View Full Version : Ataki na statki part 2
Widze, że nie wiele zrozumiało tamtą propozycję. Objaśnie wam to tu. Załóżmy, że płyniemy z city do cod. Piszemy hi/cod i nagle SRU! Przenosi nas na statek na środku morza. Na pokładzie nikogo nie ma, lecz mamy wybór. Albo wychodzimy z tego statku i teleportuje nas do cod, albo zostajemy na statku i schodzimy na dol pod pokład i tam czekają potwory. Masz RS, i tarfiles na ten cholerny statek? Nie martwisz się niczym po po prostu idziesz do tp. Jeśli jednak chcesz poznać smak przygody schodzisz po drabince pod poklad i walczysz z potworami. Jeśli ktoś nie zrozumiał tej propozycji race udać się do specjalisty z powolnym myśleniem.
I wiadomo np. 2000 lvl przenosiło by na statek z wardami, a 50 z hydrami! Były by to oddzielne statki. Dostanie się na statek wynosiło by 10% (Dla osób, które zachodzą ile to jest czyli 10/100)
Jak można tego nie rozumieć?
Fajna propozycja, jeśli to wprowadzą to będą fajne przygody :D
Jestem na TAK!
Wujaszek
04-04-2010, 15:28
Jak można tego nie rozumieć?
Fajna propozycja, jeśli to wprowadzą to będą fajne przygody :D
Jestem na TAK!
Można ;D W temacie Xelixa połowa osób nie wiedziała o co biega bo nie wytłumaczył :p
Jak najbardziej na tak urozmaiciło by to grę ale te potwory by się respiły czy zabijesz, idziesz se? ;p
Bastek10
04-04-2010, 15:28
propozycja nie jest zła jestem na tak.
Jak by to wprowadzili to bym 24/7 pływał :DDD
#top...
dobry pomysł;>
Można ;D W temacie Xelixa połowa osób nie wiedziała o co biega bo nie wytłumaczył :p
Jak najbardziej na tak urozmaiciło by to grę ale te potwory by się respiły czy zabijesz, idziesz se? ;p
Zabijasz i idziesz se. Była by to np. mała liczba potworów. Po za tym dostanie na statek było by trudne
Podoba mi się ten pomysł.Utrakcyjnie bardziej grę.
Pozdrawiam.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-04-2010, 15:52
(Dla osób, które zachodzą ile to jest czyli 10/100)
A nie 100/1000?
#topic
Tak jak mówiłem, tylko że max 5% bo ludzie beda zapychac statki, zeby sie rozbic na "wyspie" i zeby sobie pobic hydry
Blood Raven
04-04-2010, 16:05
Jestem na tak. Takie coś nawet urozmaici gre xD
Devil murder
04-04-2010, 16:46
No! Za takim czymś jestem jak najbardziej za! SUPER! ale czy to wykonalne? ;<
Dokladnie o to mi chodzilo ale dzieci jak zwykle nie rozumieja...
No teraz już to rozumiem :).Świetny pomysł jestem na TAK!
Eh widać, że połowa czyta tylko pierwszy post.... W tamtym temacie niżej gość wyjaśnił na czym miało to polegać. Oczywiście jestem na tak.
Żeby tego nie zrozumieć trzeba mieć IQ mniejsze od orzeszka ale średnia apo nie jest większa. Co do pomysłu to wypowiadałem się w temacie Xelixa i jestem na tak.
Przenosi nas na statek na środku moża.
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/10/128347587844687500fail.jpg
http://images.paraorkut.com/img/funnypics/images/l/lol_you_fail-12821.jpg
http://www.itswalltalk.com/newsite/catalog/fail.jpg
http://images.paraorkut.com/img/funnypics/images/y/you_fail-12825.jpg
C-C-C-C-C-Combo Breaker : |
@topic
Beznadziejny pomysł. Jeśli jest możliwość ucieczki z ataku to co to za atak? Jestem na nie.
Anusiak Wielki
04-04-2010, 18:19
Teraz to zrozumiano nie jak w tamtym teamacie xD
Tylko skrypt do tego bedzie trudny wg mnie...
Sub Zero 2
04-04-2010, 18:27
Jestem na NIE!!!Na **** wprowadzać jakieś duperele jak i tak każdy będzie pewnie wychodził.A w ogóle jaka przygoda jak można uciec?
Przenosi nas na statek na środku moża.
n/c.
Jeśli ktoś nie zrozumiał tej propozycji race udać się do specjalisty z powolnym myśleniem.
A ja Tobie 'race' sięgnąć po słownik ortograficzny.
@topic
Pomysł mi się za bardzo nie podoba. Jestem na nie.
Kanibaal
04-04-2010, 19:04
Jestem na tak, ale bez mozliwosci ucieczki. :)
Wtedy to nie ma najmniejszego sensu. ;)
n/c.
A ja Tobie 'race' sięgnąć po słownik ortograficzny.
@topic
Pomysł mi się za bardzo nie podoba. Jestem na nie.
hehe ziombel tu raczej się zamyśliłem po znam dobrą pisownie tak samo z morzem.
@topic
fajnie, że jesteście na tak, ale i tak teog nei wprowadzą.
[quote[Przenosi nas na statek na środku morza.[/quote]
Jak na statek to nie srodek morza:|
@topic
Jestem na nie...Jak chcesz przezyc przygode idz questy robic:oo
Moglby to byc rodzaj expowiska na ktorym latwo i szybko mozna byloby wbic lvl
Daj 7 Wardow i co? Na statku jest drabinka... Tak to ja 1500 RP moge 15 minosow na utamie wziac:)
Devil murder
04-04-2010, 19:49
Jestem na tak, ale bez mozliwosci ucieczki. :)
Wtedy to nie ma najmniejszego sensu. ;)
No właśnie, najlepiej, żeby na dół prowadziły schody, którymi można tylko zejść. Po pokonaniu monstera byłby automatyczny tp na pokład, do góry.
Przenosi nas na statek na środku morza.
Jak na statek to nie srodek morza:|
@topic
Jestem na nie...Jak chcesz przezyc przygode idz questy robic:oo
Moglby to byc rodzaj expowiska na ktorym latwo i szybko mozna byloby wbic lvl
Daj 7 Wardow i co? Na statku jest drabinka... Tak to ja 1500 RP moge 15 minosow na utamie wziac:)
Widocznie nie zajarzyłeś o co chodzi (cóż, i tak się tego po tobie spodziewałem). Widać, że masz prolem z szybkim myśleniem więc radze Ci pomyśleć nad każdym słowem. Tak na statek na środku morza. Cóż przecież jak płyniesz załóżmy jachtem to też możesz być na środku morza. Napisałem 3 wardy widać, że masz problemy z koncentracją. Idź gdzie indziej nabijać posty.
@topic
czekam na dalsze sugestie
Tragedia, zaczerpnięte z RL i ronots. Jestem na nie. Co dało by na takie teleportowanie? Tylko stratę czasu
Moim zdaniem szansa powinna być 2,5%.
Ja bym tą propozycję roszerzył tak, że jest 0,2% szansy na trafienie na małą wyspę z jakimś questem i coś... ;>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.