View Full Version : [Strona] Lista potworów.
Sub Zero 2
03-04-2010, 10:43
Witam.Proponuje dać liste potworów na Stronce APO.Byłyby tam potwory lepsze od hmmm Elder Demona.Podane by były info takie jak :ile mają expa,hp,gdzie jest ich najwięcej,najważniejsze części loota.Co wy na to?
@edit
Nie którzy piszą tak :
Ile hp ma bally?
Więc musi być lista.
Dobry pomysł, dużo jest poradników opisujących potwory i można by z nich skorzystać bez wchodzenia na forum i szukania poradnika. :)
Pomysł ciekawy i jestem na tak. Byłoby łatwiej domyślić się z czym i na jakich potowrach expić! Pomysł dobry TAK! :D
Dawałem kiedyś taki pomysł Tygrysowi, jednak powiedział że w spisie musiałyby być wszystkie potwory od Rata, do najmocniejszego.
Ja jestem na tak.
Było już dużo takich propozycji, ale jest mi to obojętne bo raczej wszystkie potworki znam na pamieć :p.
Dokładnie były już takie propozycje, ale bez jakiegoś większego odzewu. Oczywiście na tak.
Bastek10
03-04-2010, 11:16
Jestem na Tak.Ale moglo by tez pisac jak czesto wypada dany przedmiot.Np Ots KIng-Golden helmet-często
Jestem na tak i chciałbym aby też było dodane częstotliwość loota aby każdy mógł sprawdzić co ile jaki item leci. To jest bardzo pomocne dla nowych graczy. Jestem za tym aby to wprowadzić.
Coraz bardziej APO upadabniamy do rl ;| Jestem na nie, dużo pracy i w ogóle.. zbędne
#wszyscy up
Po co każdy po sobie powtarza to samo? :|
Bardzo ciekawa propozycja jestem jak najbardziej na tak
Dla starszych graczy jest to nie potrzebne, ale nowym i tym mniej obeznanym się przyda. Nawet nie będzie z tym dużo roboty, wystarczy poszukać po poradnikach i wszystko ze sobą "skleić".
I najnowsze potwory byłyby dodawane wraz z ich zabiciem...
mariusz1990
03-04-2010, 11:24
Witam.Proponuje dać liste potworów na Stronce APO.Byłyby tam potwory lepsze od hmmm Elder Demona.Podane by były info takie jak :ile mają expa,hp,gdzie jest ich najwięcej,najważniejsze części loota.Co wy na to?
do tego bym jeszcze dodał co somuje i ile tego
np.
Apocalypto :
Somony: Glacius, perfactor, omniba, converter
max somonow: 3
Jestem na tak...Wydaje mi sie ze byla juz taka propozycja:o
Devil murder
03-04-2010, 11:40
Tak, taka sama lista, jak na apofansite.ugu.pl, tylko, że w całości uzupełniona (w nie wszystkich potworach był napisany loot, summony, okrzyki itd, a ponad to nie było tych najnowszych monsterów (glazery itd).
K\/!N$T0R
03-04-2010, 12:26
Wiekszosc znam na pamiec wiec obojetne to i tak koncze gre:(.
Zarexoholik?
03-04-2010, 12:49
Takich tematów były już tysiące, jestem na nie, bo jest to zbędne.
Bardzo dobry pomysł jestem za ,mi się zdaje ,że kiedyś już była taka propozycja ,ale coś nie wyszło ; p.
Jestem na tak ,ale http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=68831
Blood Raven
03-04-2010, 14:00
Jestem na tak, ponieważ nie znam do końca loota z niektórych potworków :)
Uważam, że jest to niepotrzebne, ponieważ baza traciła by tylko czas na duperele, a gracze wiedzieli co na nich może czyhać w grze.
Raz czytałem, jak ziomek zrobił quest na bicza i myślał ze behemoth go zajebał xD
Lady Knighter
03-04-2010, 14:09
@Top
Jestem na tak. Przyda się :)
Takie propozycje już były i nie weszły dlatego jestem na TAK!Bo większa ilość kraczy niewie ile daje co expa ,loot itp.Dałbym jeszcze zmianę drobną aby było opisane gdzie się respią.
Popieram twój pomysł.
Według mnie powinnno być: exp, hp, loot i hity.
Ekzterso
03-04-2010, 21:18
Jestem na tak, może i dla hlvl to niepotrzebne ale dla low lvl'i sie przyda.
Dobry pomysl z tymi potworami , tylko musialaby znalezc sie osoba , ktora by taka liste zrobila .
jestem na TAK!!!
dobry pomysł by małe i WIĘKSZE lvl'e wiedziały gdzie expic "Przykladowo"
Co ma mniej hp a więcej expa niż coś co ma mniej expa a wiecej hp. Czyli TAK
3rd Dimension
04-04-2010, 01:33
Jestem na TAK, z tym że bez miejsc występowania. Zamiast tego możnaby coś w stylu "Max Damage", żeby jako-tako określić jego siłę.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Szczerze mówiąc to jestem na nie. Od tego powinny byc fansite'y. Jak chcesz wiedzieć ile hp ma dany potwór to idź go zabić, a jeśli nie dasz rady to po co ci to wiedzieć? :d
Sub Zero 2
04-04-2010, 10:26
@up
Po to,aby zobaczyć czy go zabije,i czy opłaca iść na hunta.
@top
THX za poparcie mojej propozycji..ale głosować!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.