PDA

View Full Version : [Forum] Arogancja na forum.

.Lion.
09-04-2010, 14:46
Ostatnio zauważyłem że wiele graczy jest tu aroganckich..O co mi chodzi?O to że jak ktoś np. Zark ma mało postów i jest NIELUBIANY przez innych, napisze super propozycje to Każdy da Nie bo go nie nawidzi a to na tym nie polega..
Naprzykład Azbestowy-Krol Fetyszow...jak wie Wiekszość Jest Arogancki :(.
Proszę Się rozpisywać na temat takiej arogancji lub Wywyższenia...

Lathus
09-04-2010, 14:56
Arogancja?:S.No nie no ogólnie forum to Arogancja co ty nowy jesteś to nie wiedziałeś...A Azbest?Niewiem czy to aroganta jak dla mnie równy gosć..Ale bez przesady nie jest tak dużo arogancji na forum...P.S To w dziale Opinie Krytyka chyba powinno być..
#EDIT
Arogancji doświadcza każdy nawet ja(często)ale zrozumiałem z tego tematu to:
[Wiele osób jest nielubianyh i ich wypowiedzi są krytykowane nawet jeśli są zajebiaszcze] czy o to ci chodziło?
#EDIT2
Dla mnie arogantem jest Myst bo mnie nie cierpi i w każdym moim temacie obraża moją osobę..I daje zawsze Nie w propozycjach chociaż jej nie czytał a jest fajna.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-04-2010, 14:56

Po pierwsze :

Jak już to KRUL FETYSZUW

Po drugie :

Jestem upierdliwy tylko dla hejterów/idiotów

Po trzecie :

Na przykład (tu wychodzi moja arogancja :\)

Po czwarte :

http://img.userbars.pl/113/22557.gif

#topic
Bo to Polska właśnie

Tetti
09-04-2010, 14:57
Fajnie, że jest arogancki, ale co w związku z tym? Ludzi nie zmienisz, to że ktoś się o tobie(kimkolwiek..) niemile wypowiada to raczej twój problem i powinieneś załatwiać takie rzeczy sam, cześć

.Lion.
09-04-2010, 14:58
Nie Znaczy że..... Proszę o wpisywanie rzeczy które były aroganckie przez innych ludzi

Axelo .
09-04-2010, 14:58
Nie wiem co ma liczba postów do zdania na temat X tematu.
Jak jest dobra propozycja to przecież nie ważne od kogo wyjdzie..

Dexter Rook Sorcerer
09-04-2010, 15:11
Ja np. lubie Zarku$a ;* ;* <3<3<3
A Azbest to mądry koleś, który stara się ruszyć to forum.

Senshi
09-04-2010, 15:17
tak juz jest na tym swiecie...ludzie sie przyzwyczaili do kolesia wiedzac ze ma glupie pomysly to juz nie czytajac pisza nie... nic z tym sie nie da zrobic

KaZeK
09-04-2010, 15:29
Po prostu ludzie go mało widzą/nie znają i oceniają.

Ilość postów nie ma tu nic do rzeczy.

Stoner
09-04-2010, 15:34
Tacy ludzie.... np. gdy chcę pogadać z Kapitanem Alkoholem w realu o apo
to słyszę z jego ust:

I tak będę jeździł tych tutorów bo gówno mi mogą
I po co być dla innych niemiłym?
Nie wiem.
Ja osobiście staram się żyć zasadą: "Bądź człowiekiem, a ludzie będą Cie szanować"
Myślę, ze słusznie poruszyłeś ten temat, bo dzieciaki poniżane w realu odreagowują na necie...

Deads
09-04-2010, 15:47
Ostatnio zauważyłem że wiele graczy jest tu aroganckich..O co mi chodzi?O to że jak ktoś np. Zark ma mało postów i jest NIELUBIANY przez innych, napisze super propozycje to Każdy da Nie bo go nie nawidzi a to na tym nie polega..

Nie od Tego zleży czy ktoś kogoś lubi... jak ktoś daje Chory Temat/Propozycję To tak jest.... tym tematem nic nie osiągniesz takie jest całe APO w grze jak i forum ;P

Myst
09-04-2010, 15:54
Arogancja?:S.No nie no ogólnie forum to Arogancja co ty nowy jesteś to nie wiedziałeś...A Azbest?Niewiem czy to aroganta jak dla mnie równy gosć..Ale bez przesady nie jest tak dużo arogancji na forum...P.S To w dziale Opinie Krytyka chyba powinno być..
#EDIT
Arogancji doświadcza każdy nawet ja(często)ale zrozumiałem z tego tematu to:
[Wiele osób jest nielubianyh i ich wypowiedzi są krytykowane nawet jeśli są zajebiaszcze] czy o to ci chodziło?
#EDIT2
Dla mnie arogantem jest Myst bo mnie nie cierpi i w każdym moim temacie obraża moją osobę..I daje zawsze Nie w propozycjach chociaż jej nie czytał a jest fajna.

Powiem tyle, Ty po prostu nie umiesz pisać propozycji. np. ten pomysł z reklamą i dajesz miejsce gdzie reklamować np. www.tibia.com < to mnie rozwaliło czy ty w ogóle znasz zasady tibi? Nie obrażam Cię, ale piszę tylko tyle abyś opuścił dział propozycje, codziennie dodajesz coraz to głupsze/beznadziejne pomysły....

Zark
10-04-2010, 15:07
Lol ja jestem nie lubiany? AHAHAHAHAH xD Z Lathusem Ci się pomyliło.

Dexter Rook Sorcerer
10-04-2010, 16:27
Lol ja jestem nie lubiany? AHAHAHAHAH xD Z Lathusem Ci się pomyliło.

Xd. Dobreeeeee.

Już się wypowiedziałem.

Lagga
10-04-2010, 17:41
Azbest wprowadzil tutaj duzo "Zycia" na to forum . Jest takim forumowym klaunem troche i dlatego go szanuje i wedlug mnie jest zarabisty:D

Co do arogancji...

Nie zmienisz ludzkiego postepowania . Skoro tego chca , co ci do tego?

Miarek
10-04-2010, 17:58
Ja np. lubie Zarku$a ;* ;* <3<3<3
A Azbest to mądry koleś, który stara się ruszyć to forum.

W podpisie sam się opisałeś "idiotom",a nie idiotą ?

Curly
10-04-2010, 18:18
Nie jestem arogancki ty huju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111

Dexter Rook Sorcerer
10-04-2010, 18:38
W podpisie sam się opisałeś "idiotom",a nie idiotą ?

Gz :] Słownik języka polskiego.

Saylor
10-04-2010, 18:39
Napewno tak nie jest.

Tutaj jest wiele osób, którym zależy na dobrej i prawdziwej opini, a nie patrzy czy kogoś lubi czy nie!

Temat jak dla mnie jest bezsensu.

@up

Jest takie coś jak "edit"!

Red Rubblaz
13-04-2010, 18:33
Nie obchodzi mnie to jakos.

@edit
Lathus ma bezsensowne posty, ale chyba dlatego sie o nim mowi bo nakrecil ktos filmik o nim??

Zarexoholik?
13-04-2010, 18:56
Jaki kraj tacy ludzi. Dla niektórych trzeba być aroganckim, bo na to zasługują.

Stoner
13-04-2010, 19:00
Jaki kraj tacy ludzi. Dla niektórych trzeba być aroganckim, bo na to zasługują.

Akurat Ty Zarex, jesteś arogancki nawet do osób których nie znasz...
Wbiłeś mi się raz po chamsku na apo -.-

Devil murder
13-04-2010, 19:08
CZY JA NP. JESTEM AROGANCKI DO INNYCH?! ;d

Wolne żarty! :<

Devixx
13-04-2010, 22:34
Arogancja to rzecz codzienna, przyzwyczaj się do tego ;-) Na tym 4um uczucia innych się nie liczą :P

Crayon
13-04-2010, 22:43
Bo tu nie chodzi o liczbę postów, kto ile ma, a o zachowanie, charakter i mentalną pozycję w społeczeństwie Forum. Bo jeśli dajmy na to Grulix pisze czasami niesamowite bajki i zachowuje w swoich postach postawę idioty, pisze o sosenkach, które wyrosły mu z nasionek marihuany, która przecież nie jest z konopii, to użytkownicy go właśnie za takiego postrzegają. To tak samo, jak z catkiem było. Pisał to, co ludzie chcieli przeczytać, typowy populizm i wyszedł na tym, że dużo osób go lubiło i poważało.
Azbest, KRUL FETYSZUW jest osobą niezwykle dziwną, która ewoluowała z typowego trolla, debilnego prowokatora w osobę, która potrafi swoją wypowiedzią zaskoczyć niejednego użytkownika, ale jego postawa na CB nadal pokazuje, gdzie zaczynał, a zaczynał w dupie - od kretyńskich postów, groteskowych jak u Mrożka. Nie wiem czy to przez hormony, które mu się uspokoiły, czy przez narastający w nim populizm, albo komformizm, przez który chce identyfikować się z najlepszymi na Forum(hehe).

Rodowity ^^
14-04-2010, 08:22
Tak bardzo nie Interesuję mnie to : ]

Kosik Czarny 2v0
17-04-2010, 10:56
Dla niektórych trzeba być aroganckim.
Ale to tylko dla niektórych nie wszyscy na to zasługują.
Ale są na forum dzieci co maja 10-13 lat i dla każdego są aroganccy.