Zaloguj się

View Full Version : S?o? - Chore Melodie

Arcano
06-04-2010, 18:23
Za dużo pie*dolenia o Peji i Tede na forum, trzeba rozluźnić atmosfere, płytka kiedyś była zamieszczana na forum ale zamknięto to dam jeszcze raz, chociaż płytka dosyć stara to dalej fajnie sie słucha.

http://img134.yfrog.com/img134/7509/sochoremelodie2009.jpg

Tracklista:
01. INTRO prod. Mikser
02. INKWIZYCJA feat. LUCAS (PRESHRUNK) prod. Mikser
03. ASP (AGRESJA, STRACH, PARANOJA) prod. Grant/Mikser
04. MOCNE OGNIWO prod. Loco HCM
05. 5 STYLI feat. KACZOR, SHELLERINI, KONI, PALUCH prod. Mikser
06. 6 prod. Grant/Mikser
07. MARSZ ROBOTÓW feat. BUBEL prod. Loco HCM
08. CHORE MELODIE feat. SHELLERINI prod. Mikser
09. BERSERK prod. Loco HCM
10. WCM feat. JEŻOZWIERZ, OLDAS prod. Mikser
11. REŻIM KRWI feat. KOBRA, LUCAS (PRESHRUNK) prod. Tyran/Mikser
12. BEZDECH prod. Mikser
13. SSIJ GO feat. Rychu PEJA SoLUfka, GANDZIOR prod. Tyran/Mikser
14. prod. Mikser
15. OSTATNIA CHWILA prod. Grant/Mikser
16. KRWAWY APERITIF (Remix) prod. qmare

Co sądzicie? Ta płytka to moje pierwsze spotkanie z Horrorcorem i naprawde mi się podoba. Sloń to dobry artysta i nagrywa naprawde mądre, a zarazem chore kawałki.

Eothar
06-04-2010, 18:25
Mam w oryginale od kilku miesięcy? Podobała mnie się dla tego kupiłem na UNDERGRANDE

Fektron
06-04-2010, 19:45
Słucham od paru miesięcy - za****** :D Obecnie czekam na DEMN6N6L6GIE
Słoń rozpie**ala system. :)

Heineken
06-04-2010, 19:52
No, Horror-core zajebista sprawa w dodatku poznanski rap NAJLEPSZY! :D:D

Mam oryginał :)

Dazio
06-04-2010, 20:30
Mam juz to od kilku miesiecy, zajebista nuta i wogole. Oczywiscie mam orginał.

Devil murder
08-04-2010, 14:22
Hemp gru + firma + słoń to moi ulubieni wykonawcy ;>

Mikiel Król Sedesów, ej!
08-04-2010, 16:20
Nie podoba mi się w ogóle, nie wiem o czym on nawija. Słyszałem track Ssij Go z kamerzystą i gnojufką i uważam go za największy shit. Zwykłe pierdolenie o niczym. Ten Słoń tak nawija że na końcu wersu ma zadyszke.
Wolę Shellera którego zjadł Owal.]

^down
Może kiedys się przemogę, póki co nie mam ochoty go słuchać.

Eothar
08-04-2010, 16:29
Nie podoba mi się w ogóle, nie wiem o czym on nawija. Słyszałem track Ssij Go z kamerzystą i gnojufką i uważam go za największy shit. Zwykłe pierdolenie o niczym. Ten Słoń tak nawija że na końcu wersu ma zadyszke.
Wolę Shellera którego zjadł Owal.

To się wsłuchaj w inne tracki.

Jeszcze raz powtórzę- kozak!

Arcano
08-04-2010, 22:39
Wolę Shellera którego zjadł Owal.]

Tępaku jak mozna oceniac cos po odsluchaniu jednego kawalka? Jaka krzywde ci koledzy na placu robili że tak gadasz? Skąd w tobie tyle nienawiści?
Skamaj, że Gandzior był raperem wcześniej niż kamerzystą.
Ten Tede to ci chyba laske zrobił że tak go koffasz...

P.s.

Shellera zjadł Owal, a Tedego Kukulska, bo ma lepsze flow niż on ; //

#

Wspominam coś o Tede, chyba nie. Tedego nie uwielbiam mam tylko 2 płyty jego, wolę WFD. Co do Słonia słyszałem 1/2 Chorych Melodii i troche WSRH i stwierdzam że Owal > Sheller > gówno > Słoń. A Gandzior u Stwiena Spilberga się uczył kamerować dlatego takie dobre filmy z tylnego Carismy. A napisałem o SSIJ GO bo to największe ścierwo z 2009 z płyt które zyskały rozgłos. Po prostu nie jara mnie taki styl, nie spinaj już synek.

Ras jest z WWA co nie? HAHAHA BEKA OD 1948

Nie jesteś zabawny, z przykroscia musze cie poinformować :(.
Ja moge smialo stwierdzic że Kukulska > Tede > gówno > mikiel
i będzie to tak samo bezpodstawne jak te twoje wypociny, które dodajesz do każdego postu (bo myślisz że jesteś spox, ej)...
Ja sie nie spinam, to ty massz problem ze sobą i myślis,z że jesteś wielki i fajny, jednakże niestety nie bardzo ci to wychodzi.

Ras jest z WWA co nie? "HAHAHA BEKA OD 1948"

Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Beke to ja mam z ciebie że uważasz sie za takiego wielkiego elo znawce, już kiedyś gadałem. Chcesz jeszcze pogadać? To pw, bo nie bede przez twoje problemy z sobą zbierał warnów.

P.s.
Wyłącz komputer.

#down

nie masz innego tekstu niz firma? Masz jakiś kompleks na ich punkcie, chyba Romanowi zazrdoscisz urody. Masz większą samoocene niż Mortiis kasy za pacc ; // Ty sie interesowałeś? Co jarałeś sie kawałkami Meza? Napewno informacje czytałeś w internecie, zawsze na bieżąco. Pozdro.

Viseq
09-04-2010, 07:52
Tępaku jak mozna oceniac cos po odsluchaniu jednego kawalka? Jaka krzywde ci koledzy na placu robili że tak gadasz? Skąd w tobie tyle nienawiści?
Skamaj, że Gandzior był raperem wcześniej niż kamerzystą.
Ten Tede to ci chyba laske zrobił że tak go koffasz...

P.s.

Shellera zjadł Owal, a Tedego Kukulska, bo ma lepsze flow niż on ; //

Co Ty taki spięty ?
To pogrubione mnie rozjebalo XDDDDDDD. skąd tyle nienawiści, a sam zaczyna od wjazu.o boże.xdddddddd

#topic
amm, słon - chore melodie wyjebana płyta, mam oryginałke, naprawde kawał dobrego rapu.;D
W moim mniemaniu Słoń wciąga białe i popija wódką, bo nikt normalny takich tekstów nie zrobiłby.;D