View Full Version : [Strona] [7,6] Ekipa online.
Kapitan Alkohol.
02-04-2010, 11:07
Witam, mam taką propozycję, aby na stonie była dodatkowa zakładka 'Ekipa Online'. Pokazywało by to, kto jest online z GM'ów, Tutorów, np
1. Santano
2. Tutor 15
3. Mortiis
4. Tutor 1
5. Tutor 19
I tak dalej.
Dodaje sondę, pozdrawiam : )
W sumie to by ułatwiło sprawę botterom, wbija na strone patrzy czy jest GM. Jak nie ma to puszcza cave i jak się zaloguje to expi manualnie.
Jestem na nie.
Dareluss
02-04-2010, 11:08
Jestem na TAK poniewaz nikt by nie mowil "nie ma gmuf to nie pomagaja''
Wszystko co potrzebne napisał Axelo . nic nie trzeba już dopisywać ;)
Jestem na nie.
Anusiak Wielki
02-04-2010, 11:19
NIE, bo to ulatwiloby gre botterom itp.....
Tutor 14
02-04-2010, 11:40
Z drugiej strony lepiej aby ekipa pozostała w ukryciu.Jak ktoś z graczy ma jakiś problem, to można zgłosić wtedy raporta.Jestem zdecydowanie za nie.
Bastek10
02-04-2010, 11:43
A je jestem na Tak.Bo będzie wiadomo kiedy ktoś z ekipy online jest a jak nie ma to włączamy bota.
pomozplz
02-04-2010, 11:50
jestem na tak czesto widzę jakis botów a gmów nie ma online ;]Dzięki tej zakładce mogłbym zgłaszac tych botów ;] Niektórzy leja na to czy gm jest czy nie ';] i Botują ;]
Rodowity ^^
02-04-2010, 11:51
Jestem na nie !.
Według mnie jest wiecej rzeczy do zrobienia niż to
co prawda pomoglo by to botom ale tez pomoglo by to graczom z problemami
Jestem za
Nie bo boty mogłyby zobaczyć czy jakiś Game Master jest active i mieć spokój...
Kapitan Alkohol.
02-04-2010, 12:15
Do wszystkich którzy piszą że pomogło by to botom - ogarnijcie się, ludzie jadą na botach na mane itp ciągle i leją na to czy jest gm, a odkąd wprowadzili delete za cave ludzie praktycznie nie używają tegoż rodzaju bota.
Wujaszek
02-04-2010, 12:21
od kąt wprowadzili delete za cave ludzie praktycznie nie używają tegoż rodzaju bota.
od kąt? Ojj zdziwił byś się, czy ludzie nie jadą na cave, ja bym powiedział, że nawet więcej niż wtedy.
Jestem na nie po co to? :O!
Jestem na nie, bo jak ktoś wcześniej napisał ułatwiło by to o wiele sprawę boterom. Zobaczyli by, kto z administracji jest online i jeżeli akurat w tym momencie nikogo z nich by nie było to by legalnie odpalał sobie cave i jechał. Pomysł ciekawy, ale ze względu na to co napisałem wyżej jestem na Nie. Pozdrawiam euphoria. :D
Też jestem na nie, panowie up podali powody.
Moze jeszcze mamy wysylac wam listem powiadomienie ze bedziemy i odrazu prosbe o wylaczenie botow ??
Sub Zero 2
02-04-2010, 13:15
Jestem na tak pod 1 warunkiem.Będzie widać jedynie Tutorów i Senior Tutorów.A GM'owie będą incognito.To by całkiem nie dało szans botterom.
@up
Prosze bardzo,jak coś pisz PW z prośbą o adres.
Widzę jeden plus tej propozycji.
Pisząc raporta będziemy wiedzieli czy ktoś nam odpisze czy nie.
A co do samego wprowadzenia nie mam zdania.
Krulowiec
02-04-2010, 13:29
Nie, dlaczego?
Botter wchodzi na strone patrzy w ta zakłądke.
Mysli sobie, aha nie ma nikogo z ekipy, puszczam cave bota.
Lord Morgan.
02-04-2010, 13:30
Jestem na Tak, ale trzeba by było dodać np, Mortiis jest online, ale by go nie bylo. Była by to taka zmyła i by juz botów nie było bo by sie bali że Mortiis złapie.
Assassin Mateusz
02-04-2010, 13:54
Jestem na tak! Wydaje mi sie, ze to by pomoglo w zalatwieniu wazniejszych spraw.
Jestem na nie poniewaz wiadomo byloby kiedy bocic na APO
Devil murder
02-04-2010, 14:32
Zdecydowanie tak, bo wtedy przynajmniej można wiedzieć, kiedy pisać raporty _._
W sumie to by ułatwiło sprawę botterom, wbija na strone patrzy czy jest GM. Jak nie ma to puszcza cave i jak się zaloguje to expi manualnie.
Jestem na nie.
Zgadzam się, oraz byłoby i tak z tym problem, ponieważ osoby na /invisible nie są pokazywane, jako online, więc lista nie byłaby do końca zgodna z prawdą.
Jestem na "nie", dlaczego? Jeżeli chcesz się skontaktować z ekipą to masz RV - gdy nikt nie odpisuje zapewne nie jest online. Swoją drogą byłoby to wykorzystywane najczęściej przez boterów: "o jest 2 w nocy nikogo nie ma to sobie bota włączę", może mi teraz ktoś napisać że zawsze może wejść ktoś w międzyczasie - żaden problem, ze wszystkim da się poradzić.
Jestem na tak.
Fajna sprawa z tą listą.
Jakby wprowadzili to uu...
Zarexoholik?
02-04-2010, 17:06
Jestem na nie.
Signed.
To samo jakby usunęli listę zbanowanych. Nie wiedzieliby czy ktoś z ekipy jest zalogowany i banuje to by się bali o bana. xd
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-04-2010, 18:55
Jestem za, ale zaraz zaczną się wykręcać tym, że można byłoby wyłapać moment w którym nikogo nie ma i puścić cave. A jak już to wprowadzać, to żeby nie było jak na forum, że mimo wszystko można nie być na liście.
Jestem na nie, bo jest to w ogóle niepotrzebne, a poza tym i tak by tego nie wprowadzili bo ludzie wiedzieli by kiedy mogą bocić. ;)
Drogi Krystianie to jest beznadziejny pomysl ^^ Dokladnie jak ktos wczesniej napisal , jest to ulatwienie dla osob ktore uzywaja boty dlatego jestem na nie.
NIE, po 1 botttt, po 2 poco ? :>
Wszystko co potrzebne napisał Axelo . nic nie trzeba już dopisywać ;)
Jestem na nie.
Juz 1000 +postów
Masz racje.
Cave botom byłoby już zbyt łatwo.
Jestem na nie!
@Zarexolix
Lista zbanowanych odświeża się raz na 3-4 godziny :)
Uważam, że taka opcja mogłaby być wprowadzona, gdyby "bany" za boty były jeszcze dłuższe, niż dotychczas...
Kapitan, napisałeś, że ludzie teraz nie używają "cave", ale na pewno jest jakaś jednostka, która zaryzykuje kary. Tak więc, propozycja jest do przemyślenia przez administrację.
Jestem na nie było by więcej botów niż sobie to wyobrażasz.
Ciekawy pomysł , ale to by znów zwiększyło listę ' zbanowanych '
SOrry ale jestem na NIE
A chcesz cave postawic?? Obojetne mi to sa hoty bot niepotrzebny.
Był już kiedyś taki temat i nie przeszedł ze względu na to, że boterzy wiedzieliby kiedy mogą legalnie bocić. Mimo wprowadzenia hotów ludzie nadal bocą, więc wątpię, żeby to wprowadzili.
Jestem na nie. [2]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.