View Full Version : Zmniejszenie banu za macro/boty itp.
Tak jak w temacie : Jak myślicie czy ban za wosso itp. powinien być zmniejszony?
Myślę że tak : Kiedyś bany za boty obejmowały także cave i hotkeye dla tego wszyscy byli za powiększeniem kary. Aktualnie ban za boty to praktycznie ban za auto traina w wosso ponieważ już tylko nieliczni używają hotów itp. z programów wspomagających grę...
Podam za przykład siebie : Dostałem dziś bana za wosso (tak miałem i używałem - miałem włączonego autotraina na nowej postaci i chciałem tylko wyskillować te marne 100/100 i 25 m lvl...) i za to mam bana na bodajże 11 dni - nie sądzicie że to troche za dużo jak na takie przewinienie?
Bardzo proszę o wypowiedzi - czy jesteście za zmniejszeniem kary za boty do 2~5 dni?
BARDZO PROSZĘ TYCH KTÓRZY TEGO NIE PRZECZYTALI O NIE ODDAWANIE GŁOSU W ANKIECIE!
#down
Oczywiście nie mówie o cave tylko o autorainie... Tylko low lvle używają tego (tak jak ja zrobiłem) by wspomóc się w biciu skilli na początku i by nie trzeba było siedzieć 24h i patrzeć w ekranik jak skille wchodzą :/
Sądzę nawet, że to za mało, administracja uznała, że to nie jest zbyt duże przewinienie i dała Ci tylko na 11dni. Zmniejszyć bana za macro/boty do 2-5 dni? Ochujałes chyba. Teraz jest zdecydowanie dobrze : )
Niestety na nie.
Sub Zero 2
04-04-2010, 20:48
Jestem na nie.Wspomagacze gry są nielegalne w grze.Ban nie powinien być krótszy ale dłuższy.Jak nie umiesz grać sam w tibie,to graj w Mario z mamą!
czy jesteście za zmniejszeniem kary za boty do 2~5 dni?
Za głupotę się płaci.
Dobrze wiedziałeś czym to może grozić i tak poszedłeś afk :)
Jestem na nie.
Jestem na nie, teraz jak zostały wprowadzone Hoty, to jak dla mnie ban mogłby być jeszcze dłuższy!
Jak dla mnie jest idiotyzmem bocić, gdy praktycznie manasuje się szybciej manualnie niż botem!
A ja jestem zwiększeniem kary za auto traina do 30 dni. Auto attack - 3 miesiące. Nie ma takiego bicia. O.X
pomozplz
04-04-2010, 21:00
HAHAHAHHA powinni zwiększyc dlugosc bana do miesiaca dla takiego nooba jak ty :<
Ja jestem za zwiększenie czasu banów nawet do pól roku za nadmierne stosowanie.
Ja jestem za zwiększeniem banów za boty do roku albo odrazu delete, macie komendy to po co inne boty?
Jestem na nie, bo tak to ja też mogę sobie poskilować. Włączam rano kompa i idę na dwór, a moja postać sobie skilluje. Wracam do domu i cieszę się skillami (pro skille). Oczywiście to też wspomagacz do gry, więc jestem na nie!!!
Hah? A może jeszcze nagroda dla tych którzy botują? Botujesz na własną odpowiedzialność jeżeli dostaniesz bana to twój problem. Ja jestem za tym żeby za używanie jakichkolwiek botów było delete!
No i chuj. Ja jakoś nie płacze że dostałem bana. Dostałem bana na noob hara za Reklamy na 20 dni, a na mojej głównej postaci za pomylenie hota na 1.3 miesiąca. Moim zdaniem nie powinno to być zmniejszone. Jak kiedyś był only scar i tylko parę osób miało wosso to była gra i APO tak nie upadało. Jakby Mortiis wprowadzić ten jebany Apo Connect to ***** by APO nie zniżało się to takiego poziomu na jakim teraz jest... Ale nie bo Mortiis lubi noobić otsa :/ Przykro mi ale ja tylko wyraziłem swoją opinię i nic jej nie zmieni :) Jeśli nowy gracz uzna że tu jest miła atmosfera to niech idzie i skoczy z mostu... Ponieważ tutaj nigdy tak nie będzie :( Jakby było tak jak przed wprowadzeniem wosso na APO to ten ots nie byłby na takim poziomie na jakim teraz jest. To nie Mortiis psuje atmosferę gry tylko WY. Ale jakby Mortiis zrobił Apo Connect to gracze nie mieliby nic do gadania. By nie było napinki że nie działa bot i mam w dupie APO. Przykro mi bo sam używałem bota. Ale na chuj używać bota jak teraz jest all na hotach. Myślę że Mortiis specjalnie zrobił wszystko na hotach aby zmniejszyć ilość botów na serwerze. Jeśli wiesz za co bana dostałeś i się przyznajesz do tego że go używałeś to na chuj zakładasz taki pojebany temat. To twój problem że nawet bota nie umiesz używać pojebany dzieciaku. ***** i oto koniec poematu.
Anusiak Wielki
04-04-2010, 21:59
Dobrze jest jak teraz a moze nawet i powinni by zwiekszyc kare za boty
Devil murder
04-04-2010, 22:14
Zmniejszone! :< Skillowałem sobie charem przez 4h i dostałem bana na 3 tygodnie :<
Jakbym miał pacc, to bym miał gówno, a nie pacc :<
Nie , jak umiecie bocić tu umiecie też czekac na unban ;D
Powinni dojebać wam 3000 h i byscie sie nauczyli :O!
Bastek10
04-04-2010, 22:53
Za głupotę się płaci..
Dokładnie.
Używałeś bota świadomie wiec konsekwencja musi by.
Dostałeś bana to teraz robisz temat żeby to zostało zmniejszone.
Jestem na nie.
Od razu po przeczytaniu nazwy tematu zagłosowałem na NIE!
Dostałem dziś bana za wosso
No to masz pecha. Najpierw jedziesz na bocie, a potem płaczesz na forum, że bana dostałeś? :O!
Nie sądzicie że to troche za dużo jak na takie przewinienie?
Za mało.
czy jesteście za zmniejszeniem kary za boty do 2~5 dni?
Chyba Cię pojebało.
A ja jestem zwiększeniem kary za auto traina do 30 dni. Auto attack - 3 miesiące.
Zgadzam się.
Jestem na nie co Ci jest jeszcze potrzebne z wosso ?auto manas-.- masz już pod hotkey'em więc nie musisz mieć bota.
Wnorekkk
05-04-2010, 00:23
Ja byłbym za zwiększeniem kary za boty, a nie za zmniejszeniem. Mamy hotkeye, więc do manasów/uhów bot nie potrzebny. Skille można też łatwo wytrenić; stawiasz na Traina, wracasz do 9/10 min i ciąg za wajche.
Fear Factory
05-04-2010, 00:27
Za bota od razu delete powinno być.
Takie bany powinny być dłuższe, a nie krótsze ;) Jak już mamy hoty, to za bota ban powinien być na co najmniej 14-21 dni
Takie moje zdanie
Pozdrawiam ;)
Jestem na nie, poniewaz trzeba byc debilem zeby jechac na bocie jak są HOTY
Używanie botów jak są hoty to dla mnie jest większą głupotą.Stanowczo jestem na nie.
Τettmeier
05-04-2010, 07:52
Zaznaczyłem odpowiedź 'nie'. Ilość botów dzięki hotkey'om się zmniejszyła więc czego chcieć więcej.. Po co zmniejszać? Żeby ban temu komuś minął szybciej i bocenie po banie powróciło? Po dłuższym czasie może się czegoś nauczy..
Jestem za zwiększeniem dł. banów trzykrotnie.
@down
Ja się wypowiedziałem na ten temat, odmawiając skrócenia banów, ponadto dodałem informację, iż chciałbym zwiększenia banów. Niestety, nie umiesz czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosków z tego co napiszesz, dlatego powstają sytuację jak ta. ;<
Ponadto, ty tylko nabiłeś posta nie wnosząc nic do tematu.
Jestem za zwiększeniem dł. banów trzykrotnie.
Duże nawiązanie do tematu;)
Hehe, już się wypowiadałem.
Temat powinien być odwrotny. Kary za boty są małe i powinny być jeszcze większe. Twoja porpozycja nie jest dobra i jestem na nie.
Jestem na nie , jak już to jestem za przedłużeniem kar za boty ;)
Moon Red
05-04-2010, 12:17
Teraz kiedy dodali hoty używanie jakiegokolwiek bota to totalna głupota. Moim zdaniem powinni go powiększyć do 20 dni.
.vimpex.
05-04-2010, 12:40
Jestem na Nie.
Dlaczego? - to proste.
Włączasz bota, wbije Ci (liczmy) 30% Mlvl'a i dostajesz bana na miesiąc.
A gdybyś nie włączył bota, wbiłbyś o wiele więcej i do tego i tam teraz jest łatwiej, ponieważ manasy są na Hota.
Chcesz wyboć sobie to xx % mlvl'a a potem odpoczynek miesiąc.
pozdrawiam ;)
Jestem na Nie.
Dlaczego?Ponieważ Boty powinny być srogo karane jeszcze do tego że Hotkeys wprowadzili a więc kara jest dobra według mnie!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.