View Full Version : Dopalacze
swiety mikolaj
05-04-2010, 01:41
Jakie Dopalacze braliscie, i jakie były po nich 'objawy'. Ja brałem Cherry , bania na 1.5 h i fajnei sie kreci w glowce ;da wy?
Devil murder
05-04-2010, 11:29
Nie biorę dopalaczy, bo drogie w chuj są ;> Jak już bym się chciał zatruwać to bym wziął; akodiny (40 sztuk - ok. 6-7 zł) i podobno niezłe haluny. Nie wiem, nie próbowałem i nie bd próbować.
:DoM4NatR.!>!
05-04-2010, 11:36
Trawka ;] ! Wesoły ; humorek
N-series
05-04-2010, 11:36
Jak nie paliłeś , to po co piszesz
Paliłem z smartsozpu:bob marleya,sesnimile,smart shiva<3 , i jeszcze 1 ale nie pamiętam
natomiast z dopalacze.com taifun blackberry
smart shiva polecam xd dużo nie trzeba a moc po 1 buchu już czuć , taifun tak samo
@UP na chu%% o trawie piszesz skoro to o dopalaczach temat , jak nie paliłeś to nie pisz i już
Data urodzenia
October 31, 1995 (14)
aha
Nie biorę dopalaczy, bo drogie w chuj są ;> Jak już bym się chciał zatruwać to bym wziął; akodiny (40 sztuk - ok. 6-7 zł) i podobno niezłe haluny. Nie wiem, nie próbowałem i nie bd próbować.
Jak coś to acodine ; p , i to gówno jest to lek i nie wiadomo jakie powikłania możesz mieć , fakt pizda jest niezła podobno głowa cie boli , masz plamy na ciele stanowczo odradzam tego , poczytajcie na necie pełno na forach piszą o acodinach.
master kallhi
05-04-2010, 12:42
Taifun i Mean Green , nie podobało mi się za pierwszym razem .... ale za drugim razem po browarach było spoko .
sesnimile,smart shiva, green moher czy jak to sie tam pisze.. Żółtego mad doga :)
Ale wole normalne zielone :)
Trikol <3
05-04-2010, 13:14
To sie zdecyduj czy bedziesz brac czy nie.A acodinki sa spoko ,a o haluny na acodinach ciezko (bynajmniej ja nie mialem ,a zjadlem 35).
@Topic.
Dopalacze to scierwo ,szkoda pieniedzy wydawac na 1h bani(jezeli chodzi o baqlec).Kupilem 2 sztuki jakiegos ziolka -efekt: 1h bani ,potem walilem te wiaderka i 0 bani...
Jezeli chodzi o pixy tez sa w chuj lipne,szkoda pieniedzy.
@edit.
Jak coś to acodine ; p , i to gówno jest to lek i nie wiadomo jakie powikłania możesz mieć , fakt pizda jest niezła podobno głowa cie boli , masz plamy na ciele stanowczo odradzam tego , poczytajcie na necie pełno na forach piszą o acodinach.
Zalezy od organizmu , ja akurat mialem tylko ostra jazde nic wiecej ,a rano leb pusty xD
N-series
05-04-2010, 13:44
Napisał Devil murder Zobacz post
1,dopalaczy się nie bierze, tylko pali , i po acodinach nie mają właściowści halucynogennych
@Aha , mad dog i green mocher są słabe ; p
Współczuje wam dzieci, naprawdę współczuje. Żal mi waszych dzieci, które urodzą się z widocznymi defektami genetycznymi, ale co tam, palcie, bierzcie, jedzcie te je%@&# dopalacze dalej ..
Nie biore i nie mam zamiaru... zal kasy i zdrowia
1,dopalaczy się nie bierze, tylko pali , i po acodinach nie mają właściowści halucynogennych
@Aha , mad dog i green mocher są słabe ; p
smart shiva jest najmocniejsza, green moher czy jak to sie tam pisze jest bardzo słabiutki a mad dog jest taki średni nie za mocny nie za słaby... Po tym niezłego pierdolca sie ma na 2 dzień ;D
1st R. Boonek
05-04-2010, 15:49
Prawie wszystko juz z tamtad palilem xdd dobra bania tylko ze to nie to samo co zielsko :<<<
Sensimile paliłem oraz ostatnio Taifuna, ogólnie to lajtowo. :)
Mateusz Soprano
05-04-2010, 16:21
Jakie Dopalacze braliscie, i jakie były po nich 'objawy'. Ja brałem Cherry , bania na 1.5 h i fajnei sie kreci w glowce ;da wy?
A ja mam na imię Mateusz i pozdrawiam nie biorących.
Zbigniew Wodecki
05-04-2010, 16:25
Proponowali mi, ale nie chciałem, bo nie wiadomo jakie to gówno...
party starter
05-04-2010, 16:57
Dopalaczy nie bralem i nie zamierzam po to siegac, ale skoro zostal poruszony temat acodinu to powiem : NIE BIERZCIE TEGO GOWNA !
Po wypiciu buteleczki tego syropiku mailem moze 5-10 min jako takiej zabawy, pozniej przez pare godzin chodzilem zamulony i skonczylo sie na tym, ze na pare minut stracilem przytomnosc :/ Po acodinie mozna miec haluny ale trzeba naprawde duzo tego zjesc/wypic , a tego raczej nie da sie zrobic bez wczesniejszego przygotowania na malych dawkach :/
Do poprawy humoru polecam napoje nisko lub wysoko procentowe :)
Wszystkie dopalcze i leki dzialajace w sposob rozrywkowy radze omijac szerokim lukiem.
Jaros Jaroz Jaro
05-04-2010, 17:03
Ja brałem rok temu ex-sesa,smoka, i paliłem jeszcze jakieś gotowe jointy.
Przyznam ze po smoku jest lepiej niz po MJ, jakoś smieszniej ;p
Nie biore tego już bo nie wiadomo skąd to biorą. ;p
Jankulowski
05-04-2010, 19:00
Nic nigdy niebralem.
A co do zielonego to zadna frajda raz zapalilem i faza jak faza
N-series
05-04-2010, 19:19
@up po 1 razie nie ma fazy , zapal pare razy tak za 3-4 poczujesz moc ; p
www.dopalacze.com <<-- 0 przypału.
Ja kupuje only Tajfun Jerzyna ;p zajebiste ziółko.
Tfój Janek
05-04-2010, 20:26
sesnimile,smart shiva tylko tyle ;)
Wolę zielone (ale rzadko, raz na tydzień lub dwa ?).Parę razy miałem doczynienia ze śniegiem ale feta to nie dla mnie.. ;p
Devil murder
05-04-2010, 21:16
Muszę Wam powiedzieć, że te dopalacze mnie zaciekawiły! xD
Jakie są najlepsze, to ma jakiś smak? :> Ile czasu są haluny (jeżeli są) i czy mogą być jakieś skutki uboczne? No i czy jest to nadal legalne?
I CO TO ***** ZNACZY NA ICH STRONIE 'Nie nadaje się do spożycia przez ludzi'? To jest jakieś ich zabezpieczenie, w razie czego, jakby komuś się coś stało, to, że oni pisali, że to nie jest dla ludzi, czy co?;d
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 17 seconds. -.-
Trikol <3
05-04-2010, 21:27
Dopalaczy nie bralem i nie zamierzam po to siegac, ale skoro zostal poruszony temat acodinu to powiem : NIE BIERZCIE TEGO GOWNA !
Po wypiciu buteleczki tego syropiku mailem moze 5-10 min jako takiej zabawy, pozniej przez pare godzin chodzilem zamulony i skonczylo sie na tym, ze na pare minut stracilem przytomnosc :/ [Po acodinie mozna miec haluny ale trzeba naprawde duzo tego zjesc/wypic , a tego raczej nie da sie zrobic bez wczesniejszego przygotowania na malych dawkach :/
Do poprawy humoru polecam napoje nisko lub wysoko procentowe :)
Wszystkie dopalcze i leki dzialajace w sposob rozrywkowy radze omijac szerokim lukiem.
5-10 min zabawy? To ty syrop malinowy chyba piles , czlowieku po tym scierwie mialem psychoze ,ze glowa mala do tego 7 godzin. A co do przygotowania to zje sie kilka razy , bedzie wiadomo jaka blaza ,a potem zajebie 30 i co kapa bo bd wiedzial jaka jest bania ja 1 raz probowalem odrazu 35 zajebalem.
Jak pisalem.DOPALACZE TO SCIERWO , STRATA PIENIEDZY.
N-series
05-04-2010, 21:37
Muszę Wam powiedzieć, że te dopalacze mnie zaciekawiły! xD
Jakie są najlepsze, to ma jakiś smak? :> Ile czasu są haluny (jeżeli są) i czy mogą być jakieś skutki uboczne? No i czy jest to nadal legalne?
I CO TO ***** ZNACZY NA ICH STRONIE 'Nie nadaje się do spożycia przez ludzi'? To jest jakieś ich zabezpieczenie, w razie czego, jakby komuś się coś stało, to, że oni pisali, że to nie jest dla ludzi, czy co?;d
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 17 seconds. -.
Smaków nie ma , przynajmniej dla mnei są nie odczuwalne, ja znam 2 sieci sklepów , smart szop i dopalacze. I CO TO ***** ZNACZY NA ICH STRONIE 'Nie nadaje się do spożycia przez ludzi'? bo to niby jest dla kolekcjonerów.
jeśli chcesz zapalić to zacznij od boba po paru razach sensi mile i na końcu smart shiva na pare osób ,im więcej będziesz palil tym mniej cię rusza(więcej potrzebujesz aby poczuć kopyto)
@down nie paliłeś , nie wiesz
Zarexoholik?
05-04-2010, 21:46
Żadnych. Dla mnie ćpanie i zabawy w dopalacze to czysty debilizm. Tacy ludzie są w moich oczach zwykłymi śmieciami.
Blueberry, smoke, taifun jeżyna, dust, ogólnie paliłem w chuj zioła stamtąd ale to tylko jak ktoś miał i częstował, sam preferuje prawdziwe palenie.
Tabsy z dopalaczy gówno warte, brałem chyba wszystko możliwe też i dupa.; o
Devil murder
06-04-2010, 11:42
ty wolisz w tibi ponapierdalac sie z wardami yaya[2]
***** mając 19 lat w życiu nie piłeś, nic nie paliłeś bo wolisz grać w tibie...
Już sobie wyobrażam ciebie jak wyglądasz :]
Trzymałeś sobie kiedyś cycka chociaż ?:|
Kingusi w tibii ;d
Kingusi + mamy podczas karmienia, w dzieciństwie :D
diamondback
07-04-2010, 22:32
Żadnych. Dla mnie ćpanie i zabawy w dopalacze to czysty debilizm. Tacy ludzie są w moich oczach zwykłymi śmieciami.
podpisuje , proforma and rispekt. Może bez ostatniego zdania ;D
First Pineda
13-04-2010, 11:36
Nie paliłem i nie bede palic tak myśle jest to w ogole mi nie potrzebne,sadze ze to jest bez sensu xd
Banda dzieci... Żeby za ciężkie pieniądze sam sobie szkodzić? Bo co odpierdoli ci i jesteś taki fajny? Nie, nie jesteś. Do baki mnie też jakoś nie ciągnie, ale co naturalne to naturalne, a chemia odbije Wam się czkawką za parę lat.
Koxiki
To taki sposób na obejście prawa, oczywiste, że każdy wpieprza tą chemie, ale żeby ich nie zamknęli za rozpowszechnianie środków odurzających i szkodliwych to wymyślili sobie taki patent, że jak oni to mówią "kolekcjonują" dopalacze, kupują i niby nie spożywają ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.