PDA

View Full Version : B?edy tutorów z rekrutacji!

lord max
05-04-2010, 10:55
Tutaj wklejajcie błędy tutorów z rekrutacji, tak Scoop powiedział że mamy to zrobić.
Osobiście nie mam żadnego zdjęcia.

W TYM TEMACIE PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ, JEDYNIE ZAŁĄCZAĆ SCREENY.

#Down, warn leci, miałeś nie komentować, jedynie załączać screeny

Simi
05-04-2010, 10:56
Nie masz SS'a, to po uj zakładasz ? ¬¬

#edit.
No dawaj tego warna jak bawisz się w modka ;'(.

Drake Banned
05-04-2010, 11:03
Tutaj wklejajcie błędy tutorów z rekrutacji, tak Scoop powiedział że mamy to zrobić.
Osobiście nie mam żadnego zdjęcia.

W TYM TEMACIE PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ, JEDYNIE ZAŁĄCZAĆ SCREENY.

#Down, warn leci, miałeś nie komentować, jedynie załączać screeny

nie spinaj się 12 latku ;] ok, ej ?

@top
Pozwoliłem sobie na splagiatowanie screena od Dedusia ;<

http://i43.tinypic.com/20h3wqr.jpg

Precision
05-04-2010, 11:18
"Chamuj"!

http://i44.tinypic.com/2cp3x5f.jpg

Moon Red
05-04-2010, 11:59
Kolejny kretyński temat. Ja wiem że wy jesteście mistrzami ortografii i nigdy się nie mylicie ale to są śmiertelnicy tylko nie tak jak wy. Proszę o zamknięcie tematu.

Aha
05-04-2010, 12:42
Pozwole sobie to skomentować.
Ci tutorzy są wybrani tylko po to żeby upominali i zgłaszali graczy łamiących regulamin. Nie potrzebna im ortografia.. Znaleźli sobie głupków co bd siedzieć 24/7 i zajmować się ots za free. Na początku myslałem że na serio szukają odpowiednich ludzi którzy będą adekwatni do zajmowanego stanowiska, lecz oni szukali tylko osłów... W sumie to się nie dziwię :]

Artis
05-04-2010, 13:18
Chociaż nie mam screena, ale muszę wkońcu to napisać.
@up
Ja się z Tobą nie zgadzam, aby zostać Tutorem potrzebna chociaż jest ta wiedza na temat ortografii.Powiadasz osłów! W takim razie powiedz mi gdzie znajdziesz "osłów" którzy siedzą 24/7 przed kompem? Ci którzy dostali tego tutora, z wyjątkiem paru osób nie są jakimiś tam głupkami, prędzej wy pokazaliście na swoim, a nie my na waszym.Chcieliście zgrywać ważniaka przed nami, popisywać swoją głupotą na kanałach.
Nie dziwie się, że panuję tutaj największy debilizm i analfabetyzm, jak to Scoop określił mówiąc, no ale nie przesadzajmy do cholery.

Aha
05-04-2010, 14:34
Chociaż nie mam screena, ale muszę wkońcu to napisać.
@up
Ja się z Tobą nie zgadzam, aby zostać Tutorem potrzebna chociaż jest ta wiedza na temat ortografii.Powiadasz osłów! W takim razie powiedz mi gdzie znajdziesz "osłów" którzy siedzą 24/7 przed kompem? Ci którzy dostali tego tutora, z wyjątkiem paru osób nie są jakimiś tam głupkami, prędzej wy pokazaliście na swoim, a nie my na waszym.Chcieliście zgrywać ważniaka przed nami, popisywać swoją głupotą na kanałach.
Nie dziwie się, że panuję tutaj największy debilizm i analfabetyzm, jak to Scoop określił mówiąc, no ale nie przesadzajmy do cholery.
Hmm..
Gdyby była taka potrzeba, to by te osoby nie dostały tutorów... To dotyczy ortografii.
Było takie pytanie ile czasu przeznaczasz na grę... Z tego co wiem, to wybierali tych co wybrali ponad 5 godzin. Poza tym dlaczego kilku tutorów odpadło? Kilku odgadli ale niektórych wyeliminowano za to że ich nie było bo na co taki tutor co loguje się raz na dzień i siedzi 10 min... Dlaczego ich nazwałem osłami bo oni nigdy nie bd mieli takich możliwości. Są po to żeby zgłaszać to administracji, co oni mogą nic?

Lagga
05-04-2010, 15:25
http://i40.tinypic.com/el3411.jpg

Axelo .
05-04-2010, 16:32
,,Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień."

Patrzcie na siebie a później wytykajcie błędy.

^Deduś.
05-04-2010, 16:45
@up
RZUCAM KAMIEŃ

@top
Hahaha, porażka : >

Stoner
05-04-2010, 17:05
Uważam, że tutor, który popełnia nagminnie błędy ortograficzne powinien być od razu wywalany.
Tutor, jest osobą z obsługi, powinien zachowywać pewne zasady.
Wyobraźmy sobie, że idziemy do jakiegoś miejsca publicznego,
a osoba odpowiedzialna za porządek w tym miejscu
wyraża się do nas niepoprawnie, albo pisząc do nas list oficjalny robi błedy ortograficzne.
Jeśli zostanie chodź jeden tutor, który będzie pisał rzeczy typu sprzedarz,
ktury i tym podobne to będzie niezła beka na apo, a sam serwer straci miano porządnego serwera.
Pisanie z świadczy o nas, jeśli tutora dostanie niezrównoważona emocjonalnie osoba, nieznająca polskiej pisowni to nie wiem co to będzie...
Porażka.

@Autor Tematu
Od kiedy Ty możesz dawać warna, kim Ty jesteś?
Chcesz screeny z błędami tutorów, poszukaj na forum, tam każdy tutek ma temat o sobie :)

Poziomkuwa
05-04-2010, 17:26
Po wybraniu na Tutora powinien być test na ortografię. W końcu to wysoka pozycja, więc jeśli ktoś się o nią stara powinien chociaż umieć pisać.

Rastamanek
05-04-2010, 17:31
Po jaką cholerę zakładasz taki żałosny temat, i do tego sam nie dałeś screena chłopcze :/