PDA

View Full Version : Za?alenie

Poziomkuwa
08-04-2010, 20:20
Witam. To już moje kolejne zażalenie. No więc przejdźmy do rzeczy. Założyłem temat z pewnym serwisem i w temacie tym mieliśmy wklejać swoje linki. Temat został usunięty. Starałem się przestrzegać zasad regulaminu i nie zrobić reklamy. Czy mi to wyszło to nie wiem. Może mi ktoś napisać czemu mój temat został usunięty. I jeszcze jedna sprawa, w czym wam przeszkadzają tematy "Czy pierdnąłeś kiedyś na lekcji?" lub "Czy lubisz agrest?"? Rozumiem, że jeśli te zostały usunięte to równie dobrze moglibyśmy się pożegnać z beterz.com (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=69815) założonym przez Rzulf'a. TO JEST EWIDENTNA REKLAMA. Tekst nawet z jakiejś strony został wycięty. Mikiel dostał za takie coś warna więc nie wiem czemu on bezkarnie taki temat może prowadzić. To, że jest adminem w Counter Strike nie zwalnia go z przestrzegania regulaminu! Przepraszam Rzulf, nic do ciebie nie mam, ale jesteś idealny na przykład. Następny przykład to wchodz! i wygrywaj nogrody! (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=69716) napisany przez silva_333. Tutaj widzimy reflinka. I co? GUWNO! Temat stoi. Tak samo kiedyś założyłem temat "Lockerz - rozmowy ogólne". Jak sama nazwa wskazuje ROZMAWIA się tam o Lockerz i nie wkleja reflinków/prosi o maile. Ten temat też nie wiem w czym przeszkadzał. Zgadnijcie co się stało? Magicznie zniknął! Jak na mnie to się nawet rozpisałem. Czuję się zbulwersowany obecną sytuacją na forum i czuję żal do administracji za to że, porządek nie jest utrzymany. Bo z reguły usuwa się tematy niezgodne z regulaminem, a nie losowe. Moderator może ma zły humor i usuwa tematy osób których nie lubi lub ich nicki nie mają 3 sylab i 2 literek a? Proszę aby moderator, administrator, cleaner lub ktoś inny się tutaj wypowiedział.

Pozdrawiam, Filip

@down
Bo psom bany nawet powinni dawać. Ale nie szanowanym i lubianym użytkownikom naszego forum(np. JA).

@Azbest
W którym miejscu masz tu prowokacje? Normalne pytanie, tak samo jak "Czy wstydzisz się chodzić gdzieś z rodzicami" czy jakoś tak. Więc jeśli mój temat usunęli to tamten i wszystkie takie też powinny zostać usunięte. Ale bardziej mi tu chodzi o bezkarność Rzulfa i "Lockerz - dyskusje ogólne" i ten serwis o którym wspomniałem na samym początku.

@Metaxa
Akurat mi nie chodzi tylko o te tematy. Wypowiadaj się dokładniej XD

Devil murder
08-04-2010, 22:16
Mi ciągle jakieś tematy wyjebują, bo im się nie podoba tematyka. Dałem żartobliwą propozycję dt. serwera (wszystko ładnie napisane, rozpisałem się) i delete.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-04-2010, 13:26
Wg mnie wkurwiłeś modków/Skópa i teraz czekają na twoje jakiekolwiek małe potknięcie. Ale akurat tematy typu czy libusz agrest powinny byc wywalane, bo to prowokacje :f

Metaxa Grzesiek
09-04-2010, 15:00
Pozioma nie placz.
Takie tematy zaśmiecają 4um ;c

Btw. Devil to konfident xD

Lathus
09-04-2010, 15:30
prowokejszyn :D.Jeśli usunęli tematy to znaczy że te tematy były beznadziejne itd.Ale o tym Agreście to mieliście up racje że trzeba było usunąć bo troszke noobskie :D

Myst
09-04-2010, 15:47
Lathus jeżeli jego tematy były beznadziejne to Twoje tematy powinni zostać usunięte, a Ty dostać bana na to forum, za zaśmiecanie tego forum takimi głupimi tematami. No, ale fakt, o Lockerz to też tylko rozmowa ogólna, tak samo jak o Wowie itp. To nie powinno się takich tematów kasować.

Poziomkuwa
10-04-2010, 16:05
A może wreszcie o Rzulfie się wypowiecie. Bo mi o to głównie chodzi :s

Myst
10-04-2010, 16:38
Powiem tyle, że dziwi mnie zachowanie osób takich jak cleanerzy/moderatorzy i wyższych, czemu się też nie wypowiedzą gdyż to oni kasują te tematy, a niektóre zostawiają.

Scoop
10-04-2010, 22:15
Rzulf dostał warna za 2 punkty, temat usunąłem, zwykłe niedopatrzenie ekipy forum.