View Full Version : Co to ma by?. To s? tutorzy...
Skeptikz
01-04-2010, 20:03
Co chwile ktoś pisze, że mam wyłączyć bota którego nie posiadam bo są komendy od tego. Po czym napisałem raport i:
http://i43.tinypic.com/67kxed.jpg
(Nie nabijam, nie płacze) wiec nie pisać nic pod pod moim postem.
Chyba, ze ktoś ma cos do dodania.
Spokojnie! Oni dopiero pracują (w ferie świąteczne!! :o) 2 dni. Jeszcze nie potrafią odróżnić bota od komend. Dajmy im czas i będą tak dobrzy jak Dexoti (haha, żarcik xd)
Marcelllo
01-04-2010, 20:07
A wiesz, że dziś jest pierwszy kwietnia? ;D
Po prostu chcieli Ci dowcip zrobić :/
W sumie wątpię, że napisał to któryś z tutorów, bo oni są "uwięzieni" i nie mogą się poruszać po za wyznaczone pole - chyba, że to się zmieniło...
Tak jak powiedział marcello zrobili ci żarta..Ja też takie coś dostałem jeju....Nawet koledzy moi oni se jaja tylko robią:)Zawsze w 1.04 tak było :)
Wiedziałem że dokonali bardzo dobrego wyboru obsadzając takich inteligentów XD
A ja wiem że masz bota. LH plx ;< tutor trafił!
Ja napisalem ze masz bota bo? Miales auto ue w dracule dracula jest kolo mnie ja widze twoj bialy leb na dole ekranu a ty nadal idziesz i ue ue ue wtf? Sam pisales ze z botem lepiej...
Co chwile ktoś pisze, że mam wyłączyć bota którego nie posiadam bo są komendy od tego. Po czym napisałem raport i:
http://i43.tinypic.com/67kxed.jpg
(Nie nabijam, nie płacze) wiec nie pisać nic pod pod moim postem.
Chyba, ze ktoś ma cos do dodania.
Jaki LH...
N/C
co za typek hehs
Ryśku xD
01-04-2010, 22:40
No to są test tutorzy .
I muszą trochę posprawdzać .
No to są test tutorzy .
I muszą trochę posprawdzać .
Nie nabijaj.
#ładne LH....
Nie płacz tylko się przyznaj, że jestes wilekie 0 i nie potrafisz grać bez bota, nawet jak są komendy!
Rodowity ^^
01-04-2010, 22:56
Masz LH ,a wosso wyłączyłeś , a jeżeli nie to pryma aprylis : ]
Mc Maciek
01-04-2010, 23:00
Jeśli ktoś dał Ci upomnienie dotyczące bota, to tylko któryś z Gamemasterów. Tutorzy nie mają możliwości sprawdzenia kogoś na bota, ponieważ nie mogą się w żaden sposób teleportować.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.