Zaloguj się

View Full Version : RPS "Czarny wrzesie?" - ok?adka, tracklista i trzeci utwór promo

.Spajki.
04-04-2010, 00:10
Album diss i nie wiem co z tego bedzie bo wieksość z tych tracków już znamy.
Macie linka:
http://pejaslumsattack.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1270231075&archive=&start_from=&ucat=&
Acha i dla rozwiania wątpliwości Peja wygrał beef hajty.

Mikiel Król Sedesów, ej!
04-04-2010, 00:12
Acha i dla rozwiania wątpliwości Peja wygrał beef hajty.

Kto tak powiedział? Nigdy nie będzie zwycięzcy.
Twoje zdanie jest warte tyle co sinus 180 stopni.

^top
Wyda to na legalu by zarobić kase na gimbach, lekka komercyjka czyż nie?
Nawet nie ściągnę, szkoda miejsca.

Jaros Jaroz Jaro
04-04-2010, 01:07
Fajne bity są. Jeden utwór mi się podoba, reszta ujdzie. (nie przepadam za peją) ale pare kawałków ma dobrych, zwłaszcza te stare. ;)

ChamTrzymaPion
04-04-2010, 01:17
Od kiedy Peja nagrywa disco polo?
Ten teledysk i jego wygibasy na końcu...
Prawie jak Miller z boysów :S

Ahh i zapomniałbym dodać o bardzo przemyslanym refrenie:

"dlaczego Tede lu*wa jest, dlatego.."

Zarexoholik?
04-04-2010, 01:56
Lajtowa płyta się zapowiada. Zapewne kupię. : )

Heineken
04-04-2010, 02:44
Oczywiście że kupie oryginał nawet wtedy gdyby pierw wpuścił płyte do internetu dopiero potem umożliwił kupno. Przejechałbym się osobiście ją odebrać do sklepu i pogratulować mu i uscisnąć jego ręke ;) (mikiel wysmiej mnie)

pierw kupie oczywiscie "Gościnnie... Shellerini" tzn juz kupilem :<

Wiadomka że peja wygraŁ od dawna już to wiadomo. :)

Szkoda Ci miejsca nie sciagaj ale widac że w DTKJ jest dla beki ubrany nawet nie jestem pewien czy prosto z sądu nie nagrał tego teledysku :>

peja diskopolowiec?

http://www.kozaczek.pl/img_users/1229736396.jpg

Zdzisława Sośnicka

http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/roz1543809.jpg

Sorry to nie peja błaznuje w vivie i mtv :/

Mikiel Król Sedesów, ej!
04-04-2010, 09:08
Sorry to nie peja błaznuje w vivie i mtv :/

kupisz ok, spoko. Chociaż dobrze że oryginale kupujesz.

Ale zapraszam we wtorek o 20 na Vive. Wtedy zobaczysz że Peja też tam leci ;) Mi to nie przeszkadza że coś z hh leci w mediach, to chyba lepiej niż gorzej.

^down
Peja miał z Marią Peszek.

Kowalu$
04-04-2010, 10:17
@Hajneken
Teraz dowaliles skoro Tede blaznuje ze nagral z Sośnicka to czemu Peja mial tez z nia nagrac kawalek?? Ona nie chciala to wybral Mroza ktory poszedl tam specjalnie dla hajsu a z Peji ma beke :)

@Topic
Nawet tego nie sciagne chociaz podobaly mi sie wygibasy Ryska w kawalku "DTKJ" a jego zez to widok nie do zapomnienia :) Prawdziwy PSYCHOL

@Zarex
Ale czy w hh chodzi o sprawianie kozaka?? Przeciez hip hop nie dzieli nas a laczy...

Zarexoholik?
04-04-2010, 14:06
#Kowal

Psychol, ale sprawia wrażenie kozaka, a tede dostając w pysk od jakiegoś ziomala na koncercie jest szmatą, która chowa się za ochroną. :O !

#Topic

Czas hardcoru zajebisty bit. :O ! Ogólnie lajtowy track. xd

Heineken
04-04-2010, 16:32
taaa dokladnie zare~

co do mroza hmm nie powiesz mi ze to raper tylko jakis minus po pierwsze popowa chorągiewka która smiga pomiedzy peja a tede tzn peji towarzystwo smialo sie z niego wiec sorry wiadomo ze poleci do WJ. na filmikach peji z wypraw ile razy z niego sie smiali...
]

NIE MACIE ARGUMENTÓW bo diss zniszczył tak naprawdę..

Axelo .
04-04-2010, 19:32
Czas hardkoru to najlepszy track tego beefu, co do płytki to nie sciągne bo szkoda mi miejsca. Poprostu nie lubie pei i tyle.

Mikiel Król Sedesów, ej!
04-04-2010, 22:40
Do wszystkich psychofanów Peji co mówią że jak ktoś jest w TV to jest sprzedajną kurwą http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1270413275

Dla mnie to nic złego, ale was to boli.

^top
To ja spinam?XD Beka z ciebie od 1410 zawsze. Znalazłem to na 1 stronie :(
Wiadomo że to jest program z klasą bo jest tam Rychu, nawet gdyby był w 'Jedyneczka' byłby to ceniony program.

Heineken
04-04-2010, 23:27
Tylko ze ten program to program z klasą nawet powiem zdarza mi się go obejrzeć minusie.. nie tylko dlatego że peja tam był/jest/będzie...

Nie wiem ale po prostu nie masz argumentów żeby bronić tedego przyznaj że CZAS HARDCORU rozkurwił pedego...

przeryj jutro cały internet w poszukiwaniu czegoś na PEJE. ja nie musze znajde w pare minut ale nie zrobie tego bo wbijam w to po prostu niedlugo rodzice ci beda musieli kupić TYTANOWY kabel do neta bo ten twój tych NAPINEK nie wytrzymuje..;]

Mikiel Król Sedesów, ej!
06-04-2010, 13:09
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1270544996'

biedny ryszard, chyba plakal do poduszki ze teraz wjezdza na wfd, eldo i moleste :((:(( numer go olał cipłym moczem, eldo też go oleje, chłopaki z molesty mają wyjebane, moze cos kamerzysta nagra?

'potem odpoczne jeśli WOGLE jest po czym' no aja pierdole, wogle

dzieciaki 150 cm w kominiarach stoją, serio kończ waść wstydu oszczędź, bo to co zrobił to jest wstyd

^down
Bym zmarł, ty wielki pan dorosły starszy o kilka miesięcy i niższy ode mnie hahah

Zarexoholik?
06-04-2010, 14:17
dzieciaki 150 cm w kominiarach stoją, serio kończ waść wstydu oszczędź, bo to co zrobił to jest wstyd

Ten co dzieckiem nie jest - napisał. Wstydu oszczędzić to byś mógł ty. Ty to każdego oceniasz 'o kominiary' 'o 150 cm', a gościu, który ma te 150 cm i stoi tam w kominiarce by ci wyjebał kopa na łeb i byś był na reanimacji.

#Topic

Płyta zajebista. Nie wiem po co szukacie czegoś na Ryszarda, czy tedego. Każdy wie, że gruby lubi samochody i kasę to się wokół tego kręci.

#Wyżej

Nie wiem, czy kilka miesięcy, nie wiem czy niższy. Wiem, że masz rączki jak dziewczynka. Nie chce tu nic więcej pisać, bo cię urażę maleńka.

Masterek
08-04-2010, 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=dgLvww79N7E

Podsumowanie:
http://www.youtube.com/watch?v=o3zeuWDbiVQ

And?
Tede = loser.

Arcano
08-04-2010, 00:19
Zassałem album "Czarny Wrzesień" i napewno jest lepszy niż te wypociny Tedego.
Peja wygrał, pogódzcie sie z tym :(

Viseq
08-04-2010, 00:55

Daj na to argumenty. <prosi>

Miałem się tu nie wypowiadać, ale zmuszacie mnie brakiem argumentów na swoje marne słowa 'tede się sprzedał, tede przegrał w beefie'.
Ciekawi mnie, a zarazem nurtuje jedna rzecz, czy Peja zrobił tą piosenke, żeby pokazać Tedemu, że tak, że on jest kozak i że napisze 15~ piosenek z dedykacją dla niego. Zachowuje się jak kurcze dzieciak, który musi mieć ostatnie zdanie, gówno warte, ale ostatnie.
Tede wiedział kiedy puścić go, kiedy dać sobie spokój i wyjść zwycięsko. Moim skromnym zdaniem większość słuchaczy Peji, to dzieciaki, które jarają się właśnie takimi marnymi wjazdami jak 'dlatego tede ***** jest.' Szkoda tylko, że nie znają zapewne żadnego kawałka z płyty 'na legalu', która kiedyś była że tak pozwolę sobie powiedzieć hymnem Polskiego hip-hop'u.
Tede się sprzedał? Sprzedał i otwarcie o tym mówi, że robi hh dla kasy, bo z czegoś musi żyć, a Peja ? Śpiewa jakie to życie jest kurewskie, jak to on reprezentuje biedę a właśnie wyłożył 18 tys.~ kary za tego pobitego dzieciaka. ; >
On reprezentuje biede ? On ma życie kurewskie ? No czegoś tutaj nie pojmuję.

Ahh, na koniec dodam, że z chęcia zobaczyłbym wasze mordki, kiedy to Tede odpowiedziałby Peji jednym trackiem, którym zniszczyłby całą płyte Peji.

No i jeszcze mała wzmianka póki pamiętam. Dlaczego stoicie tak za tym Peją ?
Pobił dzieciaka, a wy za nim ? No hallo, coś nie tak.;s
Tede jako jedyny się wychylił i powiedział, że Peja źle zrobił, z resztą. Wywiad na cgm.pl ; >

Odrazu uprzedzam, jeżeli ktoś chciałby ze mną pokonwersować na ten temat, to prosze o dobre argumenty ofc.poparte czymś.

Red Rubblaz
08-04-2010, 14:50
@edit
Wole grubego, ale juz leje na obu...

Zarexoholik?
08-04-2010, 15:29
@Zarex
Skoro o tych kopach, to moze ja ci wyjebie buta na ryj i zobaczymy czy nie bedziesz na reanimacji..... pierdolisz o tym malolacie, a sam bys sie zlozyl ;]
PS. nie twierdze ze ja nie, bo ciezko jest sie podniesc jak ktos ma pierdolniecie w nodze :>

O jakich kopach się do mnie sadzisz synek! Napisałem, że skoro tak się spina na forum do Peji to dlaczego nie pojedzie tam i mu tego nie powie? Co do twoich kopów to wątpię żebyś dosięgnął nimi do mojej twarzy. Nawet bym ci na to nie pozwolił. : / I jak ja mogę być małolatem skoro ja się nie wstydze podać swojego prawdziwego wieku? Nie muszę się z nim ukrywać tak jak to robisz ty.

Przyjedź i wyjeb mi te kopy plix.

#Viseq

To było najlepsze! :

Moim skromnym zdaniem większość słuchaczy Peji, to dzieciaki, które jarają się właśnie takimi marnymi wjazdami jak 'dlatego tede ***** jest.' Szkoda tylko, że nie znają zapewne żadnego kawałka z płyty 'na legalu', która kiedyś była że tak pozwolę sobie powiedzieć hymnem Polskiego hip-hop'u.

Jak to czytałem to się uśmiechałem do monitora. Jak ty jesteś szczylem jeszcze. Napisałeś ten referat z takimi błędami, że zastanawiam się do kogo ty pisałeś o tych 'dzieciakach'.

Argument dam! Oczywiście! Tede dostał w pysk na koncercie i potrafił się przy tym tylko garbić. Peja by tego dzieciaka od 'faka' zabił.

'Od razu' uprzedzam, że to się pisze chyba oddzielnie!

Dlaczego stoicie tak za tym Peją ?
Pobił dzieciaka, a wy za nim ? No hallo, coś nie tak.;s

Za dużo filmów sajens fikszyn, synku. On nikogo nie pobił. : / ! Skoro czegoś nie wiesz to po co piszesz swoją bajkę?

On reprezentuje biede ? On ma życie kurewskie ? No czegoś tutaj nie pojmuję.

Zobacz najpierw kiedy powstały kawałki, w których napisał te teksty. Co za błazen.

Nie pisz tu więcej 16'tni ćpunie. : / PLIX !

#Topic

Zarabianie zarabianiem, pisząc teksty tylko po to by zarobić kasę? Dla mnie to jest tak śmieszne jak Viseq. Tyle razy zjechany za te swoje opowieści z gangsterskich filmów.

Masz u mnie plus, rozbawiasz mnie pionku. :O

#Niżej

Będę grał w co i kiedy będę chciał, a tobie ch-u-j do tego. : ) ! Dostał po pysku? Ale uciekał zgarbiony? Skąd wiesz, że dostał? Byłeś tam? Może ty też go pobiłeś? Co?! :OOOOO!

Chodziło o 'wspaniały' ?

Ja mam kilka płyt. Nie martw się o to. : o !

Koncert miał do 24~ jeśli piszesz o tym jak 13 typa od Killaz wbiło mu na scenę. To było tyle lat temu. O Łodzi nic nie wiem.

Heineken
08-04-2010, 17:36
Dobra hejter wraca =)

Zrobiłem 100 pompek żeby wam odpowiedzieć.

No to tak.. Po przesłuchaniu 5 razy albumu Czarny Wrzesień śmiem twierdzić że na osiedlach wiedzą kto wygrał beef =)

Wracając do Viska jakos tak. Kolo, piszesz ze peja rapuje o biedzie kurewskim życiu... wpadnij do poznania pojedziemy na jerzyce . Przejdziesz przez 2 ulice które ci zaproponuje jak nie dostaniesz w pysk dam Ci stówke. Byś piszczał żeby nie bili i krzyczał pomocy ale nikt Ci nie pomoże jedynie dzieci po 9 lat patologia jeszcze rzuci w ciebie kamieniem...

Czytałes biografie peji ?... może kiedyś wyda książke.. z checia kupie :)

Mikel a ty weź już nie spinaj pede przegrał.. nie ma sie co oszukiwać :)

http://a29.ac-images.myspacecdn.com/images01/98/l_b33678be0d79edbe98e6280f840914dc.gif

Viseq
08-04-2010, 21:05
Wracając do Viska jakos tak. Kolo, piszesz ze peja rapuje o biedzie kurewskim życiu... wpadnij do poznania pojedziemy na jerzyce . Przejdziesz przez 2 ulice które ci zaproponuje jak nie dostaniesz w pysk dam Ci stówke. Byś piszczał żeby nie bili i krzyczał pomocy ale nikt Ci nie pomoże jedynie dzieci po 9 lat patologia jeszcze rzuci w ciebie kamieniem...

HAHAHA, rozjebało mnie hahahaa !;d
A ty synu widziałeś może dom, w którym teraz Peja mieszka ? To, że miał ciężkie dzieciństwo, to nie oznacza, że przez większość życia musi nagrywać jaki to on poszkodowany. ; > Przyjedź do Włocławka, też pokaże Ci ulice, na której można bardzo łatwo w pipe dostać, i co z tego ? ; ]

Jak to kiedyś powiedział Eldo, w którymś z wywiadów :
'Raperzy, którzy piszą w swoich piosenkach, jaka to bieda ich spotkała, jak to im ciężko, są widziani przez ludzi tak, jak oni chcą, czyli wielka BIEDA, a np. Sokół czy właśnie Tede bierze za koncert mniej niż taki Peja czy HG, a i tak to oni zawsze będą tymi skaranymi przez los.'
Nie słyszał nikt z was akcji z Hemp Gru, kiedy to w pewnym mieście miał odbyć się ich koncert, ale nie przypasowało im wynagrodzenie. W rezultacie koncert został odwołany. I to oni są pokrzywdzeni ? ; oooooooo

#Zarex.
Z takimi błędami ? Pokaż mi je, pokaż. ; >
Mówisz, że jestem szczylem? 3 lata temu, miałeś tyle lat, co ja ziombel i ku mojemu zdziwieniu, nadal grasz w tą smieszną gre, no ale to nie o tym.

Argument dam! Oczywiście! Tede dostał w pysk na koncercie i potrafił się przy tym tylko garbić. Peja by tego dzieciaka od 'faka' zabił.

Hah, to jest Twoim zdaniem argument ? Uważasz, że Tede powinien w momencie, kiedy to koleś wskakuje na scenę, stać i czekać na cios ? Szkoda, że nie widziałeś tego dokładnie, nie słyszałeś wypowiedzi Tedego.

Tede
Ten napaleniec, który wskoczył na scene, dostał kopa w żebra od kiełbasy. Kiełbasa nie mógł założyć buta przez 2 tyg. a jest to spory mężczyzna. Wyobrażasz sobie to ? ; >

Mówisz, że Peja zabiłby go fakiem? Pewnie nasłałby tłum na niego, o taaaaaak ! To jest dobre.; ]

Za dużo filmów sajens fikszyn, synku. On nikogo nie pobił. : / ! Skoro czegoś nie wiesz to po co piszesz swoją bajkę?

Zobacz najpierw kiedy powstały kawałki, w których napisał te teksty. Co za błazen.

Nie pisz tu więcej 16'tni ćpunie. : / PLIX !

#Topic

Zarabianie zarabianiem, pisząc teksty tylko po to by zarobić kasę? Dla mnie to jest tak śmieszne jak Viseq. Tyle razy zjechany za te swoje opowieści z gangsterskich filmów.

Masz u mnie plus, rozbawiasz mnie pionku. :O

Kurczę, myślałem, że jesteś na tyle rozwinięty, że zrozumiesz 'namawianie do pobicia' jako 'pobicie' bo wiele się nie różni . ; >

Błaznem możesz nazywać swojego pixelowego przyjaciela, czy też ojca, czy kogo tam chcesz, ale za słaby jesteś, by tak do mnie mówić. Taka sama sytuacja z ćpunem, mów tak do ojca, jeżeli Ci pozwala.

Ja zjechany ? Chyba nie widzisz, jak po Tobie cisną :/ Z resztą, nie jestem tutaj dla ludzi, tylko dla takich imbecyli jak Ty, którym trzeba wyjaśnić, że Peja nie jest taki fajny, jak wam się wydaje.

Nie powiem, bo dopóki Peja nie odpierdolił maniany z tym 15 latkiem lubiłem go, ale mój pogląd co do niego diametralnie się zmienił, co nie oznacza, że nie lubię jego piosenek, ofc. nie tych 3-4 ostatnich płyt, bo to sam syf.

Zarabianie zarabianiem ? Tede jawnie powiedział, że robi rap TEŻ dla kasy, bo z czegoś musi żyć, ale nigdzie nie powiedział, że robi to tylko po to, żeby zarobić. Widzisz, radze przestudiować internet, tym razem o Tede, nie o Tibii. ; >

Rozbawiam Cię ? Najwyraźniej masz dziwne poczucie humoru, albo żółte papiery, żeby normalna rozmowa Cię rozśmieszała. Nie martw się, w patologicznych rodzinach bywa. : / bez pojazdu ofc.

Zarexoholik?
08-04-2010, 21:34
normalna rozmowa

Chyba, twój monolog, bo na forum nie da się rozmawiać.

'namawianie do pobicia' jako 'pobicie' bo wiele się nie różni

Chyba cie pojebaO dziewczynLLLo!

Błaznem możesz nazywać swojego pixelowego przyjaciela, czy też ojca, czy kogo tam chcesz, ale za słaby jesteś, by tak do mnie mówić. Taka sama sytuacja z ćpunem, mów tak do ojca, jeżeli Ci pozwala.

Nie mówię do ciebie tylko piszę. Od tego może zacznijmy! Do ojca nic raczej już nie powiem. Do pixelowatego przyjaciela? Do przyjaciół tak nie mówię. Słaby nie mogę być skoro zabijam cię słownie...

Ćpunem? No to kurvva kim jesteś skoro dajesz zdjęcia 'jak to się nie najarałeś'. Jesteś ćpunem.

Z takimi błędami ? Pokaż mi je, pokaż. ; >
Mówisz, że jestem szczylem? 3 lata temu, miałeś tyle lat, co ja ziombel i ku mojemu zdziwieniu, nadal grasz w tą śmieszną grę, no ale to nie o tym.

Oki, proszę:

Odrazu uprzedzam

Peja zrobił tą piosenke

Da się je robić?

Pobił dzieciaka

Błąd rzeczowy. Zdałeś sobie z niego sprawę i teraz na siłe próbujesz przekonać innych, że nawoływanie jest tym samym co pobicie. :O !

#Topic

Wracając do tematu to zauważ, że Tede nagrywa rap o NICZYM! Kilka kawałków ma lajtowych, ale mógłbym je wyliczyć na palcach jednej ręki. Natomiast Peja z płyty na płytę poprawia styl. Rajcują cię stare tracki Peji tylko dlatego, że ludzie tego słuchają? Są dobre i trafne, ale są chujowej jakości i jest masa niedociągnięć. Nawet jak ci się spodoba to starasz się utrzymać zdanie, że jest to chujowe.

Moim zdaniem Peja wygrał beef, nagrał lepsze dissy i nadal robi lepszy rap. Meta.

#Niżej

Blokersów widziałem. Pod publikę. tede ma chujowe kawałki nie broń go skoro nie masz racji. Jednak skoro tak ci się podoba to go słuchaj, wyjebane w to mam?

Ćpun to była ironia. Jaki z ciebie ćpun jak ty bucha łapiesz skitrany w / za garażami? :O !

I nie jestem twoim ziomblem, a nawet nie będę. : )

A co do tego czy jesteś ode mnie gorszy to mogę napisać krótko. Sam zbłaźniłeś się tymi twoimi opowiadaniami jaki to ty znawca/kryminalista nie jesteś. I tyle na ten temat. : ) Więc chyba jednak jestem. : /

Ty 16 latku możesz chodzić, ale z mamą na zakupy. Jak mogę być za słaby jak przedstawiłem ci fakty, których ty nawet nie odbierasz. Robi chuj rap i tyle. Ty robisz z siebie hiphopowca, gangstera, a jesteś zwykłym dzieciakiem! Jakby twoja matka zobaczyła co tu napisałeś to byś dostał liścia, a stary by ci komputer zabrał. I ja i ty to wiemy. : )

Viseq
08-04-2010, 21:59
ej ziomie, on nie zrobił piosenki, on ją wystrugał, sory . ; /
Nie pomyślałem poprostu, że są tacy idioci, którzy nie podepną nawet 'namawiania do pobicia' pod 'pobicie'.

Wracając do tematu to zauważ, że Tede nagrywa rap o NICZYM! Kilka kawałków ma lajtowych, ale mógłbym je wyliczyć na palcach jednej ręki. Natomiast Peja z płyty na płytę porawia styl. Rajcują cię stare tracki Peji tylko dlatego, że ludzie tego słuchają? Są dobre i trafne, ale są chujowej jakości i jest mase niedociągnięć. Widać, że ty z góry wychodzisz z założenia, że Peja wydał gówno. Nawet jak ci się spodoba to starasz się utrzymać zdanie, że jest to chujowe.

Ej, uważasz, że Tede nagrywa rap o NICZYM?
Ciuszki <3 (http://www.youtube.com/results?search_query=tede&aq=f)
Gibonki <3 (http://www.youtube.com/watch?v=0U5Ruo4zHag)
Życie <3 (http://www.youtube.com/watch?v=tfsFKoJIg4E)
O sukach <3 (http://www.youtube.com/watch?v=craq_oyo8KY)
O starych dziadach i młodych pannach <3 (http://www.youtube.com/watch?v=oG0GMEToNYQ&feature=related)

Nadal uważasz, że nagrywa o niczym? To są ofc. przykłady, pierwsze lepsze.

Muszę Cię zdziwić, ale uważam płyty Peji, te które wyszły 3~+ lata temu, za bardzo dobre. ; ] Ale to co robi on teraz, to jest śmiech na sali.
A że są chujowej jakości, to akurat nie znaczy, że są gorsze ziombel. Oglądałeś może blokersów ? Tam Peja mówi jak nagrywali pierwsze kawałki, właśnie o tych mówię. Obejrzyj i wtedy się wypowiedz.

Wiesz co, gdybym był narkomanem, dawno przejebałbym ten komputer, przed którym się spinam i wiele jeszcze wartościowych rzeczy w moim domu i zapewne teraz leżałbym w pół żywy, z podziabanymi żyłami. Mylisz pojęcia. ; ]

aaa i widzę, że czepiasz się byle czego, żeby tylko pokazać, że jestem gorszy od Ciebie ? ; o nie wychodzi Ci, bo tym wytykaniem 'błędów' dużo nie zdziałasz, pa.

Jak mamy się czepiać błędów to 'poprawia' nie 'porawia' i powinno być 'jest masa niedociągnięć' a nie 'jest mase niedociągnięć'

Blokersów widziałem. Pod publikę. [B]tede ma chujowe kawałki nie broń go skoro nie masz racji. Jednak skoro tak ci się podoba to go słuchaj, wyjebane w to mam?

Ćpun to była ironia. Jaki z ciebie ćpun jak ty bucha łapiesz skitrany w za garażami? :O !

I nie jestem twoim ziomblem, a nawet nie będę. : )

A co do tego czy jesteś ode mnie gorszy to mogę napisać krótko. Sam zbłaźniłeś się tymi twoimi opowiadaniami jaki to ty znawca/kryminalista nie jesteś. I tyle na ten temat. : ) Więc chyba jednak jestem. : /

Ale daj mi na to argumenty, na tyle jesteś głupi, że nie możesz znaleźć dobrych argumentów na to, że naprawdę jest słaby ?
Czy to była ironia, to nie było trudno się domyśleć, jednakże nie życzę sobie, za słaby jesteś.:>

w za garażami?
Ja to chodzę z torbą palenia po ulicach, pytam się ludzi czy chcą troszeczkę, wiesz?
Znawca/kryminalista ? Gdzie to napisałem, hahaha.POKAŻ. Nic takiego nie było i dobrze o tym wiesz, że opinia ludzi na tym śmiesznym forum mnie pierdoli. ;D Więc chyba nie jesteś o ziomie.
Jesteś ziomem w jak najgorszym tego słowa znaczeniu RYSIU-TEDE, VISEQ-ZAREX.;O hahas.

Kowalek
09-04-2010, 02:13
O kur** jaka dyskusja i po co ona jak Tede wygrał i nic nie zmieni tego faktu :( przesluchalem tej wypociny od Ryszarda i nic specjalnego w niej sie nie dowiedzialem, Tede jest gruby jest kur** i sprzedał sie :) oczywiscie sprzedał sie dla TVN Turbo bo Peja tam by sie nie dostal zeby dostac sie do TVN Turbo trzeba miec prawo jazdy kat. "B" MINIMUM a peja z karta motorowerowa moze jedynie prowadzic kącik automaniaka w religia tv :(
Dziekuje wiecej nie dodam. Aha Tede jest gruby i sie sprzedał nie zapominajcie!!

wilcox
10-04-2010, 21:52

wyjełeś mi to z ust ;D

Zbigniew Wodecki
10-04-2010, 21:59
Peja ma coraz więcej lepszych kawałków. Kupiłem wczoraj płyte, i jest zajebista.

.Spajki.
10-04-2010, 22:06
Najlepsze dissy w tym beefie:
-czas hardcoru
-mam bekę
-ludzie z mej rzeczywistości
-peja vs hip-hop
-dissulfiran
Album roz&*() system i Tedego.

Peja wygrał, pogódzcie sie z tymprawda [2]

tajemniczy
10-04-2010, 22:15
ciekawe czy jacek cos odpowie :rolleyes:

Kowalek
10-04-2010, 23:21
Napisze tak...kazdy ten diss na tej plytce jest kopia Tedego z AH24N2 troszke zalosne :)

@Down
Ciekawe czy gdyby nie wyszedl MIXTAPE Tedego AH24N2 to czy Peja zrobilby plytke z dissami :( watpie ;]

Torcik
11-04-2010, 00:04
Napisze tak...kazdy ten diss na tej plytce jest kopia Tedego z AH24N2 troszke zalosne :)

Nie ***** kopią, a odpowiedzią.

@topic
Czas hardcoru mi się podoba jedynie.
Zas od tedego jedyna piosenka jakiej da sie sluchac to czas honoru- tak tez przegral teduś.

Ps. Peja stracil troche w moich oczach, wjechal na Eldo.

Mikiel Król Sedesów, ej!
11-04-2010, 11:24
Bez hejtów, chcę wam tylko pokazać co grubasek zrobił jak mu pokazywali fuck'a.
http://www.youtube.com/watch?v=haNQHWHCUPs

Tak pewnie będziecie mówić że Peja zrobił dobrze, beka.

A tak zachował się DGE, chyba też tak powinien Peja się zachować.
http://www.youtube.com/watch?v=A5KgC3WLwU8&feature=player_embedded

^Deduś.
11-04-2010, 11:26
Wy macie spiny, ło jezu aż nie chce mi się czytać tak dlugich postów...

@top
Po prostu nie lubię Peji, jego głosu, tego co robi i jak to robi.
Moim zdaniem jest to marna kopia odpowiedzi Tedego.

tajemniczy
11-04-2010, 11:34
najlepsze jest to ze fani pei pisza "jebac grubego tedego, chuj mu w dupe pede", a fani tedego podaja konkretne argumenty. wystarczy wejsc na yt i zobaczyc komentarze pod dtkj albo peja vs hip hop

White Nygas
11-04-2010, 19:56
Powie tak Frajerhejt mu się udał i to nawed spoko ,ale wole Tedego .Ten "DTKJ" jak dla mnie to torszke przesada. Myśle ,że tede go nieźle pojedzie ,ale jak mówie nie podoba mi sie jedynie "Przemineło z Wiatrem". Ogólnie album spoko chociasz wole Tedego.

Red Rubblaz
13-04-2010, 19:04
O kur** jaka dyskusja i po co ona jak Tede wygrał i nic nie zmieni tego faktu :( przesluchalem tej wypociny od Ryszarda i nic specjalnego w niej sie nie dowiedzialem, Tede jest gruby jest kur** i sprzedał sie :) oczywiscie sprzedał sie dla TVN Turbo bo Peja tam by sie nie dostal zeby dostac sie do TVN Turbo trzeba miec prawo jazdy kat. "B" MINIMUM a peja z karta motorowerowa moze jedynie prowadzic kącik automaniaka w religia tv :(
Dziekuje wiecej nie dodam. Aha Tede jest gruby i sie sprzedał nie zapominajcie!!

Ty nie zmienilbys zdania nawet jak tede podpalilby ci chate.

Empty
14-04-2010, 14:42
Peja ma coraz więcej lepszych kawałków. Kupiłem wczoraj płyte, i jest zajebista.

Mam pytanie do Ciebie. Gdzie może kupiłeś nową płytę?
Bo ciężko ją dostać, bo jest to seria limitowana.

@Topic

Co do albumu miazga. Jestem zadowolony.

Zarexoholik?
14-04-2010, 21:55
Ty nie zmienilbys zdania nawet jak tede podpalilby ci chate.

@top
Tede nie napisal nic nigdy z sensem juz nie mowiac o tym, ze drze morde w kazdym tracku.

Kurvva to co napisałeś/łaś jest w 100% prawdziwe. Podpisuję się pod tym na 100 procent na 100 procent!!!!!!

->Spajki_JNS<-
15-04-2010, 23:49
Gdzie kupiłeś?
@Mikiel

Bez hejtów, chcę wam tylko pokazać co grubasek zrobił jak mu pokazywali fuck'a.
http://www.youtube.com/watch?v=haNQHWHCUPs

Tak pewnie będziecie mówić że Peja zrobił dobrze, beka.

A tak zachował się DGE, chyba też tak powinien Peja się zachować.
http://www.youtube.com/watch?v=A5KgC...layer_embedded
Gdyby po zejściu ze sceny dostał bombe w twarz też byłaby afera.

Big Joe
16-04-2010, 12:20
Już ja mam jakiś tydzień na kompie XD

->Spajki_JNS<-
16-04-2010, 14:42
Ten synek ktrórego ochrona wniosła na scenę.
Chodzi o koncert DGE

Patryk1441
19-04-2010, 16:05
Jego armia w kominiarach xD na początku największe kozaki(1,20m). Nie przepadam za Peją za bardzo dla mnie jest burakiem.

ajee
19-04-2010, 17:17
Dostał liścia od QLOPA.

Qlop troszkę nażarty widzę i pijany Gural tak samo ....:D

AFERY nie ma bo koleś jest pełnoletni i wie że sam narobił sobie przypału tak samo było z tamtym dupkiem w ZG ale jego tatuś poczuł monetę i na psiarnie poszedł.;]

Armia peji oczywiście 1.20m to są dzieci jego znajomych z którymi się wychowywał na Jeżycach JESTEM PEWNIEN...

Jaros Jaroz Jaro
19-04-2010, 17:18
@up
a czasem mu nie zazdrościsz że poradził sobie w życiu?

@top
peja nie jest zły już nie przesadzajcie,chociaż nie powiem że nie które nuty to porażka ale zdarza mu się że wyjdzie coś dobrego. peja vs hiphop mi sie podoba dość

Gimbus
19-04-2010, 18:28
niemoge sie doczekac jego nowej plyty ktora sciagne. potem bede nia szpanowal w gimbazie i bedzie fajnie. wogule kiedy ona wychodzi?

ajee
19-04-2010, 20:07
a czasem mu nie zazdrościsz że poradził sobie w życiu?

Szczerze mu nie zazdroszcze uwierz:)

Dla mnie raper powinien 3mać poziom. Niektórym to nie wychodzi fakt, ale bez jaj żeby pisać dla PUDELKA.. czymś co jest gorsze od Super Expresu czy Faktu..

Patryk1441
19-04-2010, 20:07
Widzę, że jesteś drugim Peją xDDDDDDD Najbardziej mnie to denerwuje jak idą w sql lamki z telefonem w ręku i leci Peja co drugie słowo ***** i jest najs XD
@down
Po 1.to nie było do cb tylko do poprzednika, z reszta mogles sie domyslic jak napisalem o telefonie :o ty chyba nic o tym nie wspomniales XD
Po 2. masz racje nie powiem im tego prosto w oczy bo nie gadam z takimi ludzmi :o i najmniejsza dyskusja z nimi nie ma sensu

ajee
20-04-2010, 14:05
Śmiem twierdzić że nie powiesz tym "lamkom" prosto w oczy że są "lamkami" bo byś w pizde dostał tak ?:D dobra nie bd tutaj nabijać więcej postów a tobie polecam najnowszą płytę majki jeżowskiej :D

tajemniczy
23-04-2010, 13:01
2Pac - Wonda Why They Call U Bitch

http://www.youtube.com/watch?v=vRhrgnu9VEg&

RPS DTKJ

http://www.youtube.com/watch?v=3VBgCtP-HDg

RYSIO JAK ZWYKLE ORYGINALNY.
porownajcie sobie teksik i bicik : D ema

Zarexoholik?
23-04-2010, 13:50

Ameryki to ty nie odkryłeś. Nagrał bekowy kawałek pod ten bit! Aha no i?

Gruby też nagrywał pod bity innych raperów? : /

Xienus
23-04-2010, 16:41

RPS DTKJ

peja w tekscie ma ze pożyczył bit piosenki...
sluchaj tekstu k??

ajee
27-04-2010, 19:00
http://i42.tinypic.com/iwneh3.jpg

NIEZŁE.......

Joseph Fritzl
01-05-2010, 23:58
@Up
Gratuluje mózgu :) zycze Ci takiego samego nagrobku

Super DISSY tylko szkoda ze nic nie wnosza do beefu :( Peja i jego słaba psycha...

@Down
Hahah wlasnie tez to mialem dac :) "załóż koszule vistule i badz remizy królem" :D i to piekne spojrzenie debila :)

Viseq
05-05-2010, 21:38
http://i43.tinypic.com/o7ulow.jpg

Rysiek a.k.a Maciek co się stao.
Powiem tak i to wystarczy ;s

Divine
06-05-2010, 15:48
Włodi i Eldo pojechali peje jak poczatkujacego amatora.

Zasob słow Eldoki jest milion razy wiekszy niz waszego Ryska. ...

Mikiel Król Sedesów, ej!
06-05-2010, 15:49
Sądzę że to najlepsza płyta XXI wieku, wyśmienita lirycznie.

^down
Daj jakieś lepsze wersy od Ryśka wersów. Daj tego uszatego albo grubasa, no czekam.

^Xienuz
zal mi ciebie, wogle kim ty jestes? znajdz mi te posty.......
jak sie zastanawia?

^divine
żal mi ciebie slabe guwno zal ;/;/ leprzy jest gandi ganda ;);)

Viseq
06-05-2010, 16:10

nononononono;ddddddddd

'ba ubogi zasób słów synonimem twego gówna'

Xienus :D
06-05-2010, 16:28

^down
Daj jakieś lepsze wersy od Ryśka wersów. Daj tego uszatego albo grubasa, no czekam.

mogę na tym 4um znaleźć z 20 postów w których uważasz ze peja to zero a tede to pro elo super raper-owiec...
wiec zastanów się co piszesz ok?

Divine
06-05-2010, 16:36
^down

Masz Eldoka. ;)

Mówią...możesz wszystko, więc głowę mam spokojną,
Może Ty, ja wiem, że czegoś mi nie wolno
Mówią, to się opłaca, więc skąd skrupuły
ja wole wiedzieć, co warto nie zależnie od sumy, niezależnie od dumy, reperkusji i skutków,
Nawet gdy uwodzi głupców, idą za czymś tłumy,
mówią, prać brudy należy w wąskim gronie, za kurtyną, ale cóż i tak masz brudne dłonie.
Stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek, z każdą wadą i zaletą gotów konsekwencje ponieść,
stanąć w obronie lub uderzyć pierwszy,milczeć lub wziąć pióro i pisać trudne wersy i nawet jeśli milczę gdy trzeba krzyczeć, nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę.

To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską, lecz może zdążę ułożyć jeszcze wszystko przed śmiercią.
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć ,
czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój.

Nie chce decydować o tym, co uważasz za słuszne, lecz dlaczego tylko ja mam uważać,
kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze, ale cóż wiem co myślę, nie na wszystko się zgodzę.
Nie mam zamiaru spełniać czyichś oczekiwań , w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać,więc czasem ktoś zarzuci Ci egoizm i co z tego, masz wszelkie prawo do tego by się bronić.
To boli kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuję nienawiści, wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści, mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawić, czasami duma nie pozwala spraw naprawić, cóż czasem granice ktoś przekracza, a w życiu? ..Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca.

To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską, lecz może zdążę ułożyć jeszcze wszystko przed śmiercią.
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć ,
czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój.

Tak wiele ocen wystawionych zbyt pochopnie, wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie, wracały do mnie, dlatego dziś biję się z sobą, jedynie, a w życiu innych stoję obok.
Czasem możemy nie znać czyjejś motywacji do czynu i oddalamy się od racji, odbierając zły azymut, słowo do wszystkich depozytariuszy prawdy- przyjdzie dzień , kiedy los to właśnie z was zadrwi, jeśli nie znasz warunków fakty są Ci obce, jakbyś mieszkał na księżycu i chciał mówić coś o Polsce, czasem kompleksy biorą górę nad rozsądkiem, ale twoje porażki z sobą, to nie jest mój problem.Kiedyś za wszystko w życiu sam odpowiem, nikt mniej i nikt więcej po prostu człowiek.
Gdzie jest granica, co wolno i co warto, szukam, a każdy krok jest dla mnie w życiu niespodzianką .

^DOWN
To było ironicznie

`Artas
06-05-2010, 17:16
#up
On to dla beki pisze ziomie. :confused::confused::confused:
#top
Rychu zawsze spoko, SLU 4ever!!!!!!!!!!