View Full Version : [Forum] Warn= - reput.
Sub Zero 2
04-04-2010, 10:23
Witam.Proponuje wprowdzenie dodatkowej kary za nie przestrzeganie regulaminu forum.Kiedy dostajemy upomnienie zabiera nam 1 pkt reputacji,a gdy warn zabiera nam 3 pkt reputacji.Co wy na to?
Oczywiście biore pod uwage to;
BUU-UUU DOSTAŁEM 4 WARNY I ZABRAŁO MI WSZYSTKIE REPUTKI CZYLI AŻ 16!JA CHCE MOJE REPUTY!!
PS.Gdy odrobi się warna reputki do nas wracają ale nie wszystkie,tylko 1.
Niby pomysł fajny, ale jestem na nie. I tak mało osób dostaje jakieś kary za warny. Najlepiej aby pod postami i reputami było coś takiego, że gdy dostaniesz warna to pisze ci masz 1 warna lub coś w tym stylu. Reputki to coś oddzielnego, więc jestem na nie.
Jestem na nie, poniewaz bedzie placz o pkt i malo osob dostaje kary...
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-04-2010, 11:06
Mam to w dupie, bo i tak warny dostaje rzadko. Ale pomysł jest zły, bo jak ktoś się uprze to może wbić ujemną reputację. W sumie to warny tak naprawde to zwiększają prestiż konta, a nie zmniejszają. No bo jak sobie spojrzysz na tabelkę warnów... a tutaj 10 co wygasły. Szacunek ludzi forum
MorgiBack
04-04-2010, 11:29
Jak masz problem z ptk reputami to sam przestrzegaj Regulaminu.
Ujemną reputacje dostajemy wtedy gdy Scoop/Mc Maciek widzą jak ktoś o nią prosi. Radzę uważać Scoop zabiera mało (-1) za to Maciek 10x więcej (-10).
Jestem na nie.
Ujemną reputacje dostajemy wtedy gdy Scoop/Mc Maciek widzą jak ktoś o nią prosi. Radzę uważać Scoop zabiera mało (-1) za to Maciek 10x więcej (-10).
On wie co mówi. Przynajmniej 3 razy dziennie dostaje ujemne reputki a i tak ma najwięcej :D
@top: Nie, choć przypadkiem tak zaznaczyłem. Już lepiej by było wprowadzić ujemną reputację za oddawanie reputów czy tym podobne opisy reputków. Lub warny.
Na tym forum reputacja to nic cennego... Tutaj punkty nie są przyznawanego za jakąś pomoc, czy też prawidłowy post. Większość przyznaje sobie je z zamierzeniem "oddaj".
Więc sądzę, że owa propozycja jest mierna.
Jestem na Nie.To by było nie fer wobec tego bo pkt reputacji są za poradniki itp..
Nie wiem co ma reput do warna ale okej.
Jak dostaje warna to odrazu wiem że musze go odpracować/pomóc na forum a dodatkowa kara i tak nic nie da, to tylko kolejna rzecz którą Administrator musiałby dawać noobom robiącym różne marne prowokacje.
Ale na chuja wprowadzać dodatkową kare? Warn wystarczy.
przestrzegaj Regulaminu.
Zabrania się pisania w kolorze czerwonym. Kolor ten przeznaczony jest dla Administratorów oraz Moderatorów.
Sprawa została zgłoszona do prokuratury.
Pomysł mi się nie za bardzo podoba. Nie jest przemyślany. W tym momencie ludzie jeszcze bardziej będą prosić o reputy, żeby w razie warna mieli dalej 'normalnie'. Poparłbym Cię, gdybyś kulturalnie napisał, że zamiast warnów za proszenie o reputacje odbierałoby się 10% reputów. Czyli dajmy na to - masz 100 punktów reputacji i w podpisie tekst "pomogłem? oddaje reputa!", to odbiera Ci się 10 punktów. W przypadku tysiąca 100 itd.
Seth Drut
05-04-2010, 10:09
warn to chyba wystarczajaca kara?
zreszta co to 3ptk reputacji ;d
jestem na nie
MorgiBack
11-04-2010, 16:45
Sprawa została zgłoszona do prokuratury.
Cham .
Pako Kimg
11-04-2010, 17:00
Jestem na nie.
Po co to komu?
Nooby bd płakać że im reputację zabiera ...
Jak mówią up:
Warn to wystarczająca kara ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.