View Full Version : Trainery
Jankulowski
10-04-2010, 22:01
Eloooo. Skilujac cos mnie wkurza. Kiedy chce wyjsc i klikam na drzwi przenosci mnie do temple dlaczego?? Mozna zrobic tak zeby po kliknieciu byc przed drzwiami? Co wy na to.Piszcie w tym temacie.
xD Lukki xD
10-04-2010, 22:02
Specjalnie jest tak zrobione, żeby ludzie nie jechali na taskerze...
Specjalnie jest tak zrobione, żeby ludzie nie jechali na taskerze...
Oraz żeby nie bawili się w kotka i myszkę z ludźmi którzy szukają treinera by poskilować.
Jestem na nie.
Anusiak Wielki
10-04-2010, 22:04
Niee, bo Tyle czasu tak bylo i tak bedzie -.-
Jestem na nie, koledzy up powiedzieli już dlaczego.
Chociaż przyznam że jest to denerwujące dla ludzi uczciwych. :D
No jestem na nie ale wkurza mnie to bo raz się zagapię albo będę dłużej afk i nie ma wolnych trainerów ;d muszę wtedy iść gdzie indziej ale są powody dla których jestem na nie.
Jestem na nie. Dużo osób w ten sposób wraca do city, a poza tym łatwo jest ustawić bota, żeby co kilka minut przechodził przez drzwi. ;0
Jestem na nie, ponieważ to mi nie przeszkadza i już to nie wielki problem.
Zarexoholik?
11-04-2010, 03:32
Jest dobrze. Jak zapomnisz w wosso zaznaczyć 'auto traina' to cię wyrzuci. : / !
Jestem na nie. To jest po to aby nooby nie blokowały trainerów.
Moze byc ;d;d nawet dobra propozycja
jestem na nie już długo to jest i nikomu to nie przeszkadza i pozatym najszybszy powrót do city xd
Ja także jestem na nie... Zgadzam sie z kolegami wyżej... Ale jesli przenosiło by przed drzwi od trainerów nic by sie nie stalo... Ale niech zostanie tak jak jest...
Hoenix _/
12-04-2010, 13:38
Jestem na nie.
Możesz Afkować 10min, po czym, albo skillujesz dalej, albo wychodzisz.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-04-2010, 15:35
Eloooo. Skilujac cos mnie wkurza. Kiedy chce wyjsc i klikam na drzwi przenosci mnie do temple dlaczego?? Mozna zrobic tak zeby po kliknieciu byc przed drzwiami? Co wy na to.Piszcie w tym temacie.
Heniek, zawsze tak było i będzie. Chociaż w sumie to lepiej by było gdyby wywalało przed bramkę a nie do temple
Blood Raven
12-04-2010, 17:21
jestem na tak moim zdaniem lepiej bybyło żeby wyrzucało postać pod drzwi
diamondback#
12-04-2010, 18:13
Jestem na Nie, to jest dla anty botów i o ile mi wiadomo to jak ktoś Ci stanie przed drzwiami to wyjdziesz normalnie :P
Mimo, iż to potrafi irytować, jestem na nie!
Tylko nie pisz propozycji o tym, żeby wajcha się nie ruszała, bo toby była klęska:<
Devil murder
12-04-2010, 18:40
Też mi to przeszkadza, bo np. skilluje 2 minuty i mnie wyjebuje jak wychodze do evul -.^
Zodika Rook
12-04-2010, 19:09
kolejna twoja żeby to łagodnie nazwać głupia propozycja co widzę propozycje twojego autorstwa chce mi się śmiać....
Kolejny pomysł bez sensu. Gdyby tak zrobili to nooby by się bawiły - wchodzili by i wychodzili... a poza tym - boty.
Jestem na nie.
Seth Drut
12-04-2010, 19:55
wydaje mi sie ze trainery nie sa tak daleko od temple.
nawet jak skilluje gdzie indziej, np ank, to tez stracisz 2minuty zeby tam isc.
dlatego jestem na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.