View Full Version : Jak oceniasz przebieg rekrutacji?
Po wielu spekulacjach i dyskusjach, które toczą się na Chat-Boxie, postanowiłem założyć ten temat, aby każdy wypowiedział się na temat rekrutacji.
Moim zdaniem, błędem było takie wybieranie tutorów. Administracja chyba nie przewidziała tego co się stanie, że połowa osób zostanie wykryta, lub też sama "wpadnie".
Przy okazji, odsyłam do listy, gdzie ukazani są "zdegradowani" tutorzy:
Zbanowani Tutorzy - Real Nick
Z tego co widzę wybrali kompletnych idiotów i dzieci ofc. nie wszyscy. Popełnili błąd
Kamor Wielki
06-04-2010, 12:28
Wzieli jakiś plebsów,kompletnych nerdów,nie nadających się na tą co jak co ODPOWIEDZIALNĄ pozycję.
Mam do Was pytanko, a jak myślicie, że ludzie nie zmyślali w swoich podaniach wielu rzeczy? Pewnie tak, ale nie wszyscy. Kilka wyborów było trafnych, a jeden nadal zostaje (czyt. Bart), reszta to naprawdę słabo wypadła np. nie znanie regulaminu, ortografia (nie mówię tu o pojedynczych przypadkach). No, ale zobaczymy ilu tutorów wytrwa do końca.
Najwięcej mam do zarzucenia graczom, czemu wydali kilku fajnych tutorów np. Crayon. Pewnie zazdrościł i dlatego. Szkoda mi tych graczy, którzy wydają innych byle stracili pozycję.
@Crayon
Tutaj właśnie widać jaki jesteś... Niby kolega, ale wyda bez mrugnięcia okiem.
Pomysł sam w sobie jest dobry, ale wybranych zostało wbyt dużo Tutorów.\
To ci się dzieje na Game-Chat to jest porażka;P
Cochwile lecą teksty
"nick" - trade!
"nick" - prosze pisać to na trade.
Jak dla mnie tuotrzy powinni móc dawać bany na 3godziny, za przeszkadzanie w grze?
Nie zapominajmy o tych którzy nie zostali wykryci, nie ujawnili się :) Ich własnie będziecie mieli szanse ocenić kiedy będzie głosowanie. Dlatego uważam że taki sposób wybrania kilku świeżych osób jest dobry.
Innym sposobem wybierania tutorów byłoby typowanie ich przez Administracje serwera pewnie, ale wtedy przypuszczam byłyby zastrzeżenia o nierównych szansach i że wybierają ludzi do Ekipy po znajomości.
Oni wybierając nie wiedzieli co robią..Mieli patrzeć na Opinię o nich itd.Teraz to już się przez to zrobił Syf i każdy płacze wielka chała...
Przebieg wygląda niemal jak w jakimś reality show,
niemal codziennie ktoś odpada.
Patrząc na niektórych tutorów, którzy na szczęście już odpadli
pokazał bym bazie gest wskazujący, aby puknęli się w czoło...
Vimpex? Hahahha
Zostaną najlepsi !
Skryper.!
06-04-2010, 12:43
No z tych, ktorzy zostali usunieci jedynie Kazek wedlug mnie nadawalby sie:) A z tych co pozostali? Chyba najlepszy w moim odczuciu jest TUTOR 12:)
Nie mam pojęcia jak to wygląda w grze, ale widząc tematy na forum to chyba za dobrze nie jest. Miejmy nadzieję, że na stałe zostaną wybrani tylko najlepsi.
Najwięcej mam do zarzucenia graczom, czemu wydali kilku fajnych tutorów np. Crayon. Pewnie zazdrościł i dlatego. Szkoda mi tych graczy, którzy wydają innych byle stracili pozycję.
Ojeju, przyczepiłeś się do mnie, jakbym nie wiadomo jaką zbrodnię popełnił. Zabawa była prosta - oni nie po to dostają tutora na fake nick dla zabawy. Cel był prosty - przez dwa tygodnie nie masz nikomu wygadać, że jesteś tutorem, a w nagrodę dostaniesz pracę 'na stałe'. To, że niektórzy nie myślą i wygadują, albo dają się bardzo łatwo rozpracować to nie moja wina.
Wiele osób pisze, że wydałem Kazka, bo mu zazdrościłem. Nie ma czego, bo nie dawałem podania na tutora.
A rekrutacja, która opiera się na takiej 'zabawie' jest bardzo ciekawym pomysłem. Przetrwają tylko Ci, którzy mają najwięcej silnej woli, bo trzymanie takiej sprawy w tajemnicy to cholernie korci, żeby komuś o tym opowiedzieć.
Assassin Mateusz
06-04-2010, 12:49
Nie gram, wiec nie wiem. Po przegladaniu forum stwierdzam, ze duzo osob nie powinno dostac nawet tego "probnego" tutora. :)
Patrząc na to jakich graczy mieli do wyboru to wygrali najwięcej noobów.
Niewiarygodne jak mogli nie wybrać axelo kropeczki :D (ofc dzolk)
I tu w połowie się zgodzę, a w drugiej nie. Z jednej strony macie racje, w podaniach w 100% wiele osób kłamało i niektórzy z nich są tutorami, jak również zostali wykryci, albo sami się zdradzili, ale zaufajcie mi, że nie jest łatwo być takim tutorem i wszystko dopilnować. Tylko szkoda, że niestety teraz wiele osób z APO odeszło ;< :(
Mortalix
06-04-2010, 13:10
Rekrutacja? 90% niewypał.
Wiem, że zaraz jakiś mądry człek napisze, że piszę tak, bo mnie nie wybrali - otóż nie.
Osoby spośród wybranych (których tożsamość mięliśmy już okazję poznać) wg mnie nadające się na tą funkcję odpadli najwcześniej.
Z tutorów jeszcze urzędujących połowa to analfabeci. Część nie ogarnia, a kilku jest całkiem spoko. Przydałoby się odkryć tożsamość jeszcze paru 'niepotrzebnych' tutorów-analfabetów.
Jeśli ktokolwiek dojdzie do etapu głosowania to 2-3 ogarów można wyłapać.
Moim zdaniem, błędem było takie wybieranie tutorów. Administracja chyba nie przewidziała tego co się stanie, że połowa osób zostanie wykryta, lub też sama "wpadnie".
Moim zdaniem Santano wszystko ładnie przemyślał. Stąd aż 20 wybranych osób i aż 2 tygodnie czasu na ich "zaprezentowanie się". To jest poniekąd test dla nas. ;)
A co do wyboru - przecież to Wy, gracze, będziecie wybierać spośród tych, którzy zostali. ;)
To co się dzieje na Game-Chat było do przewidzenia, ale jest też takie coś jak "praca zespołowa" (czy tam w grupie, jak kto woli :p), więc dzielimy się zazwyczaj kanałami żeby nie było spamu. ;)
Pomysł sam w sobie jest dobry, ale wybranych zostało wbyt dużo Tutorów.\
To ci się dzieje na Game-Chat to jest porażka;P
Cochwile lecą teksty
"nick" - trade!
"nick" - prosze pisać to na trade.
Jak dla mnie tuotrzy powinni móc dawać bany na 3godziny, za przeszkadzanie w grze?
Tylko weź pod uwagę, że kanały to ich jak na razie jedyne pole do popisu.
#Mo®talix
Masz prawo do własnego zdania przecież.
Powinni dawać skany swojego dowodu/paszportu... A nie dzieci po 13 lat mają tutorów :O
+ rozmowa telefoniczna,wiecie po co :)
Orson_Pall
06-04-2010, 13:45
zupelnie niepotrzebnie wybrali mnie na tutora... w ogole nie podoba mi sie numerek 15, pozatym nie mam czasu na gre.
XD
_up
aha
_topic
dobry pomysl , bo na KANALACH jest spam , lecz osoby sa zglaszane i dostaja bana ;-)
najbardziej denerwujace jest to , ze taki tutor nic nie moze zrobic o np. o 2 w nocy bocil sobie 1,5krp , a tutor , ze wymagane sa "3 ss'y i filmik" : O! , komu by sie chcialo ? : d
Wieksza tragedia niz Reprrezentacja Polski w Pilke Nozna
Oczywiscie są Tuty ktorzy wypelniaja swoja role ale nie wszyscy...
Zarexoholik?
06-04-2010, 14:19
Błędem? Jak 3/4 tych 'tutorów' miało zgłoszenia na tą posadę napisane przez rodziców. Tyle ode mnie.
Epic fail & Facepalm.
Blood Raven
06-04-2010, 14:21
Na kanałach i tak jest pełno dzieci które chcą wykluczyć nowych tutorów z ich funkcji. Moim zdaniem błędnie przeprowadzili rekrutacje.
.vimpex.
06-04-2010, 14:24
Santano chyba wszystko dobrze przemyślał i dlatego, aż 20 Tutorów zostało wybranych, a że niektórzy słabiej się kryli, toteż zostali zdemaskowani ;)
Pracę tych Tutorów, którzy zostali oceniam na bdb, to tyle. ;)
@Zare~~
Tak może i mieli przez rodziców, a Ty nawet nie dostałeś się z podaniem napisanego przez Twojego rodzica.
Przez to tak płaczesz? =/
Elite Filutek
06-04-2010, 14:24
Błędna rekru poza paroma osobami ;D . I tak na końcu zostanie 3-6 tutów , więc nie ma się o co martwić :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-04-2010, 15:35
Wg mnie glosowac w sondzie nie bedzie trzeba, gdyz... wszyscy zostaną do tego czasu zdemaskowani.
http://i44.tinypic.com/2mr8903.png
Oczywista sprawa, że podania były pisane przez dzieci z dysfunkcją mózgu, które korzystają z przeglądarki 'Mozilla Frefox'
a jak dochodzi co do czego, to na kanałach publicznych w grze popełniają masowo błędy ortograficzne (przykre, że tam im błędów nie podkreśla na czerwono).
I tak na końcu zostanie 3-6 tutów
4 zostanie.
@Google.
Oj, przepraszam ale nie korzystam z Mozilli. Wolę Google chrome :cool:
Zazdrość Cie zżera, że nie dostałeś się? :/
http://i41.tinypic.com/23ux946.png
Nie dostałem się tylko ze względu na to, że Mc Maćkowi nie odpowiadam.
Ja na Twoim miejscu nie wypowiadałbym się na forum, puki co sam siebie pogrążasz, bardzo mi Ciebie szkoda.
Jak już wszyscy zdążyliśmy zauważyć, ortografia nie należy do Twojej najmocniejszej strony.
http://i40.tinypic.com/mhx1y8.png
Kończ Waść, wstydu oszczędź.
Zarexoholik?
06-04-2010, 15:46
@Zare~~
Tak może i mieli przez rodziców, a Ty nawet nie dostałeś się z podaniem napisanego przez Twojego rodzica.
Przez to tak płaczesz? =/
Nie prosiłem rodzica o pisanie podania. Sam nie pisałem podania. I nigdy bym go nie napisał.
Jak można płakać pisząc? Wyjaśnij mi to 'debilu'.
#topic
Po co komu tutorzy? I tak gówno będą robić, bo na serwer nie przybywa tylu nowych graczy, żeby im wszystko tłumaczyć. Są tutaj osoby, które grają minimum od roku. Tutorzy będą faworyzować swoich kumpli. Biję o zakład, że większość z nich już 'sprzedała' swoim ziomalom, że mają tuta. : O !
xD Lukki xD
06-04-2010, 15:54
Tak jak wielu uważam, że większośc wybranych tutorów to debile... Niestety administracja wybrała chyba troszkę na ślepo i przez to na starcie już idioci poodpadali.
Moim zdaniem ta rekrutacja to największa beka jaką zrobiła Administracja ;)
To ma być rekrutacja? Wybrali 20 osób z czego połowa to idioci.
Pocieszam się, że najwięksi debile się wydają ;)
Może coś będzie z normalnych tutorów, szkoda mi Kazka, Marika i Rzulfa :/
No to pozwole sie troche rozpisac.
Wiec moim zdaniem rekrutacja tutorów przebiegła, bardzo zle. Był wielki zamet i chaos, kazdy co chwile spamowal na trade/game-chat/rrv/forum/chatbox full/ pw forum kiedy i gdzie zostana wybrani tutorzy. Bylo normalnie napisane na forum, kiedy co i jak , a oni dalej spam spam i spam...! Co do wybranych tutorow, to musieli byc skonczeni debile, poniewaz zeby podac swoje dane, tylko poto aby potem nie miec tutora, trzeba byc madrym...
Krotko mowiac, nie podobalo mi sie .
Ta rekrutacja nie była najlepszym pomysłem, a jak już coś takiego robić to zrobić próg wiekowy od 18/19 lat, bo większość tutorów to dzieciaki, które mają problemy z ortografią typu spy massive - sam się przyznał na chatboxie że jest tutorem 5 :/. De facto były też dobre osoby typu KaZeK czy też Rzulf, niestety odpadli, zobaczymy jak się to dalej "potoczy". Osobiście wolałbym gdyby Mortiis sam kogoś wybrał na to stanowisko bo Mc Maciek raczej nie ma nosa do wybierania osób do ekipy. To tyle z mojej strony, przypominam że jeszcze zostało kilka tutorów więc nie mówcie "hop", ale nie ma co sobie też robić wielkiej nadziei bo pewnie nie podołają zadaniu. : (
Mikiel Król Sedesów, ej!
06-04-2010, 16:19
Nie mów 'hop', puki nie skoczysz...
.[/COLOR]
puki puki...
^top
To jest chaos, jak mc maciek wybierał to wiem czemu sie nie dostałem
Ci tutorzy to sami idioci i analfabeci - to tyle na ten temat.
apo wlasnie upadlo gody sie boja i co robia ? pierw wlasnie na hoty runy i poty teraz jakies tutorzy bez polotu ja czekam tylko jak dadza enfo i exp x 2000
@Google.
Oj, przepraszam ale nie korzystam z Mozilli. Wolę Google chrome :cool:
Zazdrość Cie zżera, że nie dostałeś się? :/ Jedna literówka nic nie przeszkodzi, tutor to nie terminator tylko też człowiek. Ty od razu robisz alarm na całe APO, że nr. 15 napisał połódnie zamiast południe :eek:. PW napisałem bo ktoś zamknął temat :rolleyes:
Nr. 15 Ci przeszkadza bo cały czas Cie upominam na GC lub dostałeś bana?
Jeszcze max 2 dni i zostanie 4 tutorów, bo sami się wygadają...
Niektórzy słabiej się kryli albo zobaczyli, że tutor nie może robić itemek i nie może banować i sami zrezygnowali. Thx :)
+ rozmiar buta, wysokość, godzina urodzenia, passy na rl tibie i kamery w domu?
@all.
Przyznaję się do mojego błędu (połódnie), godzina 18 ileś, święta, itp.
Staram się pomagać a nie jak to robił nr. 17, stał przy racie przez całą noc afkując
P.S
Nie spamować, nie przeklinać, nie pisać ofert 'sprzedam postać 2k lvl!' ! ;)
I nie róbcie tematów jak Google, że tutor 15 napisał 'polodnie', bo to się robi nudne :S
Nie mów 'hop', puki nie skoczysz...
//Scoop
Wy już skoczyliście... Niestety wam to lekko nie wyszło, ale macie jeszcze tydzień(?) na rehabilitacje.
Nie rozumiem dlaczego piszesz to w niektórych momętach w 3 osobie. "że tutor 15 napisał "polodnie".
@Scoop
Nie rozumiem dlaczego mówisz, że dobrymi osobami był jedynie Kazek i Rzulf. Odpadli, bo zostali wydani, ale jest jeszcze conajmiej 3 dobrych tutorów. Mc Maciek i Santano wybrali dobre osoby, przecież jak by napisali żeby wpisać swój wiek i eliminowało by osoby, które mają poniżej 18 roku życia to każdy by napisał że ma 18+ lat. Osoby słabe, lub nie nadające się na tutora w większości odpadły, ponieważ nie umiały dochować tajemnicy tylko zależało im na awansie, pochwaleniem się (jakim jest pro), lub pomagaganiem potem kumplom. Każdy na początku ma problemy.
@topic
Minęły 3 dni poczekajcie jeszcze tydzień, a wtedy oceniajcie kto jest dobry, a kto się do tego nie nadaje.
@Karpek i inni
My wiemy, że Ty byś nie nadawał na stanowisko Mortiisa albo Tygrysa. A tak na serio to zachowujecie się gorzej od dzieci w piaskowniu.
To tyle co miałem do powiedzenia,
Krulowiec
06-04-2010, 16:30
Jednym słowem tragednia, wysłałem zgłoszenie, ale mysle, ze gdybym dostał napewno bym sie komus wygadał :o
Moim skromnym zdaniem takie coś się przydało :) Pokazało to kilku osobom jak to jest "po drugiej stronie" .
Sądzę że osoby które przetrwają te 2 tygodnie nie wytrzymają nawet miesiąca sprawdzając graczy :)
@Krulowiec.
Takie osoby które by dostały tutora od razu by się wygadały, albo inaczej by jeszcze zrobiły.Byle tylko zaszpanować swoim kolegom.
@Karpek.
Nie wszyscy tutorzy są debilami czy analfabetami.
@topic.
Moim zdaniem selekcja tutorów nie do końca się powiodła.Najlepiej zrobić tak jak Scoop mówił zrobić próg od 18-19 lat, albo zrobić minimum wiekowe do lat 17.
@Kazek.
Też tak sądzę.
Kanibaal
06-04-2010, 21:11
Wybor fatalny!! Same bahory, ktore nie umieja pisac po polskiemu! Ja rozumiem ze polski jezyk trudna byc, ale my jestesmy polakami... Pies tam je... tracal dzieci neo i innych fanow nolife ale Tutorzy powinni wyrozniac sie kultura, ortografia, znajomoscia jezyka polskiego TYLKO PISOWNI!! Czy to tak duzo? A zwlaszcza dojrzalymi decyzjami. Byc moze Administracja sugerowala sie tylko podaniami, poniewaz pewnie czesc piszacych spedzila na pisaniu podania 4 godziny z pomoca korepetytorow jak pozadnie napisac podanie. Jedym slowem odnosnie wybranych tytorow - ZAL I PORAZKA!
Tyle z mojej strony.
Zbigniew Wodecki
06-04-2010, 21:49
Dokładnie, wybrali miszczuf ortografji, i denerwujących ludzi. Moim zdaniem powinno być 20 osób, a nie 18. Lepszych wyrzucono, teraz zostali tylko gorsi, czekam na to, aż wszyscy wylecą. ; o
Wybor fatalny!! Same bahory, ktore nie umieja pisac po polskiemu! Ja rozumiem ze polski jezyk trudna byc, ale my jestesmy polakami... Pies tam je... tracal dzieci neo i innych fanow nolife ale Tutorzy powinni wyrozniac sie kultura, ortografia, znajomoscia jezyka polskiego TYLKO PISOWNI!! Czy to tak duzo? A zwlaszcza dojrzalymi decyzjami. Byc moze Administracja sugerowala sie tylko podaniami, poniewaz pewnie czesc piszacych spedzila na pisaniu podania 4 godziny z pomoca korepetytorow jak pozadnie napisac podanie. Jedym slowem odnosnie wybranych tytorow - ZAL I PORAZKA!
Tyle z mojej strony.
Tak, nie umieją pisać po "Poskiemu"... Weź ogarnij bo sam nie potrafisz i to że Ciebie nie przyjeli bo jesteś dzieciakiem bez doświadczenia nie upoważnia Cię do wypisywania takich rzeczy, pewnie nawet nie gadałeś z żadnym z nich...
Dokładnie, wybrali miszczuf ortografji, i denerwujących ludzi. Moim zdaniem powinno być 20 osób, a nie 18. Lepszych wyrzucono, teraz zostali tylko gorsi, czekam na to, aż wszyscy wylecą. ; o
No Ciekawe że lepszych wyjebali... Najpierw na tych wcześniejszych kurwiliście że takie dysortograficzne dzieci a teraz mówicie że wylecieli najlepsi. Powinno być 20 osób a nie 18? Było 20, ale kilka osób było tak super pro ogarami że nawet nie zalogowali się! Żal. Kilka razy pisałem z różnymi tutorami i z tych którzy teraz zostali mogę wybrać conajmniej 3 sensowne osoby.
Puenta: Najlepiej skurwić kogoś kto jest od nas lepszy i coś mu się udało.
To tyle...
Kanibaal
06-04-2010, 23:02
@Up slowo polskiemu bylo sarkazmem niedouczony idioto. Nie jestem dzieckiem i nie mowie ze jestem jakis super hiper oh i ah. Mowie ze wybrali fatalnie a mogli wybrac o wiele lepsza brygade tutorow.
@up
Może trochę inaczej będziesz się odnosił do tego.Widać nie potrafisz odróżnić jednego od drugiego, ale mniejsza z tym.
Prawda jest taka że kogo by nie wybrali na Tutorów, to i tak byście mówili że zły wybór. To tyle z mojej strony
Sea Ranger
07-04-2010, 00:17
Według mnie dużym błędem Administracji było wprowadzenie tego "bonusa"
Taki mały bonus: osoba, która dowie się, kim jest dany Tutor i pośle do mnie prywatną wiadomość o treści np. "Tutor 666 to Santano" - otrzyma 25 punktów reputacji, a dany Tutor zostanie zdyskwalifikowany.
Dlaczego ? Bo większość ludzi którzy nie dostali Tutora zazdrości tym, którzy go dostali i koniecznie chcą żeby ta pozycja została im odebrana.
Poza tym wszystko jest w porządku.
@HpX3 - Ale niektórzy strzelają ;p
Mortalix
07-04-2010, 08:02
Prawda jest taka że kogo by nie wybrali na Tutorów, to i tak byście mówili że zły wybór. To tyle z mojej strony
Siedź cicho, bo Ciebie można jeszcze nazwać w miarę ogarniętym.
Przyjrzyj się uważnie co wypisują twoi 'koledzy z dachu', a zrozumiesz o co chodzi. : |
#Topic
Lipa.
Dostawali sie tylko ci co mieli najwięcej spamu na 4um.
Nie liczyły się umiejętności i doświadczenie z apo i rl tibii.
Dlaczego ? Bo większość ludzi którzy nie dostali Tutora zazdrości tym, którzy go dostali i koniecznie chcą żeby ta pozycja została im odebrana.
Poza tym wszystko jest w porządku.
Wg mnie nie masz racjii bo wyraźnie było powiedziane, że mają nie ujawniać swojej tożsamości, jednak oni musieli sie pochwalić swoim kumplom ze maja tutora.
Ciesze sie, że tak wyszło bo widać teraz jacy byli by z nich tutorzy, jak by mogli to by pewnie fri itans rozdawali.
Drako o.o
08-04-2010, 01:16
syf na ktory wszyscy narzekaja robicie wy sami ludzie zrozumcie wkoncu ze server tworza gracze, chuj z tutorami chodzby jacy byli nie dogodza takim "elo" wymaganiom jakie wy im stawiacie cytuje kogos tam wyzej "musi wyrozniac sie kultura i pisownia" gowno prawda musi robic co do niego nalezy i dobrze a nie wyrozniac sie
co do tutorow.. fajny pomysl nawet bardzo fajny tyyle, ze tak jak napisalem wyzej nikt nie sprosta tym wymaganiom chodzby jak bardzo chcial, kazdy kozak z osobna ktory narzeka nie zglosil sie nawet a najwiecej o tej robicie ma do powiedzenia jestem ciekaw tak gdyby zamienic was miejscami co wtedy? :)
Pamiętajcie, że zakładając konto akceptujecie regulamin, którego większość graczy chyba nawet na oczy nie widziała (nie mówię, że wszyscy :p).
Jak powiedział Drako, serwer tworzycie Wy, gracze, a nie my, tutorzy.
My tylko pilnujemy porządku, co większość graczy nam utrudnia. ;)
Pamiętajcie, że zakładając konto akceptujecie regulamin, którego większość graczy chyba nawet na oczy nie widziała (nie mówię, że wszyscy :p).
Najlepsze jest to, że mówią to osoby, które są pewnie po kilku banach.
MorgiBack
11-04-2010, 13:32
To jest nie dobre posunięcie.
Powinni zrobić tak, że wybiorą 3-6 osób i z tych osób wybiorą 3 Tutorów/Gm'ów.
Bo tak to jest jeszcze gorzej niż było ;D
Dostawali sie tylko ci co mieli najwięcej spamu na 4um.
Nie liczyły się umiejętności i doświadczenie z apo i rl tibii.
Raczej nie. Bo w zasadzie mogła się dostać osoba mało znana na Forum i w grze, ale mająca duże pojęcie na temat gry. Przecież forumowi 'mądrale' nie muszą być dobrymi graczami, a z Twoich słów właśnie takie coś można wywnioskować.
Rekrutacja to ciekawy pomysł, przynajmniej administracja miała trochę luzu i nie musiała czytać raportów, bo ktoś robił to za nich : D
Kumpel Armii
11-04-2010, 15:26
No cóż ... wybór mają straszny! Ale to żadna nowość w ruchu administracji.
Rzadko kiedy robią coś tak jak powinni.
No cóż ... wybór mają straszny! Ale to żadna nowość w ruchu administracji.
Rzadko kiedy robią coś tak jak powinni.
Nom najgorsze jest to, że ciebie nie wybrali nadal nad tym ubolewasz. Wszyscy tak tutaj płaczą, a pewnie już nie grają na apo, albo tutaj płaczą, a w tibii proszą o pomoc itp.
Żal was :(
Zawsze wybierali powolnie i konsekwencyjnie a tu nagle na siłe wepchali mase ludzi no ale zobaczymy jak to pujdzie dalej.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.