PDA

View Full Version : Cia?a ubitych potwórów.

Serowy
10-04-2010, 17:08
Witam,
Chcę Wam przedstawić propozycję odnoście ciał zabitych potworów. Chodzi mi o to, że np gdy biję Draculę ona przyzywa 5 Vampirów i żeby znaleźć zabitą Draculę z lootem trzeba się naszukać....Oczywiście jest to tylko przykład bo z Dracul praktycznie nic nie leci ale np OTS king i warlocki i bk na około niego :o W dodatku gdy lurujemy sobie kilka OTSów nie patrzymy gdzie każdy zakończył swój żywot. Chodzi mi o zmiennie np kolorów ciał OTS kingów na jakiś różniący się od warlocków i bk przyzwanych przez niego, przedstawię następny przykład bo wiem, że część tego forum jest trochę ograniczona umysłowo (oczywiście nie wszyscy) więc np lurujemy sobie 4 MSy one przyzywają po 3,4 Demon Szkielety i wtedy mamy duuużo zabitych leżących na ziemi czerwonych szkielecików i trudno jest znaleźć MSa z lootem. Chciał bym aby ten MS był np zielony, niebieski czy róshooffy :o Wszystko mi jedno nawet część mogła by być zmieniona aby się tylko różniły czymś. To przyspieszyło by troszkę expienie bo zamiast przeszukiwać potworów 30 sec mogło by nam to zająć 5 sec ;) Dodaję sondę i proszę o komentarze.

Lathus
10-04-2010, 17:12
Jestem wz przekonaniem na Nie....Ja akurat patrze gdzie OTS King zakończył swój żywot....Jest to niepotrzebne chyba że gdyby np. MS był czerwono czarny a Skeleton czerwony to rozumiem ..

Lagga
10-04-2010, 17:13
Jestem na nie. jest to niepotrzebne.
Poza tym za duzo roboty by z tym bylo.
Zaznaczylem kanapka , bo zglodnialem

Miarek
10-04-2010, 17:22
Dobry pomysł .Jestem za.

Lunatic Volt Here
10-04-2010, 17:27
Ja nie mam takiego problemu.Jestem na Nie

Sub Zero 2
10-04-2010, 17:32
Jestem za.Ale nie lepiej by było po prostu nie dawać ciał summonów tylko tego co je stworzył.Z Dracul nie zawsze leci byle co...:)

Myst
10-04-2010, 18:15
Ja nie mam zdania, to fakt ułatwi nam grę, ale i tak często patrzę gdzie mi padł mój potworek i tam szukam.

Seth Drut
10-04-2010, 18:24
wystarczy w skórce podnienic jak tak bardzo przeszkadza ;)
jestem na nie.
a king juz bk nie przywoluje ;P

Senshi
10-04-2010, 18:28
jestem na nie przerob sobie skorke i po problemie:) byly juz podobne propozycje

Azoreh
10-04-2010, 18:30
Jestem na tak bo mnie to denerwuje expie na msc i nie wiem gdzie ded..
proponuje tez usunac slimy od flubow,.

lord max
10-04-2010, 18:36
Nie! Co do ograniczonych umysłowo to Ty jesteś ponieważ te propozycje były na forum, opcja szukaj nie zaszkodzi.

Serowy
10-04-2010, 18:38
@ Lord max

Nie grałem tu dłuuuższy czas... Wróciłem i nie miałem pojęcia, że taka propozycja już była. Tak samo zdziwiło mnie, że kingi już nie przywołują bk O_o

Axelo .
10-04-2010, 19:44
Ja tam mam przerobioną skórke jak bije np MS'y i to mi wystarczy.
Jestem na nie.

Karpek
10-04-2010, 19:52
Duużo już było takich propozycji. Ja też się kiedyś z tym męczyłem, więc Ty też się teraz męcz ;).
Jestem na nie.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-04-2010, 20:23
Chcę Wam przedstawić propozycję odnoście ciał zabitych potworów. Chodzi mi o to, że np gdy biję Draculę ona przyzywa 5 Vampirów i żeby znaleźć zabitą Draculę z lootem trzeba się naszukać....
To wtedy omijasz ją i bijesz następne. Z kingami jak raz machniesz myszką to ci się nic nie stanie.

#A TERAZ UWAGA - RADA WUJKA AZBESTA
Luruj moby tak, żeby podczas bicia miały podobne ilości hp

Refresh
10-04-2010, 20:28
zaznaczyłem kanapka bo jestem głodny.

#top

przerób spr oki?

Saylor
10-04-2010, 20:30
Kiedyś napisałem dokładnie to samo, ale o Undead Mastah. Napisałem E-mail'a do Mortiisa, który odpisał mi że rozmyśli tą propozycję. Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi. Najlepiej napisz na maila Mortiis'a

ps. Zaznaczyłem tak!

EsSaY
10-04-2010, 20:38
Jestem za tym, żeby ciała summonów po prostu znikały. ;p