Zaloguj się

View Full Version : Zmiany map...

Psyhol
06-04-2010, 22:52
Witam chce zaproponowac zeby zaden admin nie mial mozliwosc zmiany mapy od tak sobie . Poniewaz nie po to jest rtv i vote map w grze aby admin 1 min po rozpoczeciu gry zmienial sobie mape. Wedlog mnie wszyscy admini powinni stracic mozliwosc zmiany map.

LubieKluski
09-04-2010, 07:44
A od czego jest admin?-.-
Jak jest np. rats_1337 trzeba go zmienić...

DonieX <3
09-04-2010, 08:56
A od czego jest admin?-.-
Jak jest np. rats_1337 trzeba go zmienić...
Fail.

@Top
Admin musi mieć możliwość zmiany mapy, poza tym dużo zabawy z takim czymś jest,aby admin nie miał możliwości jej zmienienia. Moim osobistym zdaniem nie powinno być tego pluginu "rtv" i "votemap" w say'u. Zagłusza to strasznie, jak np. zostajesz sam na 2-6, a tu Ci plugin odlicza "10,9,8.." Jest plugin, który automatycznie zmienia mapy, ustawiłoby się 10map np. po kolei w pluginie i One by leciały, i tyle ;)

Ktoś II
09-04-2010, 11:34
Moim osobistym zdaniem

Wytłumacz mi, jak można mieć swoje, nieosobiste zdanie...

#top.
Admini powinni mieć komende na zmiane mapy ponieważ, jeżeli jest w grze np. 6 osób to nie ma sensu grać nuke czy inferno... Admin w takim momencie zmienia na coś mniejszego i gra jest o wiele przyjemniejsza. Ostatnio nie zauważyłem, że zmieniają oni mapy 'jak im sie podoba' wiec w tej kwestii nie mam zastrzeżeń.
Nawet jeśli jest india wiekszosc adminow mówi 'wybraliście taką mape, to teraz na niej grajcie'. To mi sie podoba!

Maatinii
09-04-2010, 14:14
Nie. Najlepiej żeby admini nie mogli grac tylko siedzieć na spectach i oglądać innych jak grają. Ogarnij się oki ? (Już raz Ci pisałem dlaczego wtedy mapę zmieniłem, nie będę sie powtarzał.)

Brain
09-04-2010, 14:16
Lepsza by byłą opcja zmieniania mapy poprzez vote i tyle.

Diabolix
09-04-2010, 15:08
Musi mieć możliwość zmiany mapy, żeby nie grać w kilku na dużych mapach.

Chociaż ja chciałbym, żeby dodano mapcykl, byłby spokój, a najlepiej, jakby były w nich standardowe mapy.

Laluś
09-04-2010, 15:39
Wedlog mnie

Według mnie potrzebujesz słownik.

@topic
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby admin zmienił mapę, bo mu się nie podoba. Zwykle jest to na prośbę graczy.

SedaN*
10-04-2010, 15:33
Według mnie to dobry pomysł, aczkolwiek (jak ktoś tam już wyżej wspomniał) uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie automatycznej zmiany mapy. Wprowadziło by się w obieg z 10-15 najczęściej granych map (oczywiście ten obieg mógłby ulec zmianie). Myślę, że gracze byliby zadowoleni.