Zaloguj się

View Full Version : Tutor 14

Artis
03-04-2010, 13:53
Może i to niedobry pomysł, ale warto próbować.Słyszałem dobre opinie.I mam pytanie, co sądzilibyście o tym wszystkim.

DonieX <3
03-04-2010, 13:54
Wyleciał, nie wraca, proste.

Myst
03-04-2010, 13:56
Wyleciał, nie wraca, proste.

To Artis miał tego tutora ^^, robisz o sobie temat, aby wrócił.... Jestem na nie, tylko Santano znał wasze nicki, a wy komuś wygadaliście trudno.

Artis, czemu nie napisałeś, że to Ty miałeś tego tutora? Tylko zakładasz temat, jakby to był ktoś inny.

@Artis

No, ale jak zgadli kto go ma? Nie mogli tak sobie po prostu mówić "Tutor 14 to Artis". Musieli być pewni tego, czyli jakoś się zdradziłeś.

@Osecik

Czytaj all posty, a nie Tylko pierwszy, założył temat, bo on miał tego tutora i go stracił!

Blood Raven
03-04-2010, 13:57
Jestem na nie bo został wyrzucony... Nie ma już powrotów :)

Senshi
03-04-2010, 13:59
skoro zostal wyrzucony to nie bedzie przywrocony bo co to za sens

Artis
03-04-2010, 14:00
Tylko odziwo, że ja zachowałem swoją animowosć, a jak gracze się skapli, ze to to ja?
A tak ja nikomu nie mówiłem.

Stoner
Gdyby go przywrócili to na miejscu Tutorów, którzy pozostali w stawce
odszedłbym dobrowolnie, bo wtedy ten cały nabór okazał się cyrkiem.
Z tego co się orientuję to Santano jest wyrocznią tej rywalizacji.

Monk3y
NIE BO TO TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu nabije posta? : /

Osecik
03-04-2010, 14:03
Ja was ludzie nie rozumiem!
Skoro stracił tę posadę to z jakieś powodu, a wy piszecie durne tematy myśląc, że dostanie ją ponownie.
Skoro złamał jedną z zasad został wyrzucony proste.
Jestem na nie.

Axelo .
03-04-2010, 14:08
Został wyrzucony no to koniec lof story..

Artis
03-04-2010, 14:10
@Myst.
Jak mogłem sam się zdradzić? Nie rozumiem tego za bardzo, powiem tak.Ja wcale nic nikomu nie gadałem nawet swoim znajomym.Więc dlaczego tak twierdzisz, że sam się zdradziłem.Mało osób mnie zna, to prawda, bo mało co przebywałem na forum.Sam nie mam pojęcia jak oni do tego doszli.A uwierz mi, że ja Tobie kitów nie wciskam.

Pozdrawiam.

Skryper.!
03-04-2010, 14:11
Zaznaczylem na tak, ale nie przywroca Cie, bo musieliby i innych przywrocic:(

Myst
03-04-2010, 14:13
@Myst.
Jak mogłem sam się zdradzić? Nie rozumiem tego za bardzo, powiem tak.Ja wcale nic nikomu nie gadałem nawet swoim znajomym.Więc dlaczego tak twierdzisz, że sam się zdradziłem.Mało osób mnie zna, to prawda, bo mało co przebywałem na forum.Sam nie mam pojęcia jak oni do tego doszli.A uwierz mi, że ja Tobie kitów nie wciskam.

Pozdrawiam.

To powiedz mi jedno, jak mogli Ciebie odkryć??? Trochę to głupie, że niby jakoś gościu napisał "a ten to Artis wywalcie go". Ot tak se nie mógł napisać... Trudno jakoś odkryli i tyle.

Artis
03-04-2010, 14:16
Uwierz mi nie ma zielonego pojęcia, jak oni na to wpadli i trudno mi odpowiedzieć na twoje pytanie, gdyż jak napisałem sam nie wiem.

Pozdrawiam.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-04-2010, 14:23
Uwierz mi nie ma zielonego pojęcia, jak oni na to wpadli i trudno mi odpowiedzieć na twoje pytanie, gdyż jak napisałem sam nie wiem.

A ja wiem. Piszesz straaaaaaasznie sztywno. Charkterystycznie. I do tego odrazu reagujesz na napinke w twoja strone.

Precision
03-04-2010, 14:25
Jeśli nawet to musiała wyciec jakaś informacja.. Trudno świat nie jest sprawiedliwy, gdyby Ciebie przywrócili to niech przywrócą innych.

Lady Knighter
03-04-2010, 14:26
@Top
Nie. Po prostu. Krótka piłka.

Wolly
03-04-2010, 14:28
Artis, przecież to Ty byłeś tutorem 14, więc nie wiem, czemu piszesz w trzeciej osobie. Twoja prośba jest trochę egoistyczna, bo regulamin mówił jasno:

Tożsamość Tutorów wstępnych będę znał tylko ja, Mortiis i Tygrys; tak więc nie ma możliwości przecieku. Jeśli udostępnicie ją komukolwiek spoza tej trójki - zostaniecie wyrzuceni.

Gdyby przywrócili Ciebie, to z innymi wyrzuconymi musieliby zrobić to samo.

down

Może i nie ujawniłeś, ale to w Twoim interesie jest zachowywanie się tak, aby nikt nie spostrzegł kim jesteś. :)

Artis
03-04-2010, 14:32
Czy ja twoim zdaniem komuś ją udostępniłem? Zachowałem animowość!

Ernii
03-04-2010, 14:33
Artis, przecież to Ty byłeś tutorem 14, więc nie wiem, czemu piszesz w trzeciej osobie. Twoja prośba jest trochę egoistyczna, bo regulamin mówił jasno:

Gdyby przywrócili Ciebie, to z innymi wyrzuconymi musieliby zrobić to samo.

ta , i pokazalo by to ze zle zrobili za pierwszym razem p.p

Azielu$
03-04-2010, 14:35
Tu nie chodzi o to, że się zdradziłeś, tylko o to, że ktoś zgadł kim jesteś. Jak widać słabo się maskowałeś... Sorry, ale gdybyś został przywrócony nie byłoby to fair względem innych tutorów, którzy zostali wyrzuceni. Jestem na nie.

`Artas
03-04-2010, 14:37
HAHAHAH FAILURE ZIOM! Teraz wielki płacz bo Cie wyrzucili? XD Dałeś dupy pisząc na cb z konta Artis jako tutor, pojebały Ci się konta. ;)
NIE, NIE PRZYWRACAJCIE MU TUTORA

^Deduś.
03-04-2010, 14:54
Miałeś swoją szanse, nie wykorzystałeś jej i jeszcze prosisz o kolejną, omg... : O
jeżeli tacy ludzie mają rządzić serwerem, to ja dziękuje.

Led
03-04-2010, 14:57
podziekuj okejowi, janqowi i mnie XD!

pomyliles konta to pech rly

Anusiak Wielki
03-04-2010, 14:57
Zostal wyrzucony i koniec zasłuzyl na to najwyrazniej -.-

Okey
03-04-2010, 15:04

Pozdrawiam.

Bo jesteśmy mądrzejsi niż ty. Proste i logiczne. Wczoraj miałem taka beke z ciebie, tak się wypierałeś, że było oczywiste kim jesteś. ;>

Marik
03-04-2010, 15:16
Tylko odziwo, że ja zachowałem swoją animowosć, a jak gracze się skapli, ze to to ja?
A tak ja nikomu nie mówiłem.

Ja miałem ten sam problem nikomu nie powiedziałem ze ja to Tutor 9 nawet nikt z Rl nie wiedział a jakoś się ktoś dowiedział

trudno może kiedyś będzie znów nabór i spróbujesz jeszcze raz

Holinex
03-04-2010, 15:23
Nie,Nie i jeszcze raz Nie.
Wszyscy tutorzy oprócz jednego (nie pamiętam nazwy). Robią z siebie "ą" "ę".
Na Game-Chat gratulują poziomów,itd (widzieliście aby Mortiis gratulował komuś wbitego lvla?) Albo na Chat-Boxie piszą - (hehehe,xdd dobreee,ziomek siemano).
Zachowanie osoby z ekipy powinno być bardziej poważne...
Narty.

Hraclless 3.0
03-04-2010, 15:33
Hmm... Mnie też wywalili i co w związku z tym? Gdyby powrócili Ciebie na tą pozycje, musieliby także wrócić nas ... Co byłoby nie fair z osobami, które zostały.

Saylor
03-04-2010, 15:34
Jak dla mnie, każdy powinien mnieć drugą szanse, chociaż nie wiem za co został wydalony z pozycjii Tutora, to i tak zaznaczyłem tak.

@down
I co z tego?

Marik
03-04-2010, 16:00
Jak dla mnie, każdy powinien mnieć drugą szanse, chociaż nie wiem za co został wydalony z pozycjii Tutora, to i tak zaznaczyłem tak.

Bo Janq19 zgadł jego nick tak samo jak mnie Vimpexa i Xaviana chyba

Akananto
03-04-2010, 16:12
Stało sie, wątpie by płacz w czyms pomógł

3rd Dimension
03-04-2010, 16:18
NIE. Nie powinien wracać - jak dbasz tak masz :)

K@Z!U
03-04-2010, 16:33
Takie zycie niezawsze sie udaje:D jesli beda kolejne tez w nich sproboj swich sil.

Scoop
03-04-2010, 16:38
Zasady są jasne, skoro wyleciałeś to już nie wrócisz, daj szanse innym, zawsze możesz wziąć udział w następnym naborze na tutorów który może będzie za 2 lata, zamykam.