View Full Version : Jaki?
Maly Sopelek
02-04-2010, 22:39
Witam mam zamiar kupic skuter Yamaha Aerox czy Peugeot Speedfight 2.
chodzi mi oto jakie mają wady i zalety.
Szybkie odp. ;]
Jankulowski
02-04-2010, 23:29
Polecam ci Yamahe. Bardzo dobra, znana marka. Mozna powiekrzyc latwo osiagi. Cena 4500-6000zl.
Jaros Jaroz Jaro
03-04-2010, 00:55
Aerox wiadomo. Wad to on niema. Chyba najlepszy ze skuterów. Do tego można lajtowo przerabiać i ulepszać go co w SF2 nie za bardzo wychodzi.
No i licząc osiągi po odblokowaniu SF2 a Aeroxa to Aerox ma dużo lepsze.
Kazdy mowi ze aeorox lepszy- to prawda, ale wszyscy go prawie tuningują, przez co nie wyrzymują rózne podzespoly i jak zle trafisz to masz do remontu. Kup aeroxa ale serię.
Dużo kolegów z osiedla ma Aeroxa i go polecam.
Sama marka Yamaha juz skłania do wyboru. ;d
Creative
03-04-2010, 10:59
Zdecydowanie yamaha aerox !!! Sam mam i polecam :)
Podam Ci nawet kilka dobrych forum:
www.mieloch.pl >> i tam wejdz w "forum"
www.aerox.pl
http://forum.aerox.info/
Oczywiste, że Yamaha Aerox. Jest to sprzęt, którym nie pogardziłby nawet kierowca 'ścigacza', gdzie pojemność to nie 50cc. ; >
Sam jechałem kilka razy Aerox'em, i na prawdę polecam !
Assassin Mateusz
03-04-2010, 11:40
Yamaha to jedna z naj. marek. :)
Precision
03-04-2010, 11:51
Idź poradź się tego na forum motocyklowym/o motorowerach. Tu "Tibiarze" Ci nie pomogą. Tam od tego są mechanicy, którzy znają się na tym. Doradzą co kupić i jak dobrze wybrać moto dla siebie. Sam nie gustuje w skuterach, siedzę na innym forum (nie będę reklamował, ale o simsonach) i tam bardziej by pomogli niż tu.
@Topic
Sensowniejsza byłaby Yamaha. Seria spokojnie by starczyła do poruszania się po mieście i dalej. Nie ma sensu wkładać kasy w przeróbki, ponieważ często to przewyższa wartość motoru. Wtedy lepiej kupić sobie na początek jakąś 125 albo 250. Powyżej nie radze bo można się zabić.. Trzeba mieć trochę w głowie by mieć tą 500. Dużo jest "Mistrzów prostej" na tysiączkach..
Mówie ci kup Yamahe..U mnie cena wynosi 6200 ale u cb może taniej..Super skuter,szybko zapierdal*
Polecam Yamahe ;d W Speedfighcie można kluczykiem otworzyć siedzenia innych takich samych marek ;d
Τettmeier
05-04-2010, 07:49
Jasne, że Yamaha Aerox. Mój kolega go miał i na nim jeździłem, po tym stwierdziłem, że nie siedziałem nigdy na lepszym skuterze. Super się prowadzi, naprawdę polecam.
First Pineda
13-04-2010, 10:44
Yamaha znana marka i dobra Xd.
Rodowity ^^
13-04-2010, 17:11
Yamaha : D Znana I Bardzo Dobra Marka : O
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.