Zaloguj się

View Full Version : Quest

Vilgefortz
06-04-2010, 09:16
Proponuje połączyć ze sobą questa na crystal arrow i spirite wand. Proponuje to ze względu na to że zbyt łatwo jest teraz zdobyć spirite wanda w porównaniu do crystal arrow. Według mnie powinna być podobna trudność tych questów.

A więc proponuje w tym miejscu gdzie jest teraz quest na spirite wand zmienić zawartość skrzynki na golden armor i golden legsy.

A w miejscu gdzie jest quest na c arrow zrobić jeszcze dwie kratki z dzwignią.

Wyglądało by to tak:

1 kratka:
- wstęp tylko rp
- bramka od 200 lvla
- przeciwnik ots king
- nagroda c arrow

2 kratka:
- wstęp tylko ms/ed
- bramka od 200 lvla
- przeciwnik Monster Skeleton
- nagroda spirite wand.

3 kratka:
- wstęp tylko ek
- bramka od 200 lvla
- przeciwnik bally / 2-3 orshe
- nagroda great axe i magic longsword / 5sc

A quest na spirite wand wyglądał by identycznie tylko na końcu 2 skrzynki w których jest golden armor i golden legsy.

Wielu z Was spyta po co to. Dlatego że jeśli tylko rp będzie mógł wynieść c arrow z questu cena jej napewno wzrośnie tak samo jak spirite wanda. Jeśli chodzi o knighta to nie miałem zbytnio pomysłu na nagrodę więc można zmienić.

To tyle. Dodaje ankiete.

Fresh
06-04-2010, 09:27
Wole tego nie komentować. ; dd
Wybacz, ale nie podoba mi się ta propozycja, z resztą i tak nie wejdzie.

.:Edzio:.
06-04-2010, 09:27
c arrow warte 7 sc
mls oki 2+5 sc =7
s wand 50-70 cc co to za qest hahah moze bys sprite wand +6 sc to by bylo git ;p

Myst
06-04-2010, 09:29
Ja jestem na nie, wolę aby było jak teraz :D i może żeby dodali nowy quest, a nie przerabiali stary.

Bastek10
06-04-2010, 09:39
1. rp
c arrow 7sc
2. ED/MS
Sprite Wand-50/70cc
3 EK
G axe+mls=320±350 + 5sc = 850± cc

Propozycja głupia ,lepiej żeby było tak jak jest.

Vilgefortz
06-04-2010, 09:45
piszecie że spirite wand 50/70cc ale jeśli by był dostępny tylko i wyłącznie z tego questu cena jego napewno szybko by wzrosła.
Można by zrobić że Sonia skupuje po 4 sc c arrow i po 4 sc s wanda i w momencie mamy wzrost wartości tego itemka.

Devil murder
06-04-2010, 09:56
Po chuj? Inni płaczą, że sprite wanda trudno zdobyć i, że jest drogi :<

Wg. Twojej propozycji sprite wand chodziłby po pare sc.

Dziękuję dobranoc.

Sub Zero 2
06-04-2010, 10:06
Jestem na nie.Ta zmiana spowodowałaby GIGANTYCZNY wzrost kasy na servie.Zresztą jak ktoś by miał s wanda z poprzedniego questa,to by ją sprzedał za wielkie pieniądze.
Pozdro...

Lagga
06-04-2010, 10:06
G axe+mls=320&#177;350 + 5sc = 850&#177; cc

BEKA . naucz sie dodawac.

@top

JESTEM NA NIE . dobrze jest jak jest :D

Vilgefortz
06-04-2010, 10:29
3 EK
G axe+mls=320&#177;350 + 5sc = 850&#177; cc

Mi chodziło że dostajemy albo 5 sc albo g axe i mls. To by było jeszcze do zdecydowania

Jestem na nie.Ta zmiana spowodowałaby GIGANTYCZNY wzrost kasy na servie.Zresztą jak ktoś by miał s wanda z poprzedniego questa,to by ją sprzedał za wielkie pieniądze.
Pozdro...

Gigantyczny wzrost?. Mógł byś zrobić tylko jeden z tych questów w zależności od profesji. Ten item nie wypadał by z żadnego potworka, więc czytajmy ze zrozumieniem ;>

Karpek
06-04-2010, 10:42
Jestem na nie. Sprite Wand jest itemem dla początkujących graczy, a nie od 200 levela...
Niech zostanie tak jak jest.

Miarek
06-04-2010, 10:46
Bez przesady 5 sc zamiast great axe,mls -.- nie da rady niech zostanie tak jak jest.

Assassin Mateusz
06-04-2010, 10:52
Chyba Cie pojebalo ?
Wez sobie zabij 1 ms'a + zombi 200 ed/ms _/

Senshi
06-04-2010, 11:01
Lol przeszkadza ci to? Daleko trzeba isc;/;/;/
oczywiscie NIE

Koczuczek
06-04-2010, 11:13
.... Dno i wodorosty. Jestem na nie !! rp ma bolty itp a ms/ed to co wand of vortex ??
No chyba że ktoś pomyśli i mujdzie na magic wanda :O na poh'u to tyle.

Jankulowski
06-04-2010, 11:42
Moglo by byc, ale tam gdzie dla knighta GREAT AXE I MLS juz jest :/....Tam mozna by bylo zrobic na sama kase np to 5sc

Lathus
06-04-2010, 12:42
No comment....Uderzyłeś się w głowe?Sprite Vand od 200lv?Omg.. i tak już trudno go zdobyc marna prowokacja jestem na nie.Administracja się nie zgodzi.

Axelo .
06-04-2010, 13:36
Wtedy MS/ED nic nie zyskają w tym quescie. Jak już chcesz tak hajtować z kasą to przynajmniej 5 sc im dać..

I tak jestem na NIE!

Lunatic Volt Here
06-04-2010, 13:49
LoL tylko,że Quest na S Wanda jets od 150 i trzeba ubić 2 Dl'e:)

a Tutaj Ms'a...Jestem na NIE

Zarexoholik?
06-04-2010, 14:21
To co tutaj napisałeś powinno znajdować się w dziale 'humor'. Śmieszne, śmieszne. : )

Prima aprilis już minął. : ////////

.vimpex.
06-04-2010, 14:30
Proponuje połączyć ze sobą questa na crystal arrow i spirite wand. Proponuje to ze względu na to że zbyt łatwo jest teraz zdobyć spirite wanda w porównaniu do crystal arrow. Według mnie powinna być podobna trudność tych questów.

A więc proponuje w tym miejscu gdzie jest teraz quest na spirite wand zmienić zawartość skrzynki na golden armor i golden legsy.

Wyglądało by to tak:

1 kratka:
- wstęp tylko rp
- bramka od 200 lvla
- przeciwnik ots king
- nagroda c arrow = 1kcc~~

2 kratka:
- wstęp tylko ms/ed
- bramka od 200 lvla
- nagroda spirite wand. = 1sc~~

3 kratka:
- wstęp tylko ek
- bramka od 200 lvla
- nagroda great axe i magic longsword / 5sc = 4 sc~~

A quest na spirite wand wyglądał by identycznie tylko na końcu 2 skrzynki w których jest golden armor i golden legsy.

Wielu z Was spyta po co to. Dlatego że jeśli tylko rp będzie mógł wynieść c arrow z questu cena jej napewno wzrośnie tak samo jak spirite wanda. Jeśli chodzi o knighta to nie miałem zbytnio pomysłu na nagrodę więc można zmienić.

To tyle. Dodaje ankiete.

Odp. Ostatnia, bo jest najtrafniejsza.

Elite Filutek
06-04-2010, 14:31
Chyba działy pomyliłeś ;/ Jak zarex do humoru z tym ;d

Pomysł dennny w 100 % ;/ . nIE

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-04-2010, 15:47
#autor
Czyli wedlug ciebie tylko rp miałby szansę zdobycia s wanda?
#topic
Poroniony/glupi jak kilo gwodzi w worku po rodzynkach/bezsensowny pomysł.

.Lion.
06-04-2010, 16:33

Wyglądało by to tak:

1 kratka:
- wstęp tylko rp
- bramka od 200 lvla
- przeciwnik ots king
- nagroda c arrow

2 kratka:
- wstęp tylko ms/ed
- bramka od 200 lvla
- nagroda spirite wand.

3 kratka:
- wstęp tylko ek
- bramka od 200 lvla

To tyle. Dodaje ankiete.
Ty Myślisz że Pokona Orshabaala z 200 lvl a do tego 3 i bally Jestem na NIE!!!

K@Z!U
06-04-2010, 17:15
OMG!!! Ed/Ms ma na 200 lvu solo monster skeletona wziasc?? Chyba cie wyjebalo. A ek bally i 2-3 orsze taa?? Ile piles za nim napisales tego posta?? Niema po co laczyc tych questow.. quest na g legs juz jest a na g armor..(bez komentarza).

Kanibaal
06-04-2010, 19:04
Rownowaga cen 1: 900 cc 2: 15 cc 3: 320 cc Pozdrawiam NIE!

Heaven
06-04-2010, 19:20

Quest na Golden Legs już jest - nie wejdzie.

Te kratki będą zgubne - nie przejdzie.

3 kratka:

Nagroda G axe/mls jest troszke bezsensem, aczkolwiek nie ma questa na takie przedmioty (5sc za dużo). Jak już, to niech te skrzynki z Mls i G Axe działają jak Ani, czyli weźmiesz 1 nagrodę, druga skrzynka jest już pusta.

To tyle. Dodaje ankiete.

Jestem na nie, wg mnie bezsensowna propozycja.

.Zaxer.
06-04-2010, 20:10
od wymyslania questow jest raczej administracja, propozycje o questach sa niewypalami. jestem na nie