View Full Version : Sell PACC
Witam.Ostatnio mój kolega oddał mi już dług czyli PACC ...Ale ja mam jeszcze 79 Dni i nie potrzebuje go dlatego chciałem go spieniężyć..Chciałbym go sprzedać za 3-4kcc lub do uzgodnienia.Zaufani clienci(Piekielny Knight[2 kody],Alexik[1 kod]Itd.)Mogą potwierdzić ze nie oszukuję lecz moge dać pierwszy jeśli osoba będzie miała pozytywne komentarze od innych graczy i jeśli przy wymianie będzie jakiś świadek.A więc pisać do Lathus Master lub Lathus Rookmaster.(Możesz zrobić sceenry i filmik jeśli tego chcesz ale i tak nie oszukam bo mam pełno zaufanych.:cool:Albo jest jeszcze jedna opcja że któryś z twoich RL(High LV)napisze że nie oszukujesz i jeśli będziesz miał powyżej 1000lv..Jeśli chcesz to Mc Maćka nawet sciągnij nawet Mortiisa ja nie oszukam...
#Bastek10
Najpierw chce dowody że nie osrasz mnie z koda...Jeśli tak tomożesz zapomnieć albo postaw warunki wymienione wyżej.
Bastek10
04-04-2010, 15:05
Jeżeli chcesz to ja kupie pacc za 4kcc ale jak zawsze nie daje pierwszy.
Bastek10
04-04-2010, 15:11
#Bastek10
Najpierw chce dowody że nie osrasz mnie z koda...Jeśli tak tomożesz zapomnieć albo postaw warunki wymienione wyżej.
szukaj na forum,pytaj wszystkich nie wiem rób film jak się wymieniamy itp,itd
#Up
Zobaczyłem wątki i w zadnym nikt nie selnął ci PACC oglądałem 2 strony
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=69574
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65797
^Przykład musisz dać 1 bo ja nie będe marnował 11zł za freee.Nie jesteś pewny?Ściągnij Mc Maćka,40 osób i i tak nie zajebie.Rub filmik,sceenry
Albo napisz do Piekielny Knight sellem mu 2 kody PACC i 1 kod PACC runke zawzse dwł pierwszy i Omg.. Nie ukradłem.Albo Lavis i inne gamonie
Bastek10
04-04-2010, 15:20
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=69574
Temat został założony 3 dni temu.
^Przykład musisz dać 1 bo ja nie będe marnował 11zł za freee.
nie musisz marnować na mnie,jeżeli nie chcesz być oszukany to pisz jeżeli chcesz szukać dalej jakiejś osoby to spx.
a jak nie to poszukaj tym temacie "czarna lista apo 7.6" i zobacz czy tam jestem ;x
Nie ma cie tam bo jeszcze nikt chyba cie nie zaraportował przeież oglądałem tą liste Omg..
Bastek10
04-04-2010, 15:23
Nie ma cie tam bo jeszcze nikt chyba cie nie zaraportował przeież oglądałem tą liste Omg..
No i mnie tam nigdy nie będzie,chyba ze ktoś tak sobie mnie tam wpisze:P
Ja moge wyslac max 3 kody bo mam 50 zl na fonie.I sie nie wymądrzaj bo jeszcze w żadnym temacie nie było u cb pozytywu Omg. Wezcie puknijcie tego nooba w ten pusty łeb.Nawet jeśli i tak nie dam 1
To nie thief ;d kupowac mozna
dałem 1 jest okej, hej
Zostały jeszcze 2 kody!!!!Sprzedam fast!!!FAST!
Bastek10
04-04-2010, 15:47
dobra dałem pierwszy i otrzymałem pacc'a
POLECAM!!
Zostały 2 kody ponieważ teraz znów wysłałem koda:).
Devil murder
04-04-2010, 16:48
Kupię za 3kcc!
Pisz: Darkness Angel!
Kupie za 3,2kcc
pisz do: Hydra
najlepiej PW
@edit
DAŁEM 1 I PO 5 MIN ZOBACZYŁEM TAKIE COŚ!
Twoje konto zostało załadowane 21 dni pacc
thx, dałem 1 nie oszukał ;d
UWAGA ZOSTAŁ 1 KOD KTO PIERWSZY NAPISZE MI PW MA KODA!!!!!!!(NIE OBIECUJE)Licytacja koda bede szczęśliwy jeś ktoś da 5kcc zaczynamy od 3,5kcc xD
Moge załatwić jeszcze drugi?
Palldino
04-04-2010, 17:20
JA MOGE KUPIC ;D
pisz do mistic damonius czy jakos tak albo pw
UWAGA został 1 kod szybko pisać! PW oczekuję wielkiej ceny!
Knight Lukas
05-04-2010, 12:19
Dam 3,5kcc NIE DAJE 1
Dam 3,5kcc NIE DAJE 1
Widzisz te pozytywne komentarze Omg.. Pisze że nie dam 1 jak nie to won z tego tematu
Może byś odpisał na PW? Kupie 10 kodów..
A więc mam kod na Sprzedaż bo Xlori czyli inaczej Goatee kazał oddać Kase bo zle podalem tresc smsa i kod sie zjeba*.Oddałem mu kase i nadal chce sprzedać PACC'A pisać oferty?
Ten typ w ogóle nie ogarnia xd Podałem mu co ma wpisać w treści smsa i zjebał sprawe. Kod mu nie przyszedł ale 23zł stracił. Na szczęście oddał kase.
NIE POLECAM!!!
Został 1 KOD GZ CZEKAM 4kcc
Ten typ w ogóle nie ogarnia xd Podałem mu co ma wpisać w treści smsa i zjebał sprawe. Kod mu nie przyszedł ale 23zł stracił. Na szczęście oddał kase.
NIE POLECAM!!!
Chodzi o to że zle wysłałem tresc ale oddałem kase i nie byłem złodziejem.Lecz on kazał mi napisać z małych
Masz jeszcze te kody pacc? Interesują mnie 2 kody ;) Jeśli jesteś zainteresowany pisz PRV. Dam ci za nie sporo ;p
Jak chcesz ja Ci moge za kod pacc dać domek na evul wary z 10kcc, albo konto (370rp+270ed+200ek+40rook), zależy mi na szybkiej wymianie!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.