View Full Version : Wyciaganie Manasa
pomozplz
05-04-2010, 12:57
Jak wiecie kilka osób używa takiego bajerka jak wyżej przeciągając manasy do poprzedniego bp chyba wiecie o co biega :< mamy 2 bp manasow włazimy do 2 i przerzucamy do 1 za pomoca ctrl i wyżej (mam spolszczoną tibie dlatego wyżej :<) Co wy na to aby zrobić taki bajerek jak 2 kliknięcia na manasa i manasek się znajduje w poprzednim backpacku ?:< (2 kliknięcia ppm :<)
Dziękuję i doficenia :<
Za pomysł możecie dziękować reputami :<
@down masz 2 bp no nie?????????wchodzisz do tego drugiego po czym przenosisz manasy z backpacka drugiego do 1 za pomoca ctrl + ostatnia opcja teraz kapujesz? :<
2x @down
tak bo mam raka placów :<
lord max
05-04-2010, 12:59
EEE... Nie kumam o co chodzi, wytłumacz normalnie ;s
^up Masz 2 bp "X" i "Y", w bp X masz 20 manasków a w bp Y masz 4 manaski, klikając prawym (2x) na manasek w bp Y wrzuca go do bp X.
^top
Jestem na nie, aż tak Ci trudno przerzucić kilka manasków?
Według mnie jest to śmiesznie nie potrzebne xD
Po co ci takie coś? Nie lepiej przesunąc normalnie, albo mniec 2 plecaki otworzone?
Pomysł bardzo dobry .Jestem za.
^up Masz 2 bp "X" i "Y", w bp X masz 20 manasków a w bp Y masz 4 manaski, klikając prawym (2x) na manasek w bp Y wrzuca go do bp X.
^top
Jestem na nie, aż tak Ci trudno przerzucić kilka manasków?
Thx, za translate bo nie mogłem go pojąć.
@Top
Jestem na nie, bo przecież manasy to nie kasa i nie trzeba trzymac ctrl, aby ją przekładać swobodnie.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
05-04-2010, 13:30
Jestem za, bo trochę zamętu wprowadza to przeciąganie manasów. Wkurzające -.- Ale z drugiej strony tyle lat wszyscy przeciągają i jakoś żyjemy. Więc to by była raczej zmiana czysto kosmetyczna
Jestem na Nie.Ja przerzucam normalnie i nie widzę w tym problemu chyba że ty nie potrafisz..
pomozplz
05-04-2010, 13:43
Jestem na Nie.Ja przerzucam normalnie i nie widzę w tym problemu chyba że ty nie potrafisz..
tak nie potrafię mam mnie nie nauczyła i mam raka palców ;< wybacz ułatwić wam to grę to i tak wam nie pasi ;< idz się utop ;<
@down
Bawię się tak 3 lata ;<
SaintsPL
05-04-2010, 13:52
całkowicie nie potrzebne...
jak nie chce ci się przenosić za pomocą ctrl + move up to otwórz osobno wcześniejszy bp i przeciągaj albo po prostu miej otwarte 2 bp.
Exevo knight
05-04-2010, 13:53
To chyba jest niemożliwe bo to należy do klienta a nie do silnika.
Nie to nie jest problem przerzucić kilka manasek do 2 gbp
Sam tak robie, ale według mnie ta opcja jest niepotrzebna : D.
Orlen Ochrona
05-04-2010, 14:06
Jestes aż tak leniwy aby ruszyc myszka? N/c.
Propozycja zbędna.:(
Nie... za bardzo ulatwi to expienie... poza tym nie jest ciezko przekladac, chociaz cos mozesz recznie robic:)
Fear Factory
05-04-2010, 14:30
Są hotkeye, które i tam pozwalają grać bez przeciągania manasów myszką. Można się poświęcić i co 10h przełożyć do drugiego plecaka normalnie.
Jestem na nie, bo to zbędne.
Sub Zero 2
05-04-2010, 14:44
Jestem na nie.Chyba przerzucenie manaska z bp do bp to nie męczące.W ogóle byłoby dużo pracy na patent.Zresztą są hotkeye i wystarczy zająć nieco więcej miejsca pod eq na 2 bp.
NIE NABIJAJ NOOBKU;<
@top
Wedlug mnie jest to niepotrzebne. tylko zrobi to zamieszanie do gry.
jestem na nie.
Devil murder
05-04-2010, 15:16
Po chuj?:< Jakbyś nie mógł parę razy kliknąć... Jak masz siłę pisać takie idiotyczne ''topiki'' to masz również siłę manasy przerzucić. Ja osobiście resztki megamanasów rozdaję noobom, a sam idę kupić nowe.
Assassin Mateusz
05-04-2010, 15:41
Ja tam jestem na nie, bo to nie potrzebne. :)
Aż tak masz grubą łape że 5 sekund to taki problem?
Jestem na nie!
Jestem na nie i tak coraz łatwiej tu się gra.
YYYY... troche zamieszane to wszystko ale przeciez masz opcje move up? nie wiem czy o to chodzi ale jezli ak to nie potrzebna twoja propozycja bo jakos sie be niej wczesniej zylo:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.