Zaloguj się

View Full Version : Tutor #15 - Mistrz ortografii !

Google
04-04-2010, 20:00
http://i42.tinypic.com/9saumw.jpg

Kolejny mistrz ortografii, nie polecam na Niego głosować.

A tobie ile zdarzyło się literówek?Może po prostu mu się pomyliło.A ja polecam na niego głosować.
Po za tym i tak można zrozumieć o co chodzi.

Przestudiuj moje posty i znajdź mi literówkę.

omg next noob sie podnieca ze błąd został popełniony przez tutora :<

Boli mnie fakt gdy ktoś ubiega się o tak wysoką pozycję, a popełnia takie śmieszne błędy ortograficzne.

Zwykła literówka, nie wiem czym się tu szczycić? :|

Jak dla Ciebie to jest zwykła literówka, to ja już nie wiem jak wygląda niezwykła.

Ja rozumiem, że wy chcecie się w pewien sposób 'pokazać' i przyłapać tutora na błędzie, ale to się już robi żałosne. Tobie ile razy się zdarzyło popełnić błąd? Ogarnij ziam :).

To nie ja jestem osobą 'publiczną' i to nie ja powinienem się pilnować.

Co za idiota z Ciebie, po co takie tematy zakładacie. Według mnie masz jakiegoś tutora, i chcesz się innych pozbyć.

Jesteś daremny i tyle. To, że popełnił błąd, nie znaczy że jest gorszy od Ciebie, mnie czy innych.

To tyle, i nie namawiaj innych, ponieważ każdy ma prawo do dobrowolnego wyboru... Ciekawe co by Ci się stało, jagbyś tak namawiał na wyborach prezydenta? Nawet nie chcę wiedzieć.

Wiadomo, Tutor powinien uważać co pisze, ale bez przesady, jedna pomyłka i ma wylecieć?

Ale

Ty, i wszyscy popełniają błędy.

Czy ja Ci dziecko drogie ubliżam? trochę szacunku do starszych od siebie.
Tak jestem ukrytym tutorem #69 i mam za zadanie wyeliminować wszystkich pozostałych tutorów stojących mi na drodze.

jagbyś

Faktycznie. Twoja mama popełniła błąd, że Cię nie wyskrobała te 16 lat temu.

Moim zdaniem poprostu zazdroscisz i chcesz wyeliminowac wszystkich :]

Brawo Sherlocku, zgadłeś. Mów mi Terminator!

Sub Zero 2
04-04-2010, 20:02
A tobie ile zdarzyło się literówek?Może po prostu mu się pomyliło.A ja polecam na niego głosować.
Po za tym i tak można zrozumieć o co chodzi.

pomozplz
04-04-2010, 20:03
omg next noob sie podnieca ze błąd został popełniony przez tutora :<

~Mari
04-04-2010, 20:05

SedaN*
04-04-2010, 20:18
Ja rozumiem, że wy chcecie się w pewien sposób 'pokazać' i przyłapać tutora na błędzie, ale to się już robi żałosne. Tobie ile razy się zdarzyło popełnić błąd? Ogarnij ziam :).

Belhior
04-04-2010, 20:23

Wątpie, żeby była to literówka :) Jestem wyrozumiały co do tutorów gdyż każdemy się zdarza. Doprowadzicie tylko do tego, że oni wam zaczną zwracać za błedy ortograficze uwagę przed all, zobaczymy jak się poczujecie.
@topic
Dajcie sobie już siana, politycy mniej płaczą jak przegrają w wyborach.

Saylor
04-04-2010, 20:36
Co za idiota z Ciebie, po co takie tematy zakładacie. Według mnie masz jakiegoś tutora, i chcesz się innych pozbyć.

Jesteś daremny i tyle. To, że popełnił błąd, nie znaczy że jest gorszy od Ciebie, mnie czy innych.

To tyle, i nie namawiaj innych, ponieważ każdy ma prawo do dobrowolnego wyboru... Ciekawe co by Ci się stało, jagbyś tak namawiał na wyborach prezydenta? Nawet nie chcę wiedzieć.

Wiadomo, Tutor powinien uważać co pisze, ale bez przesady, jedna pomyłka i ma wylecieć?

Ale

Pitekk
04-04-2010, 20:39
Dobrze zrobil ze pokazal, przynajmniej dla Mnie kolejny debil juz odpadl

Tak to jest gdy wybiera sie bande dzieci, ktora nic nie osiagnela na tym servie

pomozplz
04-04-2010, 21:02
Moim zdaniem poprostu zazdroscisz i chcesz wyeliminowac wszystkich :]

Axelo .
04-04-2010, 21:04
Jak to była literówka to ja jestem komisarzem.
Nie wie jak się pisze podstawowe kierunki świata. XD

Drake Banned
04-04-2010, 21:09

Ale

Przed i nie stawia sie przecinka ;)

@top
i dobrze, tak śmieszne błędy popełniać to już widać że taka osoba nie nadaje się na tutora

Kichu
04-04-2010, 21:27
Szczerze powiedziawszy w pale mi sie nie miesci jak ktos, kto ubiega sie o pozycje tutora moze popelniac takie bledy, ale ofc dla was to po prostu zwykla literowka coz sie dziwic dla "sweetasnyh" pokemonow to normalka widywac takie slowka.
: l

Myst
04-04-2010, 21:27
Może akurat mu się pomyliło? Każdemu się zdarzyć może, ale co prawda to prawda, niektórzy nie znają ortografii ;/

Artis
04-04-2010, 21:29
Nie wiem do czego ma ten temat prowadzić.Po prostu ludzie są zazdrośni, że nie zostali wybrani i będą wytykać im błędy jakie popełniają.Literówka to jest nic, ale notoryczne popełnianie błędów to już jest coś.Lepiej zamknąć ten temat, bo on może być kolejnym tematem do spamowania.

Pozdrawiam

Xelix
04-04-2010, 21:36
Tam samo popełnił błąd Tutor 1 (podobny błąd). Tylko usunąłem to z hota bo szkoda marnować hota na takiego dzieciaka :/

Devil murder
04-04-2010, 21:53
***** mać, mogli wybrać chociaż jednego, który ogarnia język Polski :<

200 POST, yeah!

Moon Red
04-04-2010, 22:00
Odezwali się ci co nigdy nie mieli "wpadek". pierw patrzcie na siebie potem krytykujcie innych OK...

Ero Senin
04-04-2010, 22:14
Odezwali się ci co nigdy nie mieli "wpadek". pierw patrzcie na siebie potem krytykujcie innych OK...

Każdy może mieć wpadkę np. jeśli się nigdy nie używało jakiegoś słowa albo jest trudne. Ale słowo połodnie oraz sprzedarzy ? Ja pisząc na klawiaturze te słowa muszę na chwile przerwać pisanie by popełnić błąd! "Tutor 1" napisał poważny błąd, a za 10 minut chciał pouczać inną osobę... ;)

Daragon
04-04-2010, 22:18
Każdemu zdarzają się błędy ; >. Tym bardziej, że taki tutor ma parę sekund na szybką odpowiedź, bo praktycznie co chwilę dostaję jakieś pytanie. Pomimo tego i tak powinien znać podstawowe zasady Ortografii Gramatyki, oraz stylistyki.

Stoner
04-04-2010, 22:23
Podejdźmy do sprawy rzeczowo, w grze łatwiej popełnić błąd ortograficzny, niż
na forum, bo nam nie podkreśla błędów.
Dodatkowo nowi tutorzy są pod presją- zrozumiałe.
Z drugiej strony pisząc niepoprawnie dajemy odbiorcy informacje, że może być
z nami coś nie tak, np. młody wiek, nieznajomość zasad lub najgorsze z możliwych zaburzeń tego rodzaju- dysleksja...

Tylko czy osoba nie potrafiąca poprawnie pisać powinna być postawiona na
odpowiedzialnym stanowisku?
Jak możemy zaufać osobie, która pisze do nas: połódnie, ktury, etc.

TuK!
04-04-2010, 22:25
Wybacz, nie każdy ma talent do pisania bezbłędnie :), raz się zdarzy, choć w sumie może i to jest jakiś dyslektyk, ale wątpie ;]

Rukya
04-04-2010, 22:26
Szczerze powiedziawszy w pale mi sie nie miesci jak ktos, kto ubiega sie o pozycje tutora moze popelniac takie bledy, ale ofc dla was to po prostu zwykla literowka coz sie dziwic dla "sweetasnyh" pokemonow to normalka widywac takie slowka.
: l

zwykla literowka i na przyszlosc nie zakladaj takich tematow bo to potrafi wkur...... a ja mam dosyc tego ze wszyscy sie uwzieli na tych tutorow i nie daja im spokoju! zobaczsz zlapie ciebie na literowce i napisze o tobie temat :D
dziekuje , dobranoc .

Elite Filutek
04-04-2010, 22:27
Chłopie żal ciebie ściska , że nie dostałeś tutora? Wyjdź , zamknij drzwi i nie wracam , Ooo i posprzątaj za sobą jak należy

OFT , Literówka i już ssy ? Co teraz all nie robi , żeby dokopać . Zamiast pomagać tutorom to ty robisz ssy , porażka ;/

deeL `
04-04-2010, 22:36
Chłopie żal ciebie ściska , że nie dostałeś tutora? Wyjdź , zamknij drzwi i nie wracam

Aaaa, błąd !! Bana dla tego pana !!

@topic
Z jednej strony niepotrzebnie robiłeś taki temat, każdemu się zdarza. Z drugiej jednak pokazałeś jak bardzo ośmieszył się Tutor #15.
Straszną mam bekę z Twoich ripost XD

Devixx
04-04-2010, 23:27
To nie 1 jego blad ;d lepiej niech sie postara :>

Senshi
04-04-2010, 23:30
nie zna sie na ortografii to jego sprawa:o powiedz mu jak sie pisze to sie nauczy

Stoner
04-04-2010, 23:33
nie zna sie na ortografii to jego sprawa:o powiedz mu jak sie pisze to sie nauczy

Racja, pisanie na forum poprawia ortografie, przekonałem się sam.

Artis
04-04-2010, 23:36
To nie 1 jego blad ;d lepiej niech sie postara :>
Każdy ma prawo się pomylić, przecież człowiek po to się uczy na błędach.

Karpek
04-04-2010, 23:39
Jego już dawno powinni wyjebać, bo nawet na raport dobrze nie umie idiota (za przeproszeniem) odpisać.
Na pewno nie będę na niego głosował :).

Fear Factory
04-04-2010, 23:48
@Artis
Mówisz, że każdy taki temat to zbędny spam, więc wytłumacz mi dlaczego W KAŻDYM piszesz po kilka postów ? I tak nie odzyskasz tutora. Jeszcze jedno - Twoje składanie zdań też razi w oczy : ).

@Topic
Nie wiem jak można się zgłosić na tutora, robiąc błędy w kierunkach świata. Takie rzeczy są ciągle wałkowane w podstawówce.