View Full Version : Czy ch?tnie pokazujesz si? gdzie? z rodzicami?
Mam pytanko dla was czy chętnie chodzicie gdzieś z rodzicami np. widzicie kumpli a tu idziecie z rodzicami Omg.. ;p.Ja oczywiście bardzo rzadko bo rodzice robią nikiedy obciach że Ci Dupe Ściska(Mi nie robią)..Ja tylko przy okazjach niektórych..Na pewno nie przy dziewczynie bo by mnie rozje**ło.A wy?Bo mi jednynie młodsza siostra robi czasem ale pierdziel* to bo to moja rodzina i gówno mnie obchodzi co inni myślą.Może kur** dyrektor się śmiać wjebi* mu i będzie spokój :D
Bastek10
08-04-2010, 16:11
Jeżeli się pytają czy idę "tam gdzieś" z nimi to idę.
bo rodzice robią nikiedy obciach
To jeżeli robią tobie to nie oznacza ze wszystkim:rolleyes:
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
08-04-2010, 16:23
Jeżeli ktoś ma zamiar śmiać się na rl z moich bliskich, to niech spierdala. Kocham mamę i się tego nie wstydzę.
Boże jaki temat. : o Może moi rodzice nie są już tacy piękni i młodzi jak kiedyś, lecz ja nie mam zamiaru się ich wstydzić. Oni Cię specjalnie wychowali, dawali żreć, ubierali itd. tylko po to żeby ich syn się ich wstydził? Nieźle Ci siedzi na bani. Nawet gdyby byli ułomni czy niepełnosprawni na pewno nie mam zamiaru się ich wstydzić. Bo ja szanuję swoich rodziców takimi jakimi są. Kumple Cię wyśmieją? Gdyby byli normalni wiedzieliby że nie ma co się śmiać. Tyle ode mnie.
!!sQaua!!
08-04-2010, 16:28
Ja osobiście nie chodzę z rodzicami nigdzie. Nie dlatego, że się ich wstydzę, tylko dlatego, że wstydziłbym się zachowania moich znajomych przy moich rodzicach. Myślę, że mógłbym im przedstawić swoją dziewczynę, przyprowadzić do domu przyjaciela, ale raczej jeżeli już jakieś wyjście z rodzicami, to tylko do kogoś na urodziny, jakiejś babci czy cuś, ewentualnie do sklepu, może sie opyli i kupią coś :D
Mikiel Król Sedesów, ej!
08-04-2010, 16:30
Nie raz na zakupy jeżdzę z mamą by pomóc, nie raz do kina na wyjście rodzinne, tak to jeszcze na jakieś rodzinne 'imprezy' typu urodziny kogoś lub wesele.
Wiadomo że rodzice mają flote i nie mam nic przeciwko żeby wyskoczyć coś zakupić z nimi. :D
Sempacz__
08-04-2010, 22:26
czasem pomagam mamie jakies zakupy zrobic XD
ALE OGOLNIE TO
siara straszna XDDDDDDDDDDDDDDD nigdy z nimi nie chodzilem gdzies bo taka siare mi robia ze masakra
ALE ONI TO SPECJALNIE ROBIA zreszta tez im robie siare to oni mi XD jestem ze starymi w stalym kontakcie XD ( JAK MI STARA PRZYNOSI HERBATE DO KOMPA ) LUB JAK JADE GDZIES ZE STARYM SAMOCHODEM
ELO
Kanibaal
08-04-2010, 22:57
Rozchulales sie pod koniec posta i zaczales nadmiernie bluznic.
Nigdzie nie chodze z rodzicami, moze dlatego ze mam 18 lat ale gdy bylem mlodszy (16 lat) takze chodzilem wlasnymi sciezkami.
Jankulowski
08-04-2010, 23:02
Niekiedy np pomoc mamie w zakupach albo cos.Najczesciej to chyba na jakies imprezy do rodziny :], lub niedzielny obiad u rodziny gdzies.
Gdzieś jako sklep to raczej rzadko, gdzieś jako znajomi rodziców, rodzina, "dalsza" rodzina czy coś w tym stylu to prawie zawsze, inne "gdziesie" przemierzam sam, o ile mogę to tak ująć. Nie to żebym się wstydził... omg -.- ale nie lubię, czuję się trochę skrępowany. Chętnie, nie chętnie, muszę.
Nie, mieszkam sam, jestem w domu raz na dwa tygodnie~, poza tym jak już jestem, to bardzo chętnie wybieram się z nimi do np. marketu, po prostu lubię i brakuje mi tego "jak bylo kiedyś":]
No ja bym chciał w tej chwili byćz rodzicami.. no ale niestety są ponad 2k km ode mnie : << I nie wiem kiedy dostane urlop, żeby wpaść do Polski.. Wstydzić się rodziców ? A oni się wstydzą Ciebie ? Przed swoimi znajomymi ?
Ehh.. jak ich zabraknie to te osoby co wyczówają jakiś wielki przypał idąc z rodzicami będą żałowały swoich słów, no ale co tam..
Pozdro.
Mama mi czasem robi siare na osiedlu, ale jej sie nie wstydzę lol.
Nie wstydzę się swoich rodziców - raczej zachowania moich przyjaciół przed rodzicami. Czego mam się wstydzić? ; )
First Pineda
09-04-2010, 11:11
Nom kto sie smieje z bliskich wyjebane na niego :) ja sie nie wstydze wyjsc gdzies z rodzicami bo czemu? ;o
Czemu nie , skoro sie ich wstydzicie to wspolczuje wam i im :O.
Moi rodzicie nie pokazuja sie razem poniewaz sie rozwiedli, a co za tym idzie to niemozliwe
Pewnie że tak, nie po to mnie wychowali żebym teraz się ich wstydził.
Tak na zakończenie, jeżeli myślisz że rodzice zrobią Ci obciach przez przyjaciółmi to raczej to nie zasługują na miano przyjaciół :)
Lubie chodzić z rodzicami, po zakupach zawsze coś wpadnie do szafy :D
Nie wstydzę się ich, a powiem więcej. Mam młodych rodziców gdyż jestem najstarszy w rodzinie, przy rodzicach moich kumpli wyglądają zajebi*** :D
Taa czasem trzeba na miasto ze starszą wyjść na jakieś większe zakupy. Ale wyjebane mam na to czy ktoś się będzie śmiał. To nie ja wtedy bym miał problem tylko ten ktoś.
Ogólnie idealną odpowiedzią na Twój temat jest post Fifka. Lubię go, ale nie dam reputa :D
Ja nie lubię się pokazywać ze starszą w szkole, bo wtedy wszyscy wiedzą, że coś odjebałem. Natomiast ojciec dużo pracuje i mało się z nim widuję.
Mateusz Soprano
10-04-2010, 14:55
Ja jak muszę to idę,ale siara okrutna jest,nie lubię chodzić na zakupy z kimś kto nie jest mężczyzną:D.Taki bajzel w głowie,chce to i tyle,a tak to po różnych sklepach biegać latać oglądać,koszmar.Ja sie nie dziwie czemu taki temat powstał,bo chodzenie gdzieś z rodzicami może być spoko,ale jak sie spotka kogoś to jednym słowem przerąbane;/
Ja czasami z rodzicami do sklepu, na jakieś specjalne okazję itp. Czasami mama mówi o rzeczach, o których nie powinna mówić w towarzystwie, ale jakoś jej to wybaczam.
Rodowity ^^
10-04-2010, 15:01
Jezu wstydzisz się Matki czy Ojca?
Ehh.
@topic
Pokazuje sie z Rodzina.
Mam pytanko dla was czy chętnie chodzicie gdzieś z rodzicami np. widzicie kumpli a tu idziecie z rodzicami Omg.. ;p.Ja oczywiście bardzo rzadko bo rodzice robią nikiedy obciach że Ci Dupe Ściska(Mi nie robią)..Ja tylko przy okazjach niektórych..Na pewno nie przy dziewczynie bo by mnie rozje**ło.A wy?Bo mi jednynie młodsza siostra robi czasem ale pierdziel* to bo to moja rodzina i gówno mnie obchodzi co inni myślą.Może kur** dyrektor się śmiać wjebi* mu i będzie spokój :D
Nie wiedziałem, żeby 12-letnie chłopaszki miały dziewczyny. Ciekaw jestem co na to odpiszesz ;c.
@top
Jeżeli się wstydzisz własnych rodziców, masz naprawdę naj3bane w głowie.
Jeżeli ktoś ma zamiar śmiać się na rl z moich bliskich, to niech spierdala. Kocham mamę i się tego nie wstydzę.
signed,mama <3333333333
Jeśli trzeba, to czemu nie? Nigdy nie wstydziłem się moich rodziców, którzy są bardzo ciekawymi ludźmi. Pamiętam, jak kiedyś byłem ze znajomymi i miał mnie ojciec odebrać, to Harleyem podjechał. +15 do zajebistości ; d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.