Zaloguj się

View Full Version : Propozycja dodania pluginu.

DonieX <3
06-04-2010, 21:26
Otóż, czy nie denerwuje Was, że dany gracz, który uczy się grać ma zły interp, czy też go klatkuje z powodu złych rate? Może się to skończyć wklejając 1 plugin! Otóż dawniej ktoś mi napisał, że jest wymuszany ex_interp 0.01, otóż nie prawda, wpisałem sobie 0.1 i normalnie na takim mogłem grać.
Przestawie Wam plugin, który za równo ustawia automatycznie rate,updaterate i ex interp. Wyglądałoby to następująco :

http://i42.tinypic.com/e1f289.png

Ustawień dokładnych, dokonałby Administrator, który ma dostęp do ftp, od razu mówię, że mam coś takiego na komputerze, było testowane na moim serwerze i wszystko poprawnie działało. Więc nie musisz tłumaczyć danemu, nowemu graczowi jak zmienić interp, bo zrobi to za Niego plugin znajdujący się na serwerze APO!

P.S : Dany administrator, który zdecydowałby się na takie coś, niech napisze na PW, bądź też Santano ma mnie w znajomych na STEAM (`doN! hajt jak chuy ;oo)

Crayon
06-04-2010, 21:31
I powiadasz że ten plugin działa na serverach ns/s i faktycznie wszystko ustawia, nawet jak w środku gry zarzuci się magiczne ex_interp 0.1 ?

@Down
Strażnik Ex_interpu jest podobno strasznie chujowy i ogólnie wadliwy. Jeśli mi potwierdzisz, że w.w. plugin działa pod oba protokoły, to byłbym zainteresowany.

Sprawdzę funkcjonalność u siebie, jak wszystko będzie tak jakbym chciał, to możecie jutro, albo za dwa dni spodziewać się tego pluginu na serverze.

DonieX <3
06-04-2010, 21:32
Z tego co czytałem działa pod STEAM/NS :) W najgorszym wypadku jest coś takiego jak "strażnik ex interp" pod protokoły 47/48.

# Crayon, wypowiedź jednego z użytkowników publicznej strony amxx.

Napisano 03 marzec 2010 - 20:31
a mi dziala ladnie na ns + s ;) i wszystkim wymusza
wrzucilem na 4 serwki i okej piknie ;*

Azielu$
06-04-2010, 21:39
Jeśli to naprawdę działa to jestem za. Wtedy gra byłaby dużo przyjemniejsza. :D

Mortalix
06-04-2010, 22:57
Wszystko pięknie, ale prawidłowe rate to chyba 25000(?).
Oczywiście przydałoby się na serwerze!

Okey
06-04-2010, 23:44
Znam serwer non steam/steam na którym jest taki plugin i on działa:D

Jestem na tak!

DonieX <3
07-04-2010, 06:42
Ok, ej rozmawiałem z Craynon'em, jak będzie działać powiedział, że za pare dni to wgra na serwer ;]

ajee
08-04-2010, 21:17
Wiesz połowa i tak nie wie co to tak naprawdę jest ten interp..

Plugin byłby fajny gdyby działał !

Crayon
10-04-2010, 18:49
Wgrałem go u siebie - działał. Byłem trochę przejęty, jak będzie reagować na oba protokoły i pozytywnie się zaskoczyłem. Plugin został sprawdzony przez gracza, który ustawił sobie rate 5000, ex_interp 0.1 i cl_updaterate 45. Pograł tak jedną rundę, ale na początku kolejnej - ustawienia zostały przestawione na poprawne.

Wielkie dzięki dla DonieXa, że zarzucił tutaj tym pluginem.

propozycja została przyjęta. Plugin właśnie działa na serverze APO CS