Zaloguj się

View Full Version : Czy kristo ma mie? odebranego admina?

sonyhe
03-04-2010, 16:14
Czy kristo ma miić odebranego admina ? :>

Orson_Pall
03-04-2010, 16:15
A moze zrobmy sonde 'czy gracza chuj do tego, kto ma admina?'

:DoM4NatR.!>!
03-04-2010, 16:17

Jestem na NIE dla czego już wyjaśniam ... Kristo bardzo dobrze pełni funkcję Admina .. , Być może dał ci bana a ty od razu "Szczekasz" odebrać mu Admina Bo ten i ten mnie zbanował i dla tego takich dzieci co ty nie biorą za Admina .. To chyba wszystko na mój temat ... A oxi~ to ja jeszcze nie wadziłem czy komuś dał bana bo jest rzadko w grze .

PJOONEk
03-04-2010, 16:20

Ty sie ***** boisz teraz grać bo pewnie kurw0 na wh popierdalamy? ;] a ,że Kristo ogarnia te sprawy [swój swojego wykryje] xD
to CIe kurwo złapie :)

Dobry trick z wyeliminowaniem go ;]

Veto
03-04-2010, 16:21
Szkoda, że nie ma opcji "obojętne" - bo mnie to obojętne.

Jedyne co mnie wkurzyło, to to, że admini dają sobie unlimited ammo i skanują wszędzie, gdzie się da :| Tak, to może być.

Kristo.
03-04-2010, 16:29
@Topic
No comment ^^ Koleś skończ.. Załóż jeszcze 20 tematów

@Up
Ja nawet nie mam dostępu do tej flagi ^^ Dawali head admini żeby sprawdzić czy działa...

Crayon
03-04-2010, 16:35
Jedyne co mnie wkurzyło, to to, że admini dają sobie unlimited ammo i skanują wszędzie, gdzie się da :| Tak, to może być.
Tylko Santano, Mortiis i Tygrys mają dostęp do tej flagi. A bodaj wczoraj go włączaliśmy, bo chcieliśmy sprawdzić, czy działa tak jak należy(daje unlimited ammo tylko na jedną rundę). Po drugie, najfajniejsze w tym pluginie jest to, że można włączyć go całemu serverowi(amx_ammo @TT i amx_ammo @CT). Wtedy jest 'większy fun' ; d

A temat o odebraniu Kristo admina wygląda wręcz identycznie jak wątek o odebraniu go Viidowi po pierwszym dniu 'pracy'. Cholera, nie płaczcie tak. Oxidosis też jest adminem, może jego też wyrzucimy po pierwszym dniu upieprzania się z Wami?

Scoop
03-04-2010, 16:41
Nie wy o tym decydujecie tylko administracja, Kristo sprawuje się dobrze na swoim stanowisku.

Axelo .
03-04-2010, 16:53
To juz nie nasza decyzja ale byłbym za tym żeby stracił pozycje.

sonyhe
03-04-2010, 19:57
Nie wy o tym decydujecie tylko administracja, Kristo sprawuje się dobrze na swoim stanowisku.

A kto gra na servie my czy administracja ?
@down
To chyba admin powinien być akceptowany przez wszystkich graczy czyż nie ?

`diGiel <3
03-04-2010, 20:09
My i Administracja.I co z związku z tym?

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-04-2010, 20:31
Gdyby skóp zrobił sondę - ok, to mogłoby cokolwiek zmienić. Ale sonda tego typu od zwykłego usera może zostać odczytana jako prowokacja. Czyli 0 posłuchu. Przykro mi :<

tajemniczy
03-04-2010, 20:37
a gowno was to obchodzi, tak brzydko powiem kto dostaje admina
zazdroscicie ze to nie wy? nie znam kolesia ale jak widze taki hejt to beka z was

Crayon
03-04-2010, 20:39
To chyba admin powinien być akceptowany przez wszystkich graczy czyż nie ?
Nie, to tak nie działa. To nie Ty będziesz z nim pracować. To MY, admini servera cs będziemy z nim płakać i śmiać się na admin_chacie. To on musi NAM, adminom servera cs pasować, bo chcemy stworzyć grupę, która współpracuje ze sobą, a nie, że tego wybrał lud i chcąc nie chcąc musimy z nim pracować, mimo że nie za bardzo go lubimy, a adminem jest do dupy.

Nie rozumiem o co się plujecie. Na dzień dzisiejszy Kristo nie popełnił żadnego błędu. Gdy się waha, robi screeny, ludzie je wrzucają na forum i zostają odbanowani. Nie dał ani jednego bana, który nie został poparty argumentami w postaci screenów, czy demka. Opanujcie się!

DonieX <3
03-04-2010, 21:01

Zrobisz jeszcze sondę "Kto jest zazdrosny o to, że Kristo dostał adma?
Przecież to już kur*a się robi śmieszne co TY i niektórzy stąd odpier*alają. Czy aż tak Ci "ping pong" lata, że nie możesz się powstrzymać ? Złożyłeś podanie na admina, spulali Cię? Denerwuje Cię to , że Kristo Cię bije i przy okazji ma jeszcze adma? Skończ kur*a, bo tego czytać się nie da. Kristo dawniej grał non stop, teraz go widzę ciągle na spec. Pisze do mnie na steam "to sobie pograłem, next koleś do obczajenia" Niby za co ma stracić adma? Bo takie zje*ane dzieci na APO jak ty są zazdrosne? No chyba nie! `Co ma piernik do wiatraka`, takie coś sobie zadaj, odróżnij zachowanie Kristo, które się poprawiło od kąd ma admina, odróżnij postawę (Widzi czita, od razu spect), więc człowieku zamilcz już. Skoro jesteś takim pro elo koksem to wypier*alaj na lepsze serwery, bądź ćwicz skilla na DM/Mixach a nawet sobie esle graj 1on1, tam nie masz admina i nie będziesz miał o co być zazdrosny, stfu!

Scoop
03-04-2010, 21:17
A kto gra na servie my czy administracja ?

Ale wy za niego nie płacicie, tylko Mortiis z własnej kieszeni daje kasę żebyście mogli sobie pograć więc stfu.

#topic
Jeżeli chcecie aby Kristo stracił admina radze mieć jakieś dowody: demka, screeny, że wykorzystuje admina do "złych celów", jeśli nic takiego nie macie tylko głupie domysły i nienawiść to naprawdę nie radze zakładać kolejnych tematów.