View Full Version : [7.6] Come Back!Kim grac??
Witam wiec jak pisze w temacie wracam do gry po dosc dlugiej przerwie na gre na rl co by tu pisac na gre mam bardzoo duzo czasu bo o szkole sie niemartwie byleby zdac ale no liferem tez nie jestem bo wiadomo z ziomkami wypasc gdzies na miasto czy z jakimis laskami itd;p i tak caly dzien zleci ale w zyciu niechodzi o same expienie na apo ;p i wlasnie mam pytanko w zwiazku z tym bo mam account i dwie postacie 219EK(Wariat) i 222ED(Wiedzma) i pieniedzy od groma i niewiem kim grac? moze cos doradzicie cos sie zmienilo ? dodam ze obydwie postacie ogarne to tylko kwestia czasu.Pozdrawiam Kamil
Mysle ze dzial dobry wybralem lecz jak sie myle prosze o przeniesienie nie o delete.
Wujaszek
04-04-2010, 15:30
Ile masz pieniędzy? Ja proponuje ek'a teraz po tej zmienia expi się wygodnie uh/manas na hota i w pvp też bardzo dobry.
Ja proponowałbym ek, szybko sie expi, nie musisz sie tak czesto uhac :), a druidem jak sie ktos wbije na resp to pk ;].
No wlasnie dopiero teraz sie dowiedzialem ze uhy i mm sa na hotach wiec nawet niepytal bym sie jak bym to wiedzial ;] dzieki bardzo do zamkniecia
Devil murder
04-04-2010, 16:50
Tak jak koledzy powiedzieli, elite knight ;>
Arcu¶ <3
04-04-2010, 17:26
Polecam Ci grać knightem, teraz to jest 'maszyna nie do zajebania'
Tak samo jak reszta ek'a weĽ najlepszy jest uhy i manasy na hotkey'u więc jedziesz z levelem jak chcesz ;p i ma lepsze pvp od ed, bo ed nie ubijesz rp/ek :(
Moim zdaniem takie pytania s± zbędne, ponieważ to Ty SAM powiniene¶ wybrać, a nie kto¶ za Ciebie. Musisz sobie to pytanie samemu sobie zadać.
Sedan wiem ze powinienem ale pomyslalem sobie tak ide ekiem biore na klate np 5-6 dracul i jest good a np druidem moge isc na kingi z blockerem i lvl leci jak wsciekly;] ekiem wbilem juz 12 lvl ;p 8-10 min lvl na draculach ;]
ED sie tanio gra:) Proponuje ci grac EK jest to obecnie najlepsza profa:O
Ek najlepszy ale mam nadzieje że to się zmieni dlatego zagrałbym ED'kiem na Twoim miejscu.
Wy rozumiecie co On napisał...
No wlasnie dopiero teraz sie dowiedzialem ze uhy i mm sa na hotach wiec nawet niepytal bym sie jak bym to wiedzial ;] dzieki bardzo do zamkniecia
Temat do zamknięcia, czyli nie nabijajcie postów ok?
ps. Ek.
Ek\Rp najlepsze profesje na serwerze.:eek:
Demolka Knight
19-04-2010, 10:01
Proponuje Knighta poniewaz teraz bardzo latwo sie expi (!uh)
Dareluss
19-04-2010, 12:12
Ek graj , latwo sie expi bo !uh !mm :)
Patryk1441
19-04-2010, 14:57
Ja bym grał Ekiem, ale jest dużo płaczu na forum,a Mortiisa aż trzęsie żeby co¶ zjebać to na pewno Ek będzie zjebany xd
ja tam polecam ed. mimo iz wprowadzili hoty, to i tak gra nim jest zajebista:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.