Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Warn= - reput.

Sub Zero 2
04-04-2010, 10:23
Witam.Proponuje wprowdzenie dodatkowej kary za nie przestrzeganie regulaminu forum.Kiedy dostajemy upomnienie zabiera nam 1 pkt reputacji,a gdy warn zabiera nam 3 pkt reputacji.Co wy na to?
Oczywiście biore pod uwage to;

BUU-UUU DOSTAŁEM 4 WARNY I ZABRAŁO MI WSZYSTKIE REPUTKI CZYLI AŻ 16!JA CHCE MOJE REPUTY!!
PS.Gdy odrobi się warna reputki do nas wracają ale nie wszystkie,tylko 1.

Myst
04-04-2010, 10:28
Niby pomysł fajny, ale jestem na nie. I tak mało osób dostaje jakieś kary za warny. Najlepiej aby pod postami i reputami było coś takiego, że gdy dostaniesz warna to pisze ci masz 1 warna lub coś w tym stylu. Reputki to coś oddzielnego, więc jestem na nie.

Senshi
04-04-2010, 11:01
Jestem na nie, poniewaz bedzie placz o pkt i malo osob dostaje kary...

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-04-2010, 11:06
Mam to w dupie, bo i tak warny dostaje rzadko. Ale pomysł jest zły, bo jak ktoś się uprze to może wbić ujemną reputację. W sumie to warny tak naprawde to zwiększają prestiż konta, a nie zmniejszają. No bo jak sobie spojrzysz na tabelkę warnów... a tutaj 10 co wygasły. Szacunek ludzi forum

MorgiBack
04-04-2010, 11:29
Jak masz problem z ptk reputami to sam przestrzegaj Regulaminu.

KaZeK
04-04-2010, 11:30
Ujemną reputacje dostajemy wtedy gdy Scoop/Mc Maciek widzą jak ktoś o nią prosi. Radzę uważać Scoop zabiera mało (-1) za to Maciek 10x więcej (-10).

Jestem na nie.

Qυiet
04-04-2010, 11:33
Ujemną reputacje dostajemy wtedy gdy Scoop/Mc Maciek widzą jak ktoś o nią prosi. Radzę uważać Scoop zabiera mało (-1) za to Maciek 10x więcej (-10).

On wie co mówi. Przynajmniej 3 razy dziennie dostaje ujemne reputki a i tak ma najwięcej :D

@top: Nie, choć przypadkiem tak zaznaczyłem. Już lepiej by było wprowadzić ujemną reputację za oddawanie reputów czy tym podobne opisy reputków. Lub warny.

Wolly
04-04-2010, 11:46
Na tym forum reputacja to nic cennego... Tutaj punkty nie są przyznawanego za jakąś pomoc, czy też prawidłowy post. Większość przyznaje sobie je z zamierzeniem "oddaj".

Więc sądzę, że owa propozycja jest mierna.

Lathus
04-04-2010, 14:02
Jestem na Nie.To by było nie fer wobec tego bo pkt reputacji są za poradniki itp..

Axelo .
04-04-2010, 17:45
Nie wiem co ma reput do warna ale okej.
Jak dostaje warna to odrazu wiem że musze go odpracować/pomóc na forum a dodatkowa kara i tak nic nie da, to tylko kolejna rzecz którą Administrator musiałby dawać noobom robiącym różne marne prowokacje.

Karpek
04-04-2010, 19:03
Ale na chuja wprowadzać dodatkową kare? Warn wystarczy.

Crayon
04-04-2010, 21:29
przestrzegaj Regulaminu.

Zabrania się pisania w kolorze czerwonym. Kolor ten przeznaczony jest dla Administratorów oraz Moderatorów.
Sprawa została zgłoszona do prokuratury.

Pomysł mi się nie za bardzo podoba. Nie jest przemyślany. W tym momencie ludzie jeszcze bardziej będą prosić o reputy, żeby w razie warna mieli dalej 'normalnie'. Poparłbym Cię, gdybyś kulturalnie napisał, że zamiast warnów za proszenie o reputacje odbierałoby się 10% reputów. Czyli dajmy na to - masz 100 punktów reputacji i w podpisie tekst "pomogłem? oddaje reputa!", to odbiera Ci się 10 punktów. W przypadku tysiąca 100 itd.

Seth Drut
05-04-2010, 10:09
warn to chyba wystarczajaca kara?
zreszta co to 3ptk reputacji ;d
jestem na nie

MorgiBack
11-04-2010, 16:45
Sprawa została zgłoszona do prokuratury.

Cham .

Pako Kimg
11-04-2010, 17:00
Jestem na nie.
Po co to komu?
Nooby bd płakać że im reputację zabiera ...

Jak mówią up:
Warn to wystarczająca kara ;]