View Full Version : Nie fair...
Marcelllo
01-04-2010, 20:45
Tutor 17 zachowuje się nie fair a mianowicie "pozbywa się konkurencji"...
http://i43.tinypic.com/5a1ag1.png
Proponuję wykluczenie go z rekrutacji...
Przecież nie zdradził jego numeru, więc w czym problem? Znowu temat po to, aby potępić jednego z tutorów - wyluzujcie...
Przecież nie zdradził jego numeru, więc w czym problem? Znowu temat po to, aby potępić jednego z tutorów - wyluzujcie...
Znalazł się obrońca praw człowieka.
^top
Myślę, że jak ktoś z administracji zobaczy tego screena to szanse
Tutora 17 na objęcie posady na stałe będą o wiele niższe :)
Jak ma niech ma. ;)
Komu to niby ma przeszkadzać?
Jako kumplowi, życzę dobrej pracy przy tym stanowisku.
Leonidas Waleczny xD
01-04-2010, 21:09
Te wszystkie tematy o Tutorach mnie po prostu śmieszą. Oni dopiero się uczą. Poza tym ten tutor nawet nie podał "numeru" tutora.
Widać, że każdy kto zakłada takie tematy ma żal do administracji, że nie dostali tutora.
No w sumie może teraz sobie każdy strzelać od 1 do 20 który to KaZeK, ja tam wiem który. ;d
No w sumie może teraz sobie każdy strzelać od 1 do 20 który to KaZeK, ja tam wiem który. ;d
Ty wiesz ;]
Najpierw się dowiedzcie czy mam Tutora później strzelajcie.
^top
I co z tego? LOL Nie napisał jaki 'mam' numer więc =]
A po drugie nikt nie wie kto kim jest, można się tylko domyślać
Tutor 17
01-04-2010, 21:16
Przypominam, że dalej jest prima aprilis ;-)
Sam tego chciał...Nie zlikwidują go ale na pewno obniży to szanse na jego wygraną....
A ja dalej przypominam że leci ci para z uszu... :< Przyjebany jesteś? Chcesz pozbyć się konkurencji? Albo chciałeś reputy!!!!! . Jesteś żałosny , założe 20 kont na forum i napisze non-stop. Tutor 1 to kazek , tutor 2 to kazek , tutor 3 to kazek , tutor 4 to kazek , tutor 5 to kazek itd i w końcu go wykluczą. Według mnie od razu powinieneś zostać wykluczony + permantly ban. I CH*J!
Sam tego chciał...Nie zlikwidują go ale na pewno obniży to szanse na jego wygraną....
Widziałeś co Tutor up napisał? Dziś 1 kwietnia, to mógł Was wkręcić, a Wy znowu wielkie halo :eek:, widać łatwo zapominacie co dzisiaj jest za dzień.
Zamiast przyjąć gorąco,po gratulować, w razie jakiegos kłopotu pomóc tutką to wy chcecie ich jeszcze udupić -.-. Niczego nie wyjawił...
Mortalix
01-04-2010, 22:35
Sądzę, że oni pomiędzy sobą również nie wiedzą kim są, bo jak wiadomo połowa odpadnie i zaczęliby sypać, a chyba chodzi tu o anonimowość.
Nawet jeżeli Kazek ma tuta to dobrze, należy mu się. \m/
Btw czego szukasz w promocjach w carrefourze? XD!
BEKA!
Tutor 11
02-04-2010, 05:41
Sądzę, że oni pomiędzy sobą również nie wiedzą kim są, bo jak wiadomo połowa odpadnie i zaczęliby sypać, a chyba chodzi tu o anonimowość.
Nawet jeżeli Kazek ma tuta to dobrze, należy mu się. \m/
Btw czego szukasz w promocjach w carrefourze? XD!
BEKA!
Tak, my między sobą też nie wiemy kto kim jest i tak zostanie co najmniej do zakończenia próby na Tutorów.
Ej moim zdaniem właśie dobrze, że ich krytykują, bo APO upada. Zaczynają się bany bez ostrzeżeń i wogóle ! Brawo administracji i nowym tutorom, niech APO upadnie ! :(
Juz beczysz bo tutora sam nie dostales...
Wczoraj bylo Prima Aprilis wiec mogl sobie zazartowac:|
Juz beczysz bo tutora sam nie dostales...
3/4 tematów o tym jacy źli są nowi tutorzy, jak bardzo są niekompetentni, etc, jest właśnie z tego powodów.
@top: A ja wiem, że Kazek nie ma tutora.
Mc Maciek
02-04-2010, 09:00
Ej moim zdaniem właśie dobrze, że ich krytykują, bo APO upada. Zaczynają się bany bez ostrzeżeń i wogóle ! Brawo administracji i nowym tutorom, niech APO upadnie ! :(
Sam już nie wiesz co mówisz... Wrrrrróć, "co piszesz"... Jak możesz powiązywać Tutorów z banami, skoro oni mogą tylko nam zgłaszać osoby łamiące regulamin? Druga sprawa, co masz do nowych Tutorów? Moim zdaniem robią oni dobrą robotę, chociaż czasami popełniają drobne błędy, ale spójrzmy prawdzie w oczy: są oni nowi, mają prawo się pomylić. Dodatkowo wywierana jest na nich presja z Waszej strony i są prowokowani przez niektórych palantów w grze.
Proponuję dać im te 2 tygodnie, dopiero później oceniać. marcelllo, z Twojej strony nie rozumiem po co ten temat... Musisz takie rzeczy zamieszczać publicznie? Nie wystarczy wysłać na PW do kogoś z Administracji? Z pewnością byłby o wiele lepszy efekt.
Czepiacie się ich o byle gówno... Zazdrość? Chyba tak...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.