View Full Version : Dlaczego
Mam do was pytanie!!!Dlaczego wy do Kurw* Mać jesteście tacy dla mnie?????Co ja wam Kurw* zrobiłem że myślicie o mnie jak Debilu??No powiedzcie..Lagga,Myst,inne osoby których nie wymieniłem...Bo to mnie wkurw**.Czy kiedyś wam coś zrobiłem że traktujecie mnie jak Huj* za przeproszeniem?
`diGiel <3
10-04-2010, 17:53
tak zrobiles,urodziles się.!
dziekuje,dobranoc joe
#Up
Nie wyszło.
#Topic
Mam do was pytanie!!!Dlaczego wy do Kurw* Mać jesteście tacy dla mnie?????Co ja wam Kurw* zrobiłem że myślicie o mnie jak Debilu??No powiedzcie..Lagga,Myst,inne osoby których nie wymieniłem...Bo to mnie wkurw**.Czy kiedyś wam coś zrobiłem że traktujecie mnie jak Huj* za przeproszeniem?
Tutaj masz odpowiedź na swoje pytania.
Bastek10
10-04-2010, 17:58
Pewnie za te tematu w dziale "propozycje" .
Ej, ja też przyłączam się do pytania. Nie było forum prawie dwa dni(licząc poprzedni offline strony), teraz wchodzę zdruzgotany śmiercią śmietanki politycznej RP, patrzę, a Myst usunął podpis obrażający mnie, że jestem sprzedawczykiem, a kilka osób dołączyło sobie podpisiki, że Lathus jest idiotą. Nie wiem o co chodzi, ja osobiście nigdy nie miałem z nim do czynienia.
Może ktoś mi wytłumaczy lepiej niż zrobił to digiel ? ; d
Lathus Master na 7.6? Np wbijasz się na respy i nie jesteś fajny. Nie płacz.
Edit*
A kto groził kumplem "Piekielny Knight" czy coś takiego?
Może ja sam sobie?^^
Nie wbijam się na żadne respy synek!!!!!Wy po prostu no niewiem...Ja staram się być uprzejmy,miły dla was(przynajmniej niektórych) a wy od razu..Na mnie!Nie miałem na starym APO nicka Lathus...Miałem inny nie pamietam na paczatku Lord****...Nie miałem nicka Lathus możecie sprawdzić czy tamten nick Lathus to identyczne IP
#Up
: O Teraz mi właśnie przypomniałeś tego typa, Lathusa z APO 7.6 jak grałem ze dwa lata temu. Wiedziałem, że coś mi się kojarzy ten nick. Zero szacunku do drugiej osoby i notoryczne wbijanie na respa - tak właśnie mi się kojarzy gracz Lathus.
#Topic
Zobacz na swoją kulturę i odpowiedz sobie sam na te pytania.
Bo jesteś jebanym spammerem.
Płaczesz o byle co nie potrzebny temat.
Wnorekkk
10-04-2010, 19:48
Nabijasz posty byle gdzie i byle jak. W dodatku Twoje najbardziej pojebane propozycje, których się nawet czytać nie chce.
nabijasz notorycznie posty, placzesz jak dostaniesz bana zaslaniasz sie kolegami idiotyczne propozycje wrzucanie na priv jesli ktos nie napisze ci gz w temacie. byloby tego wiecej ale szkoda mi czasu.
Dobranoc.
Podlaczam sie do pytania lathusa ja jakos nie widze zeby pisal glupie posty dla mnie jest najzwyczajniejszym uzytkownikiem.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=68044
prosze. tutaj macie swietne posty tego uzytkownika.
Haha. Nie ma to jak reputacja na jakimś forum tibijskim :O. Jesteś idiotą daltego (bez obrazy ale na serio : /)
To tak. Ja ani Cie nie lubię, ani lubie;)
Ale Twoje propozycje są do bani, nabijasz posty i piszesz z błędami.
Jak dla mnie to tyle.
ps. To że Cie nie akceptują do znajomych nie znaczy, że musisz się żalić na forum o tibi...
Tutaj nikt Cię naprawde nie zna. Nie wiemy jaki jestes w rl. Po co CI tutaj koledzy?
ps. Bezsensu;p
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-04-2010, 20:35
Może ktoś mi wytłumaczy lepiej niż zrobił to digiel ? ; d
Wyobraź sobie mnie w wersji "JAPIERDOLEJAPIERDOLEALEROBIEROZPIERDOLOKURFAMAC!!! !"
#topic
Dlatego, że nie sztuka być idiotą. Sztuką jest udawać idiotę, tak żeby Cię za niego wzięli.
a) Piszesz debilne propozycje.
b) Piszesz bez sensu i nie pomagasz.
c) Nie zachowujesz na forum za grosz kultury.
3 powody dlaczego jesteś gnojony.
Mam nadzieję że pomogłem. :)
Drake Banned
10-04-2010, 22:53
najważniejszy powód to ten że sie urodziłeś ;/ po 2 spamujesz żałosnymi propozycjami, po 3 jesteś debilem? ; o
Zastopuj lekko z tymi Propozycjami i namyśl się trochę zanim napiszesz propozycję..
.vimpex.
11-04-2010, 08:13
a) Piszesz debilne propozycje.
b) Piszesz bez sensu i nie pomagasz.
c) Nie zachowujesz na forum za grosz kultury.
3 powody dlaczego jesteś gnojony.
Mam nadzieję że pomogłem. :)
Gnojony, Ye, Ye, Ye.
Wbijasz na respa.
Wyzywasz rodziców.
Piszesz debilne propozycje i posty.
Jesteś analfabetą.
0 kultury :<
Jeszcze mógłbym wymieniać, ale po co? :<
Bambucha Rook
11-04-2010, 10:02
jak sadzac po innych opiniach ktore przeczytalem to wyglada ze jestes Debilem
Przecież widać, że to dziecko... Zobaczcie np. "!!!" po zdaniu ;o To oznacza, że jest on nadpobudliwy lub ma adhd z przerzutami. Max 12 lat mu daję ;>
xxxElteserxxx
11-04-2010, 13:29
I znowu nie wiadomo po co powstał ten głupi temat może jedynie po to zebyś znowu sobie postów ponabijac:)
Ps:Wymyślasz jakieś beznadziejne propozycje,nabijasz posty,bezsensowne wypowiedzi tylko po to żeby nabić posta tyle.
Przecież widać, że to dziecko... Zobaczcie np. "!!!" po zdaniu ;o To oznacza, że jest on nadpobudliwy lub ma adhd z przerzutami. Max 12 lat mu daję ;>
Ja osobiście stosuję "!!!" jak chcę coś podkreślić, że jest serio ważne, ale tak serio, że serio. No i pokazać trochę dziecinności. Może on chciał tak samo?
Wymienił wczoraj ze mną parę PW. Wydaje się normalnym użytkownikiem. Nie zauważyłem jakiegoś epickiego analfabetyzmu, o który go tak oskarżacie.
xD Lukki xD
11-04-2010, 14:04
Idiotyczne posty, tematy, brak umiejętności poprawnego pisania i wrodzony debilizm. Odświeżanie starych tematów, zbanowanych kilka kont za spam w ciągu 2(?) dni
Ja osobiście stosuję "!!!" jak chcę coś podkreślić, że jest serio ważne, ale tak serio, że serio. No i pokazać trochę dziecinności. Może on chciał tak samo?
Wymienił wczoraj ze mną parę PW. Wydaje się normalnym użytkownikiem. Nie zauważyłem jakiegoś epickiego analfabetyzmu, o który go tak oskarżacie.
Popieram tego pana :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.