View Full Version : David
Ban Information
Name: David
IP: 95.49.33.218
Reason: ss na forum
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: Jakos to rozchodze
Admin SteamID: STEAM_0:0:13438951
If you think you were banned unfairly, report this information to our website:
www.forum.toproste.pl
Screenow mi nie zrobiono więc o co chodzi?
@edit
http://img694.imageshack.us/img694/8456/17155727.jpg
Zrobił to Kristo bo przecież nie może być lepszych od niego :<
Niech się wypowie admin, który mnie zbanował :)
Hmm, mi chodziło o zaległe ss'y.
2 Dni temu koleś najpierw o nicku DaViD potem Dav [ ten sam ] miał robione 2x przeze mnie ss'y myślałem, że ty to on. Jeżeli nie to sorki. Ip widzę, zmienne to nie trzeba odbanowywać.
ps. sonyhe możesz dzieciaku przestać się wpierda*** w nie swoje sprawy? bo to już się robi śmieszne... Złapałem cie na czitowaniu i teraz robisz wszystko żeby mi zaszkodzić...
Wczoraj czitowałeś - poprosiłeś o demo bo miałeś nadzieje, że nie mam... dałem i jakoś nawet wypowiedzieć się nie potrafiłeś..
Mikiel Król Sedesów, ej!
05-04-2010, 10:48
Hmm, mi chodziło o zaległe ss'y.
2 Dni temu koleś najpierw o nicku DaViD potem Dav [ ten sam ] miał robione 2x przeze mnie ss'y myślałem, że ty to on. Jeżeli nie to sorki. Ip widzę, zmienne to nie trzeba odbanowywać.
ps. sonyhe możesz dzieciaku przestać się wpierda*** w nie swoje sprawy? bo to już się robi śmieszne... Złapałem cie na czitowaniu i teraz robisz wszystko żeby mi zaszkodzić...
Wczoraj czitowałeś - poprosiłeś o demo bo miałeś nadzieje, że nie mam... dałem i jakoś nawet wypowiedzieć się nie potrafiłeś..
Myśleć to jedno, wiedzieć drugie. Jak się nie jest czegoś pewnym to się tego nie robi. Do tego masz admina, to ta posada wymaga troche kultury.
Może i jesteś pro elo koksu #1 na APO, jeśli chodzi o skill.
Ale adminem jesteś jak toilet paper.
Nie chciałbym się wtrącać w Wasze słodkie flamewary, ale zgodnie z naszym światecznym postanowieniem Twoje cudowne odwołanie od bana nie zostanie rozpatrzone dopóki nie założysz go w odpowiednim dziale.
Dobra, możecie wyzywać się dalej, dziękuję, pozdrawiam.
Orlen Ochrona
05-04-2010, 14:10
Nagminne problemy z Krist'em to codziennośc. Dlaczego on ma jeszcze pozycje na servie ? : O
@top
W 100 % zgadzam sie z tobą staraj sie o unbana :rolleyes:.
Nagminne problemy z Krist'em to codziennośc. Dlaczego on ma jeszcze pozycje na servie ? : O
@top
W 100 % zgadzam sie z tobą staraj sie o unbana :rolleyes:.
bo ty jej nie masz ?... i dobrze zrobil poczytajcie sobie o blackliscie ;[
Heineken
05-04-2010, 19:47
nie ma to jak banować typa za skilla. Spojrz pierw na rocznik steam'a .. czasami mozna zobaczyc ze steam jest z 2004 roku to wiadomo ze ktos moze miec skilla niekoniecznie łolhaka...
@up
Y? O czym ty mówisz... Koleś dzień przed tym grał nieczysto więc zrobiłem mu ss'y 2x.
Dzisiaj wchodzi koleś z takim nickiem to co miałem zrobić? W temacie sie wszystko wyjaśniło więc moim zdaniem powinien być zamknięty
@Down
Było tak w pierwszym poście napisać. Po ip widać, że zmienne więc było jasne, że UB jest nie potrzebny.
@Devil
Przykro mi ale mam troszkę więcej lat. I dobrze napisałeś : znasz mnie jedynie z forum więc, gdybyś mógł - nie oceniaj mnie.
Nie wiem z czego to wywnioskowałeś. Dla mnie jest oczywiste to, że gdy ktoś wchodzi pod nickiem, który miał robione ss'y powinien dostać bana. No, ale ty wiesz lepiej.
Tylko jeszcze mnie odbanuj, bo nie mam dostępu do routera...
Devil murder
05-04-2010, 21:14
Kristo, ja Cię znam jedynie z forum, z Twoich wypowiedzi i widzę, że jesteś roztrzepanym trzynastolatkiem, który cieszy ryja, że ma admina.
@Kristo
Jak Ci napisałem w PW net mi się nie zresetuje bo nie mam dostępu fizycznego do routera oraz z poziomu komputera go nie z resetuje. Sam router resetuje się raz 2-3 tygodnie...
@edit
Wyjaśnione. Prosze modka o zamknięcie tematu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.