View Full Version : Handel postaciami.
Mam mały problem. Od wczoraj staram się wytłumaczyć nowym tutorom, że kupowanie bądź sprzedawanie postaci nie jest zabronione tylko Ekipie chodzi o to aby nie ogłaszać tego w grze.
http://i40.tinypic.com/s1migy.jpg
Proszę o wypowiedź kogoś z ekipy, aby wyjaśnił to tutorom. :)
Masz rację, bo regulamin mówi jasno:
Ogłaszanie sprzedaży/wymiany/kupna kont jest zabronione.
Nie pisze, że "sprzedawanie", więc dziwię się, że tutor 1 odesłał Cię, abyś przeczytał regulamin. Wnioskuję, że oni się uczą, ale mam nadzieję, że pojmą niektóre "kruczki" dotyczące gry.
Hah i widać kto tu zna lepiej nasz kochany regulamin. Ciekawe, czy tutorzy przeczytali ten regulamin drugi raz jak dostali tą posadę.
N-series
03-04-2010, 23:00
Tygrys pisał kiedyś że ma " w dupie " to co robisz z kontem możesz nawet matce sprzedać , byle byś nie sharował , i nie ogłaszał tego w grze.!
Nivelato
03-04-2010, 23:11
moim zdaniem powinni zrobic zakladke wymiany postaci albo kupno za kcc albo cos w tym stylu bo ludzie i tak bd pisac na trade np "sprzedam / kupie postac .... lvl profesja za kcc " itd , itp
Precision
03-04-2010, 23:20
Sam tłumaczyłem to tutorom ale stawiają na swoim, niestety. ;)
W regulaminie jest wyraźnie napisane, autor tematu ma tutaj racje. Sam Santano też kiedyś tłumaczył tutorom o co chodzi z tym podpunktem w regulaminie. Kilka osób się też o to pytało w raportach i zawsze pisałem że to chodzi o ogłaszanie tego na serwerze.
Nigdy nie zgłaszam też do Administracji że ktoś ogłasza sprzedaż/kupno zanim nie dam dwóch upomnień żeby gracz mógł się opamiętać :)
Przez te 2-3 też upominąłem o to i nie było kłótni.Niech gracze zaczną czytać regulamin.Wyrażnie w regulaminie pisze, że Wymiana, sprzedaż albo kupno postaci jest zabroniona.
Pozdrawiam
Mc Maciek
04-04-2010, 07:42
W regulaminie jest wyraźnie napisane, autor tematu ma tutaj racje. Sam Santano też kiedyś tłumaczył tutorom o co chodzi z tym podpunktem w regulaminie. Kilka osób się też o to pytało w raportach i zawsze pisałem że to chodzi o ogłaszanie tego na serwerze.
Nigdy nie zgłaszam też do Administracji że ktoś ogłasza sprzedaż/kupno zanim nie dam dwóch upomnień żeby gracz mógł się opamiętać :)
100% agree. Tutor 1 najwidoczniej źle zinterpretował regulamin. Zamykam i lecę na śniadanko :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.