View Full Version : Przywróci? prezentacj?!
Mam do was pytanie dlaczego na stonie APO nie możę być prezentacji??Powiedzmy że jest nowy gracz i chce on zobaczyć jak wygląda OTS.Lecz tu nie ma prezentacji:s.Chciałbym aby została dodana prezentacja naszej strony APO..
W tym miejscu by była:
http://i41.tinypic.com/2lk40h2.jpg
W kolorze niebieskim byłby taki ekranik i pisało by Otwórz.
No to na tyle dodaję sondę!
Zarexoholik?
08-04-2010, 14:56
Po co to komu? Myślisz, że ktoś na to zwraca uwagę? Każdy wchodzi na stronę z myślą założenia konta, a nie oglądania durnych screenów.
Jestem na nie.
To było, ale dlatego to usunęli bo nikt tego nie oglądał...
Jestem na nie.
Mortalix
08-04-2010, 15:00
Słabe i niepotrzebne.
Jak nowy gracz chce zobaczyć screeny to ma dział na forum, wchodzi i ogląda.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
08-04-2010, 15:24
Przypomnij sobie jak wbijałeś na jakiegoś nowego otsa. Szukałeś gdzieś prezentacji? NIE! Szukałeś dojść do respów/npc (dział : Poradniki)
Powiem jednym słowem nie!!!! Proszę opuść ten dział i tyle, ponieważ wymyślasz takie fajne pomysły jak nikt inny...
sqlterpa
08-04-2010, 22:03
Raczej wielu nowych graczy nie przybywa, więc nie ma chyba za dużej potrzeby organizować coś takiego. Na youtubie wystarczy wpisać prezentacja Apo i styknie, na pewno wyskoczy nie jedna prezentacja np. By Lost Girl ; ].
wpisze sobie w youtube idioto i bedzie mial. (kto takie dzieci jak ty płodzi?)
Lecz sie, wyjdz na dwor.
@top
Jestem na nie, idiotyczny pomysł idioty;[
po co to:o
skoro bylo niepotrzebne to usuneli...
Dark Devorious
09-04-2010, 13:21
Jezeli chcesz przywrocic "prezentacje" , to pierw sciagnij tutaj pare nowych osob :D Jak narazie jestem na nie , poniewaz jest to zbedne.
Nie jest to dobry pomysł z mojej perspektywy wygląda to tak dwie na dziesięć osób oglądałoby prezentacje ,a reszta odrazu by konto załozyła.
Teraz niektórzy narzekają na lagowanie stronki a to tylko pogorszy sprawę.
Jestem na nie.
Seth Drut
09-04-2010, 15:08
moim zdaniem jest to niepotrzebne.
i tak nikt tego nie oglada.
strata czasu :/
Same bezsensowne propozycje są z Twojej strony.. Pomyśl.. usunęli bo było niepotrzebne, a może nawet zawadzało :| Jak będą chcieli zrobić na pewno zrobią, do dupy pomysł
Szaloony Zieloony
09-04-2010, 15:36
Jestem na nie, bo to jest niepotrzebne. Nie wiem po co zakładasz same tematy z bezsensownymi propozycjami i to jeszcze po kilka jednego dnia. Nie lepiej założyć jeden temat ze wszystkimi "wspaniałymi" pomysłami? Chyba, że musisz nabijać posty jeśli tak to przepraszam.
I tak więcej niż z prezentacji można się dowiedzieć z forum dlatego byłbym za tym żeby link przekierywujący do forum był w bardziej "widocznym" miejscu.
Ale jestem przeciw prezentacji.
Nie potrzeba.. Tak to nie zachęci ludzi do gry...
Prezentację APO są na Youtube robione Przez Lost Girl.: )
Jestem na NIE! Dlatego że jak zakładałem nowe konto to nigdy nawet w regulamin nie zajrzałem i aż do teraz nie znam jego tresci -.- Niech zostanie jak jest bo itak nikt tego nie oglądał.
nikomu to niepotrzebne, zakladajac konto nikt na to nie patrzy. zanim podsuniesz kolejna genialna propozycje najpierw ja przemysl
Zdecydowanie NIE !!
Po 1. Lagowanie stronki.
Po 2. Kto by ją zrobił ?? Pierw narzekacie że mało update a teraz chcecie żeby się zajmowali jakąś głupią prezentacją?? ogarnijcie Się.
3rd Dimension
16-04-2010, 15:46
Jestem na NIE. Nikt tam nie wchodził, a jak ktoś jest ciekaw screenów, może wejść na forum w dział "Screeny".. ;)
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Nie ma takiej potrzeby zbędny temat.
Ten pomysł ze screenami bardzo mi się podobał. Ale po wprowadzeniu nowego acc makera usunięto tą opcję. Dlatego jestem na tak ;)
Mi się to podobało, bo widywałem tam moje screeny z Przystojniaczka i byłem
z nich zadowolony, że ktoś to widzi, albo i nie widzi :D:D
Teraz mnie to ni ziębi ni grzeje.
Mógłby powstać nowy dział na stronie, ale co do prezentacji jestem na nie.
diamondback#
18-04-2010, 20:36
Jestem na NIE było by to powodem lagów na stronie , to jest zbędne na forum jest dział screeny tam można pooglądać ' co nie co '. Było to ,ale usunęli ,bo nikomu nie było to potrzebne i nie zdało egzaminu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.