View Full Version : Propozycja
Witam,
Proponuje by Ms'owi [dla nie kumatych master Sorcererowi] dodać hp gdyż za mało jest ludzi o tej profesji gdy naprzykład kiedyś szukałem z kumplami Master Sorca na Shappire Helmet quest to nie znalezlismy... być może gdy doda się hp Ms'owi to zwiększy się ilość Master Sorcererow...
To Jest moj pierwszy wątek więc Proszę o wyrozumiałośc i mam nadzieję że nie było jeszcze takiej propozycji.
gdyż za mało jest osob profesji ms
i to ma być powód? aha...
@topic
bez sensu
W takim razie jest to kiczowaty powód :mad::mad::mad::mad::mad:
jestem na nje.
Ryśku xD
07-04-2010, 23:16
Ale autor ma powód...
Beznadziejny temat...
No Moj 1 :( :( :( Wiecie jak zamknąć ?
Zarexoholik?
08-04-2010, 00:22
Jak można dodać obrony? Jak chcesz obrony to idź skillować shielding na amazonkach, czy elfach.
Tak.... To ma być Powod !
To Ci nie pykło :)
@topic
Nie jest to potrzebne, więc jak najbardziej propozycja nietrafiona.
Seth Drut
08-04-2010, 10:29
sorcererow jest najwiecej ;p tylko nie graja.
co do propozycji to obrona to tylko shielding lub eq. wiec jak dla mnie propozycja nieprzemyslana :)
try again!
No nie wiem po co mu obrona, kup sobie pandemke i pandemonium armor i masz obrone. ;o
Yy... ale w jakim sensie chcesz "dodać obrony" ? xd
Od tego jest pandemonium amulet itp...
Jestem na nie.
Mortalix
08-04-2010, 15:04
Szukacie dziury w całym. : (
Jest dobrze tak jak jest. Nie ma co płakać.
faktycznie długo szuka się ms'a do sappihre helmetu i mało ich ale to żaden powód dlatego nie mam zdania ;p
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
08-04-2010, 15:21
Witam,
Proponuje by Ms'owi dodać Lekko Obrony
Ale co masz na myśli? Mniejszy hit ratio czy co? :d
#topic
Tak się złożyło, że akurat gram msem. W sumie to na tak xd
Witam,
Proponuje by Ms'owi [dla nie kumatych master Sorcererowi] dodać Lekko Obrony gdyż za mało jest osob profesji ms można to zmienic dodając lekko obrony.....Na Przykladowy quest Na Shappire Helmet trzeba dużo szukać Master Sorca więc to mowi samo za siebie....
To Moj Pierwszy temat więc proszę o Wyrozumiałość do mnie i mam nadzieję że jeszcze tego nie było
Jak masz malo obrony to założ energy ringa ;]
Moon Red
08-04-2010, 17:19
Słaba propozycja.
Jestem na NIE.
Nikt ci nie każe grać MS'em. a Powód że gra mało MS'ów, to nie powód.
Dla moge propozycja beznadziejna... Sorc to profesja magiczna to po bo jej obrona???
Chodzi mi o coś w stylu Dodania lekko ms [hp].
Jestem na nie ,ms to magiczna profesja i co może jeszcze będzie dostawał co lvl 15 albo 21 hp<tyle co pall.Trudno sie mówi.
Też jestem na nie, to prawda sorkiem ciężko się gra, ale jak kiedyś np. pallek będzie słaby to pewnie mu będziecie chcieli dodać czegoś tam. I tak będzie do końca świata, zawsze jakaś profa będzie poszkodowana, chyba że znajdzie się jakiś złoty środek.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.