PDA

View Full Version : Dlaczego

Lathus
10-04-2010, 17:46
Mam do was pytanie!!!Dlaczego wy do Kurw* Mać jesteście tacy dla mnie?????Co ja wam Kurw* zrobiłem że myślicie o mnie jak Debilu??No powiedzcie..Lagga,Myst,inne osoby których nie wymieniłem...Bo to mnie wkurw**.Czy kiedyś wam coś zrobiłem że traktujecie mnie jak Huj* za przeproszeniem?

`diGiel <3
10-04-2010, 17:53
tak zrobiles,urodziles się.!

dziekuje,dobranoc joe

SedaN*
10-04-2010, 17:55
#Up
Nie wyszło.

#Topic

Mam do was pytanie!!!Dlaczego wy do Kurw* Mać jesteście tacy dla mnie?????Co ja wam Kurw* zrobiłem że myślicie o mnie jak Debilu??No powiedzcie..Lagga,Myst,inne osoby których nie wymieniłem...Bo to mnie wkurw**.Czy kiedyś wam coś zrobiłem że traktujecie mnie jak Huj* za przeproszeniem?

Tutaj masz odpowiedź na swoje pytania.

Bastek10
10-04-2010, 17:58
Pewnie za te tematu w dziale "propozycje" .

Crayon
10-04-2010, 18:00
Ej, ja też przyłączam się do pytania. Nie było forum prawie dwa dni(licząc poprzedni offline strony), teraz wchodzę zdruzgotany śmiercią śmietanki politycznej RP, patrzę, a Myst usunął podpis obrażający mnie, że jestem sprzedawczykiem, a kilka osób dołączyło sobie podpisiki, że Lathus jest idiotą. Nie wiem o co chodzi, ja osobiście nigdy nie miałem z nim do czynienia.

Może ktoś mi wytłumaczy lepiej niż zrobił to digiel ? ; d

Zimer
10-04-2010, 18:06
Lathus Master na 7.6? Np wbijasz się na respy i nie jesteś fajny. Nie płacz.

Edit*
A kto groził kumplem "Piekielny Knight" czy coś takiego?
Może ja sam sobie?^^

Lathus
10-04-2010, 18:19
Nie wbijam się na żadne respy synek!!!!!Wy po prostu no niewiem...Ja staram się być uprzejmy,miły dla was(przynajmniej niektórych) a wy od razu..Na mnie!Nie miałem na starym APO nicka Lathus...Miałem inny nie pamietam na paczatku Lord****...Nie miałem nicka Lathus możecie sprawdzić czy tamten nick Lathus to identyczne IP

SedaN*
10-04-2010, 18:21
#Up
: O Teraz mi właśnie przypomniałeś tego typa, Lathusa z APO 7.6 jak grałem ze dwa lata temu. Wiedziałem, że coś mi się kojarzy ten nick. Zero szacunku do drugiej osoby i notoryczne wbijanie na respa - tak właśnie mi się kojarzy gracz Lathus.

#Topic
Zobacz na swoją kulturę i odpowiedz sobie sam na te pytania.

Simi
10-04-2010, 18:23
Bo jesteś jebanym spammerem.

Miarek
10-04-2010, 19:25
Płaczesz o byle co nie potrzebny temat.

Wnorekkk
10-04-2010, 19:48
Nabijasz posty byle gdzie i byle jak. W dodatku Twoje najbardziej pojebane propozycje, których się nawet czytać nie chce.

Lagga
10-04-2010, 19:50
nabijasz notorycznie posty, placzesz jak dostaniesz bana zaslaniasz sie kolegami idiotyczne propozycje wrzucanie na priv jesli ktos nie napisze ci gz w temacie. byloby tego wiecej ale szkoda mi czasu.
Dobranoc.

Vexvv
10-04-2010, 19:51
Podlaczam sie do pytania lathusa ja jakos nie widze zeby pisal glupie posty dla mnie jest najzwyczajniejszym uzytkownikiem.

Lagga
10-04-2010, 19:57
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=68044

prosze. tutaj macie swietne posty tego uzytkownika.

Brain
10-04-2010, 20:17
Haha. Nie ma to jak reputacja na jakimś forum tibijskim :O. Jesteś idiotą daltego (bez obrazy ale na serio : /)

Saylor
10-04-2010, 20:27
To tak. Ja ani Cie nie lubię, ani lubie;)

Ale Twoje propozycje są do bani, nabijasz posty i piszesz z błędami.

Jak dla mnie to tyle.

ps. To że Cie nie akceptują do znajomych nie znaczy, że musisz się żalić na forum o tibi...

Tutaj nikt Cię naprawde nie zna. Nie wiemy jaki jestes w rl. Po co CI tutaj koledzy?

ps. Bezsensu;p

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-04-2010, 20:35
Może ktoś mi wytłumaczy lepiej niż zrobił to digiel ? ; d
Wyobraź sobie mnie w wersji "JAPIERDOLEJAPIERDOLEALEROBIEROZPIERDOLOKURFAMAC!!! !"
#topic
Dlatego, że nie sztuka być idiotą. Sztuką jest udawać idiotę, tak żeby Cię za niego wzięli.

Axelo .
10-04-2010, 22:19
a) Piszesz debilne propozycje.
b) Piszesz bez sensu i nie pomagasz.
c) Nie zachowujesz na forum za grosz kultury.

3 powody dlaczego jesteś gnojony.
Mam nadzieję że pomogłem. :)

Drake Banned
10-04-2010, 22:53
najważniejszy powód to ten że sie urodziłeś ;/ po 2 spamujesz żałosnymi propozycjami, po 3 jesteś debilem? ; o

.Lion.
10-04-2010, 23:06
Zastopuj lekko z tymi Propozycjami i namyśl się trochę zanim napiszesz propozycję..

.vimpex.
11-04-2010, 08:13
a) Piszesz debilne propozycje.
b) Piszesz bez sensu i nie pomagasz.
c) Nie zachowujesz na forum za grosz kultury.

3 powody dlaczego jesteś gnojony.
Mam nadzieję że pomogłem. :)

Gnojony, Ye, Ye, Ye.

Wbijasz na respa.
Wyzywasz rodziców.
Piszesz debilne propozycje i posty.
Jesteś analfabetą.
0 kultury :<

Jeszcze mógłbym wymieniać, ale po co? :<

Bambucha Rook
11-04-2010, 10:02
jak sadzac po innych opiniach ktore przeczytalem to wyglada ze jestes Debilem

Serowy
11-04-2010, 12:37
Przecież widać, że to dziecko... Zobaczcie np. "!!!" po zdaniu ;o To oznacza, że jest on nadpobudliwy lub ma adhd z przerzutami. Max 12 lat mu daję ;>

xxxElteserxxx
11-04-2010, 13:29
I znowu nie wiadomo po co powstał ten głupi temat może jedynie po to zebyś znowu sobie postów ponabijac:)
Ps:Wymyślasz jakieś beznadziejne propozycje,nabijasz posty,bezsensowne wypowiedzi tylko po to żeby nabić posta tyle.

Crayon
11-04-2010, 13:55
Przecież widać, że to dziecko... Zobaczcie np. "!!!" po zdaniu ;o To oznacza, że jest on nadpobudliwy lub ma adhd z przerzutami. Max 12 lat mu daję ;>
Ja osobiście stosuję "!!!" jak chcę coś podkreślić, że jest serio ważne, ale tak serio, że serio. No i pokazać trochę dziecinności. Może on chciał tak samo?

Wymienił wczoraj ze mną parę PW. Wydaje się normalnym użytkownikiem. Nie zauważyłem jakiegoś epickiego analfabetyzmu, o który go tak oskarżacie.

xD Lukki xD
11-04-2010, 14:04
Idiotyczne posty, tematy, brak umiejętności poprawnego pisania i wrodzony debilizm. Odświeżanie starych tematów, zbanowanych kilka kont za spam w ciągu 2(?) dni

Vexvv
11-04-2010, 14:12
Ja osobiście stosuję "!!!" jak chcę coś podkreślić, że jest serio ważne, ale tak serio, że serio. No i pokazać trochę dziecinności. Może on chciał tak samo?

Wymienił wczoraj ze mną parę PW. Wydaje się normalnym użytkownikiem. Nie zauważyłem jakiegoś epickiego analfabetyzmu, o który go tak oskarżacie.

Popieram tego pana :)