View Full Version : Omg denerwuj?ce b??dy.
Sub Zero 2
10-04-2010, 17:37
Witam robie temat dotyczący baardzo głupiego buga.A mianowicie takie,że dostaniemy czarem z dystansu,to to na czym stoimy znika.Wiem,bug jest bardzo długo,ale mnie to denerwuje bardzo.Dla nie kumatych : stoisz na np.dywanie,dostajesz od Necro z czara,a sqm na którym stoisz,znika.Rozumiecie i co o tym myślicie?
Nie wiem czy to da sie tak latwo zrobic. ten bug jest juz od dawna , ale fakt troche to denerwujace.
Wnorekkk
10-04-2010, 19:41
Przecież podłoga Ci nie ucieknie z pod nóg i nie spadniesz w dół. Ten bug jest już od dawien dawna i nie przeszadza to większości graczom. Mimo to, można poprawić.
Ten błąd jest już baaardzo długo. Mi to tam nie przeszkadza, ale wypadałoby to w końcu naprawić. : )
Mi również to nigdy nie przeszkadzało.
Prawda, powinno być to naprawione, ale spokojniej następnym razem.
Najlepiej napisz pw do Tygrysa;)
Palladyn Zlosci
10-04-2010, 20:09
Fakt, Ten bug jest juz ohhoho [bardzo dlugo]
Ale czy ja wiem co w tym jest denerwujacego? przeciez podlog jetst nadal stoisz nic Ci sie nie dzieje.
Mi to sie nawet podoba czasami z nudów tak sobie latam zeby caly dywanik znikl czy trawa czy cos innego ;)
Fajny bug ;-)
Bug już stary i się do niego przyzwyczaiłem.
Gdyby Mortiis potrafił zrobić coś w tej sprawie to jestem za. :)
To juz sprawa klienta, mortiis ani tygrys nic nie zrobia w tej sprawie ;)
mi to też nigdy nie przeszkadzało ale bug jest bugiem wiec można by się postarać naprawić xd
Devil murder
10-04-2010, 22:57
Hohoho, ten bug jest stary jak świat ;d Nie rozumiem nazwy tematu - DENERWUJĄCY - a komu to przeszkadza? Error tekstur to jest :<
Bo Mortiis w złym miejscu prawodopodobnie dodał kod dlatego tak się stało że czasami znika.. Bo powinna się krew pod tym robić :o A jeszzce znam kolejny denerwujący błąd. Gdy bijesz się z kimś, podejdzie Ci ktoś z rsem aby się zrookować i odznacza target :/
Assassin Mateusz
11-04-2010, 00:24
Ten blad jest chyba na kazdym OTS'ie pod 7.6 o ile dobrze pamietam. :)
Osobiscie mi to nie rpzeszkadza, ale moznaby to usunac.
Fakt jest to błąd nie widziałem jeszcze ,żeby na jakimś innym otsie tego nie było ,w czym Ci to przeszkadza nie wiem nie wnikam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.