Zaloguj się

View Full Version : DRAGON LORD ROOk

Lagga
10-04-2010, 18:45
[do gm] Was juz chyba calkiem powalilo. takie dziecko wiesel loci sobie pare dsm dziennie , fire swordy itd. wy juz calkiem chcecie aby na rook bylo full kasy? sami dazycie do tego , ze na serwie kasa sie powieksza. zloci dsm i juz jest co raz wiecej kasy !

Wedlug mnie to totalna glupoty.
trzeba albo pomniejszyc loot i dodac oplate za wbicie na respa, albo usunac go wcale.

Dziekuje , dobranoc.

@down

Rabac wiesela. dalem tylko taki przyklad jak np. sasha sobie siedzi i zobacz na ss w sasha life ile ma tego loota to sie grac odechciewa. za pare platyn waste ma 30cc+ ponad wiec zal!

TuK!
10-04-2010, 18:48
Słuchaj to że sobie rady nie dajesz z Wieselem, no to nie nasz problem;
Po za tym; loot powinien zostać zmniejszony, gdyż jak mówisz loci się po kilka dsm dziennie, a cena dsm na rook jest duza, a wiele ludzi sella, kase rook za kase main/itemy itd..

Moon Red
10-04-2010, 18:50
Aha jeżeli wierzysz Wieselowi to POZDRO. A jak jest naprawdę taki loot to żal.

Lagga
10-04-2010, 18:52
Aha jeżeli wierzysz Wieselowi to jest tak samo poje*any jak on. To tyle na ten temat dziękuje Dobra Noc.

Dobranoc*

Dragon lord na rook faktycznie jest. bylem u mojego rl kumpla i widzailem jak 1 dl i fs zlocil... wiec japa...

Vojska
10-04-2010, 18:54
Ja w 4h miałem 8 fs, dsm, 6 tower shield, 5 dragon shield. Pisałem do Tygrysa 4 dni temu - nie odpisał. Postanowiłem sam zarobić ^^

Lagga
10-04-2010, 18:57
PRZEPRASZAM BARDZO ZA KOLEJNEGO POSTA. TUTAJ MACIE TAKI DOWODZIK.

TO ZAROBILA SASHA , WPLACAJAC PARE CC NA WASTE. zarobila takze 2dsm http://i43.tinypic.com/358nof6.png
SORY ALE DLA MNIE TO JEST CHORE.

MYSLE ZE WYPLACZE SIE W TYM TEMACIE TAKZE STONER TAK JAK PLAKAL W TEMACIE Z DEMON SETEM ;D

Mc Maciek
10-04-2010, 18:58
Loot ostatnio został zmniejszony z Dragon Lorda. Z tego co widzę, zbyt mało. Wiadomość trafi do Mortiisa.