Zaloguj się

View Full Version : Nast?pny Rok

Lathus
05-04-2010, 15:05
Czy chcielibyscie aby w następnym roku w City pojawił się Wielkanocny Zajączek??????Rozdawał by on prezenty oraz Marchewki(to zależy od G'mów).Bo jeśli jest ten Grubas na Senji i Choinka w City to musi być też zając :D Chciałbym przypomnieć że to tylko propozycja i nie musi wcale wejść do gry..Ale byłoby zajebiaszczo gdyby weszła :s daje Sondę.(A tak propo czy będzie wogóle ten Grubas i choinka ;s)
#Sub Zero 2
Klapki?Bez przesady mówie o Blessed,Softy itd.Co gmom do gustu przywali
#Pomyśl zanim coś napiszesz bo pewnie 3 osoby co dały Nie mnie nie lubią i przez to niszczą moje propozycje(nie dosłownie niszczą :P)

Sub Zero 2
05-04-2010, 15:13
Jestem na tak.Zajączek będzie pro!Święta jak święta prezenty muszą być!Oczywiście itemki jakieś wyjeb*** w kosmos! np.Klapki.

Yeah 1!

Axelo .
05-04-2010, 15:38
W domu nie dostaje prezentów na Wielkanoc i w grze chyba też nie powinni dawać xd.

Lagga
05-04-2010, 15:40
Ktos z obslugi powiedzial, ze na zajaczka cos bedzie.
oczywiscie nic nie bylo, bo nikt nie raczyl sie tym zajac.
jestem na tak.

Azielu$
05-04-2010, 15:41
I na co to? Wystarczy Mikołaj i Choinka... Jestem na nie.

EsSaY
05-04-2010, 16:00
Jestem za tym, żeby zajonc sprzedawał magiczne jajka (wygląd hydra egga) za 1sc, z którego w zależności od szczęścia wypadają różne itemki (najczęściej marchewki, czsami jakieś itemki i raz na miliard specjalny itemek i kto pierwszy się z nim zgłosi do gma dostaje domek - będą 2 nowe gdzieśtam ;p)

Stoner
05-04-2010, 16:10
Czy chcielibyscie aby w następnym roku w City pojawił się Wielkanocny Zajączek??????Rozdawał by on prezenty oraz Marchewki(to zależy od G'mów).Bo jeśli jest ten Grubas na Senji i Choinka w City to musi być też zając :D Chciałbym przypomnieć że to tylko propozycja i nie musi wcale wejść do gry..Ale byłoby zajebiaszczo gdyby weszła :s daje Sondę.(A tak propo czy będzie wogóle ten Grubas i choinka ;s)
#Sub Zero 2
Klapki?Bez przesady mówie o Blessed,Softy itd.Co gmom do gutu przywali

Przeczytałem pierwsze zdanie i połowę drugiego i od razu mówię NIE !

Life is life, tibia is tibia..

Assassin Mateusz
05-04-2010, 16:15
Oczywiscie, ze tak !
<ironia> Moglby dodawac lvle </ironia>

Zezikan
05-04-2010, 16:36
Fajne rozmaicenie :)

a co do zajączka to wiadmo, powien dawać prezenty tylko takie, jakich nie ma na servie :)

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
05-04-2010, 16:56
.Bo jeśli jest ten Grubas na Senji
Ja bym się na jego miejscu obraził.

#cipot*

A kto ci będzie pamiętał o propozycji jakiegoś random usera za rok? Ogólnie to na tak, ale szczerze mówiąc mam to głęboko (około 10 cm) w dupie.

*od tyłu czytaj

Myst
05-04-2010, 18:00
Mogłeś dać jeszcze opcję "obojętnie", ponieważ się nie obrażę jak go nie będzie, a jak będzie to też fajnie ;p

Szaloony Zieloony
05-04-2010, 19:57
OMG już masz propozycje na następny rok. A skąd wiesz, że do tego czasu APO nie upadnie?

Co do pomysłu jestem nie. Lepiej dajcie najazd bo ostatni był z miesiąc temu.

Norion
05-04-2010, 20:10
Niedys jakgralem na rl i wbilem cale 9 lvli xD to biegaly zajaczki i kolorowe jajka z nich lecialy to moze takie cos male wprowadzic taki malutki bajerek... a taki jajka moglyby sie przydac jako ozdoby do domku na przyklad... co do prezentownie jestem jakos przekonany :) nie za duzo? xd

Senshi
05-04-2010, 20:15
Nie...i co on przyniesie? marchewki jajka slodycze:| bo to normalny zajaczek przynosi...

Saylor
05-04-2010, 20:16
Twoje pomysły są nie dopracowane. Zawsze coś jest na Święta.

Ciesz się, że Mortiis jest Katolikiem.

Zaznaczyłem nie, bo jest to niepotrzebne.

Karpek
05-04-2010, 20:27
Obojętne mi to jest, lepiej by było jakby dali jakiś najazd, event ;s

P.S. W tym roku nic nie było na Wielkanoc. x/