View Full Version : Nast?pny Rok
Czy chcielibyscie aby w następnym roku w City pojawił się Wielkanocny Zajączek??????Rozdawał by on prezenty oraz Marchewki(to zależy od G'mów).Bo jeśli jest ten Grubas na Senji i Choinka w City to musi być też zając :D Chciałbym przypomnieć że to tylko propozycja i nie musi wcale wejść do gry..Ale byłoby zajebiaszczo gdyby weszła :s daje Sondę.(A tak propo czy będzie wogóle ten Grubas i choinka ;s)
#Sub Zero 2
Klapki?Bez przesady mówie o Blessed,Softy itd.Co gmom do gustu przywali
#Pomyśl zanim coś napiszesz bo pewnie 3 osoby co dały Nie mnie nie lubią i przez to niszczą moje propozycje(nie dosłownie niszczą :P)
Sub Zero 2
05-04-2010, 15:13
Jestem na tak.Zajączek będzie pro!Święta jak święta prezenty muszą być!Oczywiście itemki jakieś wyjeb*** w kosmos! np.Klapki.
Yeah 1!
W domu nie dostaje prezentów na Wielkanoc i w grze chyba też nie powinni dawać xd.
Ktos z obslugi powiedzial, ze na zajaczka cos bedzie.
oczywiscie nic nie bylo, bo nikt nie raczyl sie tym zajac.
jestem na tak.
I na co to? Wystarczy Mikołaj i Choinka... Jestem na nie.
Jestem za tym, żeby zajonc sprzedawał magiczne jajka (wygląd hydra egga) za 1sc, z którego w zależności od szczęścia wypadają różne itemki (najczęściej marchewki, czsami jakieś itemki i raz na miliard specjalny itemek i kto pierwszy się z nim zgłosi do gma dostaje domek - będą 2 nowe gdzieśtam ;p)
Czy chcielibyscie aby w następnym roku w City pojawił się Wielkanocny Zajączek??????Rozdawał by on prezenty oraz Marchewki(to zależy od G'mów).Bo jeśli jest ten Grubas na Senji i Choinka w City to musi być też zając :D Chciałbym przypomnieć że to tylko propozycja i nie musi wcale wejść do gry..Ale byłoby zajebiaszczo gdyby weszła :s daje Sondę.(A tak propo czy będzie wogóle ten Grubas i choinka ;s)
#Sub Zero 2
Klapki?Bez przesady mówie o Blessed,Softy itd.Co gmom do gutu przywali
Przeczytałem pierwsze zdanie i połowę drugiego i od razu mówię NIE !
Life is life, tibia is tibia..
Assassin Mateusz
05-04-2010, 16:15
Oczywiscie, ze tak !
<ironia> Moglby dodawac lvle </ironia>
Fajne rozmaicenie :)
a co do zajączka to wiadmo, powien dawać prezenty tylko takie, jakich nie ma na servie :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
05-04-2010, 16:56
.Bo jeśli jest ten Grubas na Senji
Ja bym się na jego miejscu obraził.
#cipot*
A kto ci będzie pamiętał o propozycji jakiegoś random usera za rok? Ogólnie to na tak, ale szczerze mówiąc mam to głęboko (około 10 cm) w dupie.
*od tyłu czytaj
Mogłeś dać jeszcze opcję "obojętnie", ponieważ się nie obrażę jak go nie będzie, a jak będzie to też fajnie ;p
Szaloony Zieloony
05-04-2010, 19:57
OMG już masz propozycje na następny rok. A skąd wiesz, że do tego czasu APO nie upadnie?
Co do pomysłu jestem nie. Lepiej dajcie najazd bo ostatni był z miesiąc temu.
Niedys jakgralem na rl i wbilem cale 9 lvli xD to biegaly zajaczki i kolorowe jajka z nich lecialy to moze takie cos male wprowadzic taki malutki bajerek... a taki jajka moglyby sie przydac jako ozdoby do domku na przyklad... co do prezentownie jestem jakos przekonany :) nie za duzo? xd
Nie...i co on przyniesie? marchewki jajka slodycze:| bo to normalny zajaczek przynosi...
Twoje pomysły są nie dopracowane. Zawsze coś jest na Święta.
Ciesz się, że Mortiis jest Katolikiem.
Zaznaczyłem nie, bo jest to niepotrzebne.
Obojętne mi to jest, lepiej by było jakby dali jakiś najazd, event ;s
P.S. W tym roku nic nie było na Wielkanoc. x/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.