PDA

View Full Version : Game-Chat pi?knie zrobili?cie

Lathus
01-04-2010, 18:00
Na początek powiem coś:
bsahusBHSABshaBSHUAbshAUBSHBSHausbaUABHSbhABHsbhuB H
Dlaczego?Może spójrzcie na Game-Chat...Totalny SYF!Co to ma być to jest jakiś Chaos.

Tutor * :Prosze nie przeklinać

Spierdalaj idioto
Czy za to wogóle są bany?Bo jak się domyślam to tylko upomnienia OMG!Za takie coś powinien być Ban na 48 godzin bo to jest wyrażenie do "Tutora".Oni nic nie robią na Game-Chat.Np:

Sprzedam Chara 1250rp
I co?Nic dalej se pisze a oni nic.Ja niewiem co to za tutorzy jak pozwalają na takie coś od tego jest Trade-Main..Za niedługo pewnie myślę 2011 będzie grało 100 osób.Zrobić coś z tym trzeba niech jakiś GM np Scoop,Santano tam posiedzi i zobaczy co tam się dzieje
#Muciu
O co ci chodziło w tym poście?
#Azielus
Niechce tutora Omg..

Wolly
01-04-2010, 18:02
Tutorzy nie mogą banować graczy i to chyba jest duży problem, jedynie mogą zgłaszać przewinienia administracji...

Na razie jest czas przejściowy, ale po selekcji dostaną wszystkie komendy i wszystko będzie w dobrym porządku.

#Tutor 2

W takim razie, to utrudni Wam pracę i to poważnie...

Tutor 2
01-04-2010, 18:09
Wolly, tutaj muszę Cię zmartwić, z tego co się orientuje, Tutor nie będzie miał wszystkich komend i pewnie nie będzie miał konsoli do banowania ... Dopiero Senior Tutor będzie mógł banować... Jeśli się mylę proszę o poprawienie mnie przez Administrację.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-04-2010, 18:12
Już mniejsza napinka na tamtym kanale byla przed tymi tutorami. Ale za to teraz można się pośmiać :> Ogólnie to za 3-4 dni wszystko ucichnie.

Muciu
01-04-2010, 18:28
Na początek powiem coś:
Dlaczego?Może spójrzcie na Game-Chat...Totalny SYF!Co to ma być to jest jakiś Chaos.

Czy za to wogóle są bany?Bo jak się domyślam to tylko upomnienia OMG!Za takie coś powinien być Ban na 48 godzin bo to jest wyrażenie do "Tutora".Oni nic nie robią na Game-Chat.Np:

I co?Nic dalej se pisze a oni nic.Ja niewiem co to za tutorzy jak pozwalają na takie coś od tego jest Trade-Main..Za niedługo pewnie myślę 2011 będzie grało 100 osób.Zrobić coś z tym trzeba niech jakiś GM np Scoop,Santano tam posiedzi i zobaczy co tam się dzieje

Ej, napierw zadaj sobie pytanie kto robi ten syf...
Spamując "KUTAS KUTAS KUTAS KUTAS" niczego nie osągniesz.
Pozdrowienia i opuść ten server ,bo gorszego dzieciaka na apo nie widziałem.
@edit
A tutorzy dają upomnienia... Jeśli posiadaliby więcej komend bardziej by to ogarneli.

Tutor 3
01-04-2010, 18:44
Nasza praca polega na :

Upominaniu graczy na Game-Chat/Trade oraz odpisywanie na Raporty.

Niektórzy chcą się 'popisac' i spamują na GC i co My możemy zrobić? NIC!
Jedynie zrobić to co do nas należy i go upomnieć lub zglośić do Administracji.
Jeżeli nie ma nikogo z Administracji to już trudniej a upominanie nic nie daje.

Także proszę o zrozumienie i nie popisywanie się na Game-Chat.

Sub Zero 2
01-04-2010, 18:47
Jak dla mnie Tutorzy powinny dawać "minybany"na np.5h lub 1 dzień.Niektórzy Tutorzy są naprawde chętni być na tej pozycji.Ja gdy jestem na Game-Chacie to widze,że dość ogarniają.

TuK!
01-04-2010, 18:52
@Wolly.
Tutorzy mają funkcję 'Rule Violation' dzięki której mogą banować :).
@top
Oni są nowi, i narazie się uczą.

Azielu$
01-04-2010, 19:05
@Wolly.
Tutorzy mają funkcję 'Rule Violation' dzięki której mogą banować :).

/fp... Lepiej naucz się czytać...

@topic
Zapewne tutorzy, którzy nie zostaną wybrani trafią do psyhologa.

#do autora
Na jaką cholerę założyłeś taki durny temat? o.o Każdy wie jak jest... A tutora i tak nie dostaniesz, bo byś się poryczał po pierwszym pocisku od czyjegoś noob chara.

Arcuś <3
01-04-2010, 19:23
Na początek powiem coś:

#Muciu

Obserwowałem Cię od wczoraj na kanałach Game-Chat/Help i muszę Ci powiedzieć że jesteś dla mnie zwykłym dzieciakiem które teraz płacze bo złożyło podanie na tutora i go nie dostało.
Ale każdy z nas wie, że najlepszym tutorem byłbyś Ty.
Cze.

Raiden
01-04-2010, 19:41
/fp... Lepiej naucz się czytać...

@topic
Zapewne tutorzy, którzy nie zostaną wybrani trafią do psyhologa.

#do autora
Na jaką cholerę założyłeś taki durny temat? o.o Każdy wie jak jest... A tutora i tak nie dostaniesz, bo byś się poryczał po pierwszym pocisku od czyjegoś noob chara.

Tak dokładnie tak ! lognąłbym się na mojego nooba "rastaman immortal" pocisnął go i poszedłbym expić na realu xd !

@Topic
Aziel na prezydenta ! \o/ yyy znaczy na tuta sorrki za błąd XD !
A tak serio to... Tutorzy mogliby dostać jakąś 'opcje' do banowania chociaż na godzinę ... -.- parę takich banów i byłby spokój ; > ?

Santano
01-04-2010, 19:53
A osoby, które łamały regulamin mimo upomnień Tutorów - i tak dostaną bana.

Tutor 15
01-04-2010, 20:15
Zakres obowiązków i zasad Tutora.

1. Upominanie osób na kanałach publicznych, w przypadku braku reakcji gracza na ostrzeżenia - wykonanie screena i zgłoszenie Gamemasterowi w odpowiednim dziale.
2. Upominanie osób używających wulgaryzmów/obrażających innych graczy, w przypadku ignorowania upomnień Tutora - wykonanie screena i zgłoszenie Gamemasterowi w odpowiednim dziale.
3. Upominanie osób używających botów - w przypadku ignorowania upomnień zgłoszenie w odpowiednim dziale.
4. Nagrywanie osób używających cave bota, bądź bota do automatycznego zdobywania poziomu magicznego.
5. Ogólne egzekwowanie regulaminu.

Axelo .
01-04-2010, 20:21
Na GC obecność tutorów nic nie zdziała. Dopiero jak sie pojawia GM to troche się ogarniają ale nie do konca. xd

Nagash
02-04-2010, 11:33
Na początek powiem coś:

#Muciu
#Azielus
Niechce tutora Omg..

Lathus jak zapewne wiesz większość 4UM uważa Cię za totalnego spamera i w tym poście akurat to się uwidacznia. A co do tematu, to jeżeli Ty i reszta graczy nadal będzie utrudniała pracę zastępcom Adminustracji (tutorom), to zaufaj mi, że ów "burdel" na kanałach skończy się, gdy jak to powiedział pewny tutor wkroczy ktoś z wyższej półki. Wtedy o ile zauważyłeś wszyscy milczą, bo przy powiedzmy Santano nikt nie ma odwagi już nawyzywać lub obrażać tutorów. Zastanówmy się nad swoi mzachwoaniem, a dopiero potem oceniajmy co ? ;)

Arhadus
02-04-2010, 14:07
Najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie komendy dla tutorów, która blokowałaby możliwość wypowiadania się na Game-Chat przez dany okres czasu.

Senshi
02-04-2010, 14:12
Tut bana nie moze dac wiec to tylko swiadczy o graczu i o jego IQ, ale z tego co sam widzialem to w dup*e maja tutorow i dalej pisza...

deeL `
02-04-2010, 14:18
Na początek powiem coś:

Widzę, że masz bogaty zasób słownictwa jeśli tak rozpoczynasz swoją krytykę.

Nic nikt nie zdziała. Zawsze znajdą się idioci, którzy nie pomyślą zanim coś zrobią. Ogólnie rozbrajająca jest młodzież XXIw.

@Arhadus
Dobre rozwiązanie. Nie dam Ci reputa, bo nie lubię ;/

Lagga
02-04-2010, 15:54
Na początek powiem coś:

Polski byc bardzo trudna .

@top
ogarnij sie. tutorzy nie moga banowac. moga jedynie zglaszac to gmowi .:{

Dziekuje, dobranoc.

Zarexoholik?
02-04-2010, 16:12
Trudno. : / Jak ktoś nie ma władzy to jest nikim. Co taki tutor może zrobić? Upomnieć kogoś? Ja na jakieś durne upomnienie z całym szacunkiem napisałbym - spierdalaj. Nie będzie mnie upominał ktoś kto tu osiągnął to całe NIC, a pozycję tutora dostał błagając Santana. Większość tutorów to pewnie dzieciaki typu wollego. Xd ! Śmiech na sali. : /

^Deduś.
02-04-2010, 16:22
@up
Zakładając postać powinieneś zapoznać się z regulaminem gry- jeżeli go znasz i przestrzegasz - nikt nie będzie Cię upominał.

@top
Wiedziałem, że tak będzie : ) póki co jest większy syf jak był.

Rodowity ^^
02-04-2010, 17:15
Banować ich i już ; ]]

Assassin Mateusz
02-04-2010, 18:03
Wystarczy, ze ktorys z gm'ow moglby siedziec na gc i banowac na ip na 1 dzien. Moze wtedy sie ogarna.

biernI
02-04-2010, 18:15
Jesli by sie dalo, to ktorys z gm, moglby wgrac takie cos ze za przeklenstwa powiedzmy kickuje z gry, jesli oczywiscie takie cos jest, lub ze zamiast tego pisze, Kocham Cie lub cos z w tym stylu, po prostu zablokowac dane slowa

GooHooNe
02-04-2010, 18:42
Tutorzy nie mogą banować graczy i to chyba jest duży problem, jedynie mogą zgłaszać przewinienia administracji...

Na razie jest czas przejściowy, ale po selekcji dostaną wszystkie komendy i wszystko będzie w dobrym porządku.

#Tutor 2

W takim razie, to utrudni Wam pracę i to poważnie...

Hahaha Ogarnij sie Psie Niedość że chciałeś ojebać Azbita To jeszcze masz czelność pisać na forum co kto może i nie może Od tego są GM'owie;)

DonieX <3
02-04-2010, 18:44
Jesli by sie dalo, to ktorys z gm, moglby wgrac takie cos ze za przeklenstwa powiedzmy kickuje z gry, jesli oczywiscie takie cos jest, lub ze zamiast tego pisze, Kocham Cie lub cos z w tym stylu, po prostu zablokowac dane slowa

Poraz kolejny
http://i42.tinypic.com/160bnnl.jpg

^top
Po prostu, gracze lekceważą tutorów, nic więcej.

Skryper.!
02-04-2010, 21:19
czy nic nie zrobia? Ss do Santano i banik:)