View Full Version : Komenda (!uh)
Xeertez _/
11-04-2010, 08:01
Witam w tym temacie chcę zobaczyć wasze opinię na temat komendy !uh.
Trochu osób odeszło przez to więc zakładam ten temat po to aby zobaczyć wasze Komentarze/Opinie/Uwagi.
I dodaję też sondę czy Chcecie, aby uh miał stare działalności? (nie ma ex.... jak chodzisz i daje więcej hp.)
Wiem, że odszedłem, ale temat zakładam.
To nie jest dział do rozmawiania o tym, tylko dział propozycje.
Najlepiej wyjebać te manasy i uhy z hota i przywrócić stare działalności uha...
(ale i tak już tego nie zrobią : /)
Uhi manas mogą zostac tylko pod jednym warunkiem.Uh musi byc nieznacznie osłabiony.
Popieram. Ci co jechali na auto manasie i tak to robią, a dodatkowo ek jest niezniszczalny na solo... Zaraz ktoś wyleci z tekstem 'I właśnie taki ma być ek! Nie do rozwalenia tak jak na rl' tylko kuźwa na rl nikogo solo nie zabijesz, a tu 1,5k ek może lajtowo zabić 1,8k ms/ed/rp... :X
Poza tym teraz nowi tutorzy dostaną posadę, więc będzie można bardziej kontrolować boterów. Szczerze mówiąc wolę, żeby kilka osób jechało na bocie, niż wszyscy na !uh, bo wtedy walka z ek'iem ma przynajmniej jakieś szanse, a botera zawsze można zgłosić/nagrać. ;)
Xeertez _/
11-04-2010, 10:58
To nie jest dział do rozmawiania o tym, tylko dział propozycje.
Wiem, lecz chciałem dać taką propozycję i dowiedzieć się co inni myślą na ten temat.
Ja jestem na Tak.
Tak masz rację nie zrobią tego:/
I znowu powrócą boty to jest to samo ,ja mam inną propozycję ,aby znacznie zmniejszyć uhanie się knightowi.A po drugie zły dział.
Xeertez _/
11-04-2010, 11:08
I znowu powrócą boty to jest to samo ,ja mam inną propozycję ,aby znacznie zmniejszyć uhanie się knightowi.A po drugie zły dział.
Po 3. Jak byś przeczytał mój post (2). To byś tak nie mówił.
Masz 10% racji. Są nowi tutorzy. Gdy awansują na wyższy poziom to będą dawać bany...
Rodowity ^^
11-04-2010, 11:20
Wolał bym zeby zostały uhy usuniete a Manasy zostawione : ]]]]
Xeertez _/
11-04-2010, 11:44
Wolał bym zeby zostały uhy usuniete a Manasy zostawione : ]]]]
Manasy mogą zostać, lecz Uhy lepiej bylo by gdy wróciły do swojej dawnej postaci.
Jak mają usunąć uh'y to wtedy też manasy, ponieważ to nie będzie fair dla knightów. No, ale uhy i manasy na hotkey'e zostały wprowadzone dlatego, żeby było mnie botów. Jak zostanie to usunięte to znowu będzie więcej boterów, a wyjdzie na to samo. Tak czy tak będzie tak, że hotkey'e będą legalne, lub botami będą ustawiać hotkey'e czyli nielegalnie.
!!sQaua!!
11-04-2010, 12:47
Moim zdaniem komenda !mm powinna zostać, a !uh powinna być zlikwidowana.
Czemu?
Ponieważ taki edzio first musi użyć 140 manasów, aby naładować całą mane... Natomiast Szymek knight musi użyć 5-6 uhów, aby się całkowicie wyleczyć... Byłoby to niesprawiedliwe w stosunku do magów/druidów.
!mm może zostać, !uh nie.
Mi komenda !uh nie przeszkadza.
Ale można by było zwiększyć siłę ładowania many megamanasem u ed/ms. :)
DLa mnie jest to bezsensu.
Jak nie było tych komend to marudziliście o boty.
Teraz nie ma tyle botów, to marudzicie o komendy
Jak dla mnie jest wszystko dobrze i przestańcie płakać.
ps. Ide coś zjeść.
ps.2 Jest takie coś jak edit!
ps3. Zły dział!
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-04-2010, 13:03
Jak nie chcesz uzywac komendy, to uhaj sie recznie. Ekipa tego nie wycofa. Nie ma mowy
Xeertez _/
11-04-2010, 13:15
Jak nie chcesz uzywac komendy, to uhaj sie recznie. Ekipa tego nie wycofa. Nie ma mowy
Masz rację ekipa tego nie wycofa, ale chodzi o to żeby nie było go na hotkey'u.
A co do tych botów to nie, bo tutorzy bd mogli banować.
Zgadzam się :)
#Xerteez_/
Naucz się edytować posty :)
#top
Chcesz zeby ekipa tego nie wycofała ale chcesz zeby go nie było na hocie? haha :D
Każdy graj jak chce...
Dobrze Azbest napisał że możesz uhać i manasować się recznie jeśli chcesz ;)
Ja jestem na nie!!
Z tymi hotkami niema juz takiego klimatu na apo jak byl kiedys uh pod dupe i jazda; ]
1. Zły dział
2. Komendy to dobre rozwiązanie :) Chociaż tyle, że nie ma botów tyle. Narzekają rp, bo teraz ek 'najlepszy'.
Tyle ode mnie
Pozdrawiam ;)
Sir Tom'ek
11-04-2010, 22:45
Jak usuną !UH too i !MM bo znowu na MS i ED bd narzekac...
manasy moga byc, ale UHy usunac:OOOOOOOOO EK za dobry jest a sile najlepiej jeszcze obnizyc:D
Hoenix _/
11-04-2010, 22:53
Kiedy usuną !uh, zostanie !mm, wiec i tak nie bedzię wiadome, czy używają ręki czy bota. Moim zdaniem osłabić uh dla ek, a przywrócić siłe uha dla rp.
Zarexoholik?
11-04-2010, 23:19
Jak zostawią same manasy. To jak ktoś użyje manasa z hotkeya, a uha z ręki to te dwie rzeczy się pokryją. Więc bota nie wykryją nigdy.
Niech już zostanie ten syf.
diamondback#
12-04-2010, 18:06
Mimo iż gram MSem i ciężko mi zabić równego lvl EK zaznaczam nie. Skoro administracja zdecydowała się na wprowadzenie tej komendy to niech już tak zostanie.
pomozplz
12-04-2010, 18:50
Dosłowinie was poje..... juz i tak uh ledwo uha i co jeszcze zeby na 500 uhal2k ?pierodlnij sie i nie wracaj niech Ci co nie graja knajtem nawet sie nie wypowiadaja -.- omg mogli by wywalic i dac uhh jak bym bo to juz parodia na 500 padam na wiesiu -.- na tym to byl juz lajt ;]
Pomylił Ci się dział kolego, ale to nic może zaraz jakiś sprytny modek to naprawi :)
^Top
Jak dla mnie to jest spoko :)
ja mam inną propozycję ,aby znacznie zmniejszyć uhanie się knightowi.
Pojebało? :C wtedy to już by było całkiem bez sensu...
Seth Drut
12-04-2010, 19:51
ja mysle ze manasy mozna zostawic a uhy usunac.
z manasow korzystaja wszystkie profesje.
wszyscy na duzych lvl traca duzo czasu zeby zladowac mane (nawet teraz ;P )
a co do uh, to kiedys gra knightem wymagala umiejetnosci.
jak miales szybką rękę to byles nie do pokonania solo.
a teraz to tylko klikanie w hoty :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.