mówił > Zapraszam Na trade? BUHEUBHUEHUHE I to jest porządna robota , pewnie po 10 minutach się przepracował... Biedaczek ;<

#Laluś# Nawet nie brałem udziału w rekrutacji ;< Poza tym... Jestem w 99,99% pewien że robote wykonałbym za 5 tutorów... :(( A społeczność jak społeczność... Norma. ;<< Dzieciakiem nie jestem.

#Seba# : < Wyżaliłem się... Od tego kur*a jest ten dział pucu :< Pucing działa :)

#Ostatnie 2 osoby#
Tak jak one wylizały dupe GM'om , ja im wyliże dupy i bana nie dostane. HUEHUEHUEHUE.

#TuK!# zauważ że mogą tez wylizac dupe ;d. Mogą powiedzieć że mają 25 lat a mają 11... Mogą powiedzieć że mają na nazwisko Maranek a ma Kurwidół czy coś w tym rodzaju... GM'owie chujowo zrobili rekrutacje.

Tutor 2
01-04-2010, 16:37
Hmm.. Nie do końca wiem, o co Ci chodzi, lecz:
- Nie możemy nic zrobić, nawet gdy nas o to prosicie, żebyśmy podeszli, ponieważ jesteśmy uwięzieni.
- Na reporty odpowiadam zazwyczaj ja oraz Tutor 10, literówki? Pokaż mi przykład.
- Został nam postawiony Omen, po to żebyśmy się nie nudzili ...

Moim zdaniem wybór jest dobry, nie wiem co Ty masz do tego, że robimy to co musimy.

@edit
Hmm... Żeby było tyle reportów...
Niestety, Tutor 5 pomylił się, każdemu to się zdarza..
Ja staram się ogarniać, zajmuje się odpowiadaniem na RRV, oraz czasami pomocą na Help...

Vivek
Aha, no i? XD
Może nie wszyscy Tutorzy są dojrzali.. Mortiis lub inna osoba z ekipy powinna przeprowadzić przed wybraniem rozmowę np. na gg. Wtedy można sprawdzić czy rozmawia się z osobą myślącą czy z dzieckiem. Co prawda trzeba było podać wiek. Wydaje mi się, że paru tutorów skłamało... xD

Seba Master Knight
Zazdrość cię zżera.... To bardzo smutne.
@edit
Co to znaczy pucing niedoj*bie? Nie życzę sobie takich określeń

Laluś
01-04-2010, 16:38
Już? Wyżaliłeś się? Wiem, nie Ciebie wybrali, a to boli. :/ Po za tym, Mortiis dobrze wiedział kogo wybrać i na pewno Ty nie zrobiłbyś tego lepiej. Zakładając durne tematy o tutorach pokazujecie jaka jest większość społeczności APO. I Wy ku**a chcecie, żeby wróciło 'old APO', gdzie czekało się w kilkuset osobowych kolejkach, żeby wbić na serwer? Przecież to Wy odstraszacie nowych graczy.

Nagash
01-04-2010, 17:18
Ja wiem o co mu chodzi ! O to, ze APO zchdozi na psy!. Gm-owie pobanowali już większość osób. Niedługo z APO nic nie zostanie !. Wiele osób już odeszło, czekam aż odejdzie jeszcze więcej. Brawo dla tutorów! Banowanie bez ostrzeżenia za podszywanie się ? No brawo, cudownie. APO odchodzi... ;<

EDIT # Popieram niżej, zapomniałem to dodać. Każdy z wybranych tutorów mógł skłamać w podaniu. Jeżeli zadałem tutorowi pytanie, a on mi odpowiada, że jego największy poziom to 31, to nie sądzę, że może wiedzieć zbyt wiele o armii. Gratulujemy wyboru ! ;<

Anusiak Wielki
01-04-2010, 17:24
No i co tutorem zostanie jakis pies z apo i bedzie zaje**sc*e :]
Wszyscy jego qmple oczywiscie beda up[rzywilejowanie o ile sie nie myle -.-

TuK!
01-04-2010, 17:25
Zauważ, że każdy tutor, może kłamać w tym co wysłali ;)
Np.
Ile lat już grasz w tibie?
5 lat, a gra 3 miechy :)

Devil murder
01-04-2010, 18:40
Gratuluje , całej , ekipie , za , wybranie , dzieci , które , kozaczą , wiedzą , kończącą , podstawówkę , gratuluje , ponownie , GZ!.
[...]

Mogą powiedzieć że mają na nazwisko Maranek a ma Kurwidół czy coś w tym rodzaju...

Rozwaliłeś mnie doszczętnie! :D

Masz 100% rację ;>

Belhior
01-04-2010, 20:03
Proszę cię wyjdź i nigdy nie wracaj.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-04-2010, 20:13
Zorientuj się, że nie masz o co się napinać. Gracze nie mają nic do gadania (vide Muflon = mod w te wakacje) Nawet jesli okazałby się dany delikwent skończonym idiotą, to i tak prędzej czy później wyleci.

Stoner
01-04-2010, 20:16
Nabór tutorów miał służyć do wyłowienia najdojrzalszych graczy...
Tutor wcale nie musi być dobrym graczem.
Wystarczy, że zna regulamin i go przestrzega.

Sory kolego nie przeczytałem całego postu bo po prostu mi się nie chciało wgłębiać w twoją prostotę umysłową.

Asman
01-04-2010, 20:24
Tutor wcale nie musi być dobrym graczem.
Wystarczy, że zna regulamin i go przestrzega.

Sory kolego nie przeczytałem całego postu bo po prostu mi się nie chciało wgłębiać w twoją prostotę umysłową.

Mhym , jak tutor jest w ogóle nie wtajemniczony w gre , nie zna historii APO , nie jest dojrzały to co on robi na tej posadzie?? : < Zamknij drzwi jak wychodzisz... :> Wyjdź na dwór się przewietrzyć. :>

#oboje down#
Nie zależy mi na tutorze... : > Wyjebane miałem... I tak było pewne że wybiorą tym co najwięcej pacc kupili , czy też ci co najbardziej wylizali dupy... ; ) Poza tym , ogarną syf? Takich ciuli to powinno być 40-50 na całym serwerze... A bana się nie boje , poza tym... Są warny + delete tematu a nie od razu ban. Nie znasz się , nie odzywaj się... <STOP CRY KID>

Czemu odrazu mówicie, że APO schodzi na psy? Moim zdaniem Wy nie potraficie niczego docenić to co dla Was jest dobre.Cała ekipa APO stara się aby było jak najlepiej.Wybór tutorów jest najlepszym osiągnięciem, dzięki temu nie będzie bałaganu na Game Chacie.Ogólnie rzecz mówiąc będzie wtedy większa frajda z gry na serwerze.Tylko największą gehenną jest wasza nie kultura i to sprawia człowiekowi, że się nie chcę tutaj grać.

HAHAHA już to widze , pewnie mówisz że dobre posunięcie a w podaniu "KUR*A PRZYJMIJCIE MNIE BO ZAJEBIE MATKE KRZESŁEM I POWIESZE SIĘ NA KLAMCE LUB PRZEBIJE SOBIE KRTAŃ PATYCZKIEM OD LODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 111

Jesteś żałosny , cała ekipa tutorów jest żałosna , tak jak ci co tutorów wybierali...

Dlaczego? xD Jebane sztywniaki? Oczywiście... Przedział Wiekowy 11-13? Oczywiście... Szpanujecie wiedzą którą można osiągnąć idąc do 1 klasy gimnazjum? Oczywiście... Nie potraficie ogarnąć 1 raportu to po ch*j mówić o 5-6? Oczywiście... Nie potraficie ogarnąć w 5 , 20 osób na GC? Oczywiście... Tak podniecacie się posadą że na trade piszecie "Na trade?" Oczywiście.

GRATULACJE! Pewnie tak wam się teraz łapy trzęsą (z powodu m.in bezsenności) że literówki to idą non-stop. Albo czekacie na 1 kl. podstawówki :D

Asman zazdrościsz im ,że ty nie dostałes tutora ?To jest tylko próba i gracze wybiarą kilku tutorów ,doceń prace innych nie jest to łatwe na tym serverze jakbyś został sam tutorem to byś to samo pisał.

Jak już mówiłem , pewno było to że wygra sztywniak / lizodup... :) Weścje , sje , opanujcje , panowje , oras , panowje , sobacz , jaki , haos , przes , to , wyszet :(( dzienkuje za ufage.

Lyoth
01-04-2010, 20:28
Poprostu Ty Nie, Jesteś Tutorem Dla Tego Ten Temat I Te Wulgaryzmy Które Użyłeś Za To Ban Powinien Leciec ..

Refresh
01-04-2010, 20:29
Jak sama nazwa tematu wskazuje , zjebaliście sprawe... xd Nabór tutorów miał służyć do wyłowienia najdojrzalszych graczy... A nie osoby które potrafią umiejętnie zje**ć sprawe lub umiejętnie wylizać rowa... Nie jedna osoba w podaniu musiała powiedzieć o GM'ach. ZAPRASZAM DO ZAMIESZCZANIA SCREENÓW NA TUTORÓW.

Santano - 2 najlepszy GM , potrafi banować i ogólnie zająć się serwerem...

ITD , dlatego że potrafią się podlizać dlatego zostali wybrani? xd Frajerów znaleźliście i tyle. Chwalą się że Omena biją? WyczynUwa powaga , mastahy jak ch*j. Na raporty to ci mój 5 letni brat potrafi odpisać i jeszcze lepiej składa zdania i nie robi "literówek" i błędow ortograficznych... KUR*A odstraszali by ich nie dojrzali tutorzy noobq.

Gratuluje GM'om za zajebisty nabór. x)

A no tak , wybaczcie zapomniałem też pogratulować za to że wybraliście sztywne dzieci co robią co wyraz przecinek.

#Tutor 2#
Robicie to co musicie? Zajebiście się do tego przykładacie... Jak by ktoś porządny dostał tutora to po 7-8 Raportów na raz odpisywał + Ogarniał gc... HAHAHA , który to tutor na Trade-Main mówił > Zapraszam Na trade? BUHEUBHUEHUHE I to jest porządna robota , pewnie po 10 minutach się przepracował... Biedaczek ;<

#Laluś# Nawet nie brałem udziału w rekrutacji ;< Poza tym... Jestem w 99,99% pewien że robote wykonałbym za 5 tutorów... :(( A społeczność jak społeczność... Norma. ;<< Dzieciakiem nie jestem.

#Seba# : < Wyżaliłem się... Od tego kur*a jest ten dział pucu :< Pucing działa :)

#Ostatnie 2 osoby#
Tak jak one wylizały dupe GM'om , ja im wyliże dupy i bana nie dostane. HUEHUEHUEHUE.

#TuK!# zauważ że mogą tez wylizac dupe ;d. Mogą powiedzieć że mają 25 lat a mają 11... Mogą powiedzieć że mają na nazwisko Maranek a ma Kurwidół czy coś w tym rodzaju... GM'owie chujowo zrobili rekrutacje.

Weź się uspokój. ;)
I tak nic nie wskurasz i nie dostaniesz Tutora. Dajmy im trochę czasu, wszystko po jakimś czasie ogarną ten syf.

Tutor 14
01-04-2010, 20:31
Ja wiem o co mu chodzi ! O to, ze APO zchdozi na psy!. Gm-owie pobanowali już większość osób. Niedługo z APO nic nie zostanie !. Wiele osób już odeszło, czekam aż odejdzie jeszcze więcej. Brawo dla tutorów! Banowanie bez ostrzeżenia za podszywanie się ? No brawo, cudownie. APO odchodzi... ;<

EDIT # Popieram niżej, zapomniałem to dodać. Każdy z wybranych tutorów mógł skłamać w podaniu. Jeżeli zadałem tutorowi pytanie, a on mi odpowiada, że jego największy poziom to 31, to nie sądzę, że może wiedzieć zbyt wiele o armii. Gratulujemy wyboru ! ;<
Czemu odrazu mówicie, że APO schodzi na psy? Moim zdaniem Wy nie potraficie niczego docenić to co dla Was jest dobre.Cała ekipa APO stara się aby było jak najlepiej.Wybór tutorów jest najlepszym osiągnięciem, dzięki temu nie będzie bałaganu na Game Chacie.Ogólnie rzecz mówiąc będzie wtedy większa frajda z gry na serwerze.Tylko największą gehenną jest wasza nie kultura i to sprawia człowiekowi, że się nie chcę tutaj grać.

Miarek
01-04-2010, 20:32
Asman zazdrościsz im ,że ty nie dostałes tutora ?To jest tylko próba i gracze wybiarą kilku tutorów ,doceń prace innych nie jest to łatwe na tym serverze jakbyś został sam tutorem to byś to samo pisał.

Leonidas Waleczny xD
01-04-2010, 21:02
No coż Asman. Widać po twoich postach, że ty jesteś dzieckiem :) Zazdrościsz im że ich wybrali, a ciebie nie. Nawet zauważyłem kawałek informacji z rekrutacji:

Santano - 2 najlepszy GM , potrafi banować i ogólnie zająć się serwerem..."
P.S Jeszcze to lizodupstwo... Jak to mówią włosi? Aaa. Ciao!

Asman
01-04-2010, 21:05
No coż Asman. Widać po twoich postach, że ty jesteś dzieckiem :) Zazdrościsz im że ich wybrali, a ciebie nie. Nawet zauważyłem kawałek informacji z rekrutacji:

Santano - 2 najlepszy GM , potrafi banować i ogólnie zająć się serwerem..."
P.S Jeszcze to lizodupstwo... Jak to mówią włosi? Aaa. Ciao!

Weź się rozbiegnij i zajeb byka w ściane k? :> Jak dobrze zrozumiałem ciebie , to jesteś przyjebany... Napisałem tak jak pisze 90% osób co do rekrutacji , poza tym konto na tym forum miało 7 osób... :<< Więc nie patrz na większość postów bo jako założyciel Asmana napisałem 6-7 postów? (Max). I to jest pierwszy od bardzo , bardzo , bardzo , bardzo długiego czasu. GZ

Xelix
01-04-2010, 21:06
literówki? Pokaż mi przykład.

15:45 Plushak: co daje critical hit , ktory bedzie wprowadzony do gry ? 15:47 Tutor 16: Niestety nie posiadam info otymitemie.

20:42 Tutor 16: Zapraszam do gildi Galaxy Warrior's. Invite od 200. Gh bedzie kupowane za 2 ty, a narazie musimy sie zadowolic domkiem nasenja VI. Serdecznie Zapraszam.

20:44 Tutor 16: Sorka, niechaco hokey.

20:42 Tutor 3: Tutor 16 sorry ze Cie upomne ale nie powinien tego pisac nawet na trade. /\ W jakim języku piszesz ? W polskim czy angielskim ?

Jak więcej zobacze to edytuje posta.

Leonidas Waleczny xD
01-04-2010, 21:12
Weź się rozbiegnij i zajeb byka w ściane k? :> Jak dobrze zrozumiałem ciebie , to jesteś przyjebany... Napisałem tak jak pisze 90% osób co do rekrutacji , poza tym konto na tym forum miało 7 osób... :<< Więc nie patrz na większość postów bo jako założyciel Asmana napisałem 6-7 postów? (Max). I to jest pierwszy od bardzo , bardzo , bardzo , bardzo długiego czasu. GZ

Widać, że garnki źle służą dla mózgu... Trzeba było nie dzielić konta, bo masz teraz jakiś problem. Ale jak to dzieci - dzielą.

Juxxifi
01-04-2010, 21:26
ZAPRASZAM DO ZAMIESZCZANIA SCREENÓW NA TUTORÓW.

Tak, wytykanie kolejnych literówek i zwymyślanie każdego od idioty i kretyna na pewno zda rezultat.

Frajerów znaleźliście i tyle.

Ich jako frajerów kreujecie wy.

Chwalą się że Omena biją? WyczynUwa powaga , mastahy jak ch*j.

Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=64883&highlight=Cursed+Cowl)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52328&highlight=Cursed+Cowl)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59886&highlight=Kaptur)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=51865&highlight=Kaptur)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52128&highlight=Kaptur)

Jeżeli coś ci nie pasuje w temacie z omenem, to wypowiedź się i w tych wyżej.

kozaczą , wiedzą , kończącą , podstawówkę

Kozaczenie wiedzą kończącą podstawówkę? Aha.

-
I jedno podstawowe pytanie. Zmusza cię ktoś do gry?
Wypierdalaj.

#edit

do tego głównie chciałem przywiązać uwage

To po co w takim razie zacytowałeś całego mojego posta?

I grać tu nie gram. :>

To po co ten temat? Chcesz zwrócić na siebie uwagę swoim debilizmem?

@up MOia szkoua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111oneon eone!!!!1111oneoneone

Ta..

Devil murder:

Serce bije szybciej, głowę ogarnia niepewność, kolana się trzęsą.

Każdy ma nadzieję, że to akurat jego wybiorą. Też tak mam. Zaraz chyba klawe sobię na bani rozwalę z nerwów, chociaż wiem, że i tak mnie nie wybiorą ;d

'tfoia szkoua'.

Devil murder
01-04-2010, 21:29
Niektórzy tutorzy są na luzie, potrafią być mili pisząc na pożegnanie 'Pozdrawiam', 'Miłego dnia' albo coś, ale niekturzy, to, jak, kolega, wyrzej, napisał, są, zajebiści, wokule, ą,* i ę.

*Wybaczcie, rze, napisałem, pżecinek, pżet, i, ale, nie, byłem, pewien, czy, powinienem, go, zrobić, czy, nie, więc, wolałem, go, na, wszelki, wypadek, zrobić!!!!1111111oneoneone

Asman
01-04-2010, 21:30
Tak, wytykanie kolejnych literówek i zwymyślanie każdego od idioty i kretyna na pewno zda rezultat.

Ich jako frajerów kreujecie wy.

Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=64883&highlight=Cursed+Cowl)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52328&highlight=Cursed+Cowl)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59886&highlight=Kaptur)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=51865&highlight=Kaptur)
Klik (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52128&highlight=Kaptur)

Jeżeli coś ci nie pasuje w temacie z omenem, to wypowiedź się i w tych wyżej.

Kozaczenie wiedzą kończącą podstawówkę? Aha.

-
I jedno podstawowe pytanie. Zmusza cię ktoś do gry?
Wypierdalaj.

Kozaczenie wiedzą kończącą podstawówkę? Aha. do tego głównie chciałem przywiązać uwage , ponieważ kur*a oznacza to że kozaczą wiedzą którą można nabyć kończąc podstawówkę (W szkole której uczą się tutorzy [90% tutorów] oraz możliwe 70% apo.)... I grać tu nie gram. :>

@up MOia szkoua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111oneon eone!!!!1111oneoneone

Krsix
01-04-2010, 21:42
Tak, dzisiaj się przekonałem o inteligencji jednego z tutorów gdy ten dał mi warna 4x za to samo ;)

Tutorzy bawią i doprowadzają do kurwicy ;) (bez 1 ostrzeżenia, było 5 za zamiane kasa/items na Apo 8.42 za kase/items 7.6- Santano pozwolił ;))

http://i39.tinypic.com/xn9ac9.jpg

## sry 1 na ss'ie (1) jest słuszne :p
Pozdrawiam
Meg/Capone/Pauka ;)