View Full Version : Dodanie Gazerów w drodze na pathfindery
.Serafin
11-04-2010, 12:25
Usuncie te Gazery bo nie wygodne jest patrzec na minimapke i na ekran gry bo trzeba patrzec czy cie gazer nie trapnie a ty puf w zombie. Ktos podziela moją opinie? : o
mariusz1990
11-04-2010, 12:44
kopiłeś hara za zl i nie stać Cie na sl ? jak nie pasuje nie idź tam proste idz na wardy albo fw
@serafin
Czy Ty wiesz od czego służy opcja Edit? jak wiesz to zacznij używać jej.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-04-2010, 12:50
To czego chcesz? Usunięcia czy dodania? Btw to chyba nie problem. Zawsze mozesz walic wszystko cos sie rusza i nic cie nie trapnie
.Serafin
11-04-2010, 13:29
To czego chcesz? Usunięcia czy dodania? Btw to chyba nie problem. Zawsze mozesz walic wszystko cos sie rusza i nic cie nie trapnie
Chodzi o to ze dodali je dzis a ja to krytykuje.
mariusz1990:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sub Zero 2
11-04-2010, 13:38
O to chodzi w tych Gazerach. ;p Mają przeszkadzać.Co szkoda Ci many na czara?Mi to nie przeszkadza....
Alanaste
11-04-2010, 13:43
Mimo ze tam nie chodze nie bd sie wypowiadal. Ale powinienes expic na czyms innym jak nie mozesz tam normalniej dojsc.
To idz bez map clicka, to jest chyba dlatego.%.
Jestem na nie!
kopiłeś hara za zl i nie stać Cie na sl ? jak nie pasuje nie idź tam proste idz na wardy albo fw
@serafin
Typie, a czy ty wiesz do czego służy słownik?
@topic
Nie. :c Nie biegaj map clickiem. x.o
Idąc na path~ przechodzisz przez dżunglę, a w dżungli żyją sobie jakieś
żyjątka, wiec w czym problem?
Może w realu też chodzisz na map kliku i dlatego CI to przeszkadza ;d
Jestem na nie :)
.Serafin
11-04-2010, 18:48
Idąc na path~ przechodzisz przez dżunglę, a w dżungli żyją sobie jakieś
żyjątka, wiec w czym problem?
Może w realu też chodzisz na map kliku i dlatego CI to przeszkadza ;d
Jestem na nie :)
Czy srednia w tej grze musi byc ***** równa 12?
Nie masz pewnie 800 lvla wiec nie wypowiadaj sie.
@serafin
Przestań się spinać, zazdrość to zła cecha
Topic
Jasne a czemu nie
diamondback#
11-04-2010, 20:02
Jestem na nie ,gdyż w drodze na pathfrindery nie ma gazerów : ] LOL !?
Po za tym jaki problem jest bić erex i omijać zombie: ]?
tytul i tresc sa przeciwne... dodanie/usuniecie:|
@topic
jestem na nie, chyba tylko tobie przeszkadzaja..
@down
tak nabic,wyrazam swoja opinie po to jest chyba ten dzial?,
spojrz wyzej jak nabijasz posty bo NIE WIESZ GDZIE JEST EDIT...
.Serafin
11-04-2010, 20:13
Jestem na nie ,gdyż w drodze na pathfrindery nie ma gazerów : ] LOL !?
Po za tym jaki problem jest bić erex i omijać zombie: ]?
YYYY MLEKO
Dawno chyba nie byles : C Dzis dodane.
Up:
Byle nabić...
Chodzi o to ze dodali je dzis a ja to krytykuje.
darkdevil
11-04-2010, 21:11
W miare możana je usunać, bo praktycznie nikt tam nie expi. Wiec po co one zostały dodane... Jak juz chcecie dodac to dodajcie jakieś sensowne potwory.
Po co uprzykrzać życie? Niech je usuną i tak nie gram, ale zaoszczędzicie pare sekund tibijskich
Zarexoholik?
11-04-2010, 23:28
Jest mi to totalnie obojętne. Nikt nie pisałem, że tam masz biec na mapclickach, czy ppm. Można powoli, spokojnie dość na respa.
.Serafin
12-04-2010, 13:46
Jest mi to totalnie obojętne. Nikt nie pisałem, że tam masz biec na mapclickach, czy ppm. Można powoli, spokojnie dość na respa.
Nie ide m clickiem bo sie nie da, a powoli sie nie da bo droga jest w chuj daleka i nie ma sensu tam wracac co deda. Normalnie ide, patrzac na minimape tylko jak mam isc jak skrecam w lewo, potem do góry a tu z lewej gazer a ja w zombie XD
Assassin Mateusz
12-04-2010, 14:17
Nie masz pewnie 800 lvla wiec nie wypowiadaj sie.
A ty tak nie kozacz ze masz lvl z allegro. :\
@top
Nie, bo nie lubie Serafina.
.Serafin
12-04-2010, 14:55
A ty tak nie kozacz ze masz lvl z allegro. :\
@top
Nie, bo nie lubie Serafina.
Zazdrosny hejterze, nie jedno dziecko apo kupowalo ode mnie kcc i nie zdziwilbym sie jesli bylbys wsród nich.
Powiedzcie mi po co wypowiadają sie tu osoby które nie widzą co to jest Pathfinder czy Gazer?
Ja wiem co to jest !! Mogę się wypowiedzieć ? XD
No więc, to jest jak z innymi potworami, które są na drodze do jakiegoś respa. Czy to usuną czy nie jest mi to obojętne, bo nie byłem tam nigdy, nie wiem czy to przeszkadza w dojściu na resp. Dziś ogarne bo zaczynam grać i może editne.
PZdr Ser~
.Serafin
12-04-2010, 18:19
Ja wiem co to jest !! Mogę się wypowiedzieć ? XD
No więc, to jest jak z innymi potworami, które są na drodze do jakiegoś respa. Czy to usuną czy nie jest mi to obojętne, bo nie byłem tam nigdy, nie wiem czy to przeszkadza w dojściu na resp. Dziś ogarne bo zaczynam grać i może editne.
PZdr Ser~
Przeszkadza bo są mrówki które trzeba omijać patrząc na minimape, nie map clickiem tak jak wszyscy myślą bo mają 500 lvle i pozjadali wszystkim muzgi :C
.PreMeX.
12-04-2010, 21:00
Bezsensowny temat...Powiem ci że mi nie przeszkadzają i nie będą przeszkadzać!Nie stać cie na SL'A??Po co Patrzysz na mapke idz normalnie strzałkami jak wpadniesz w dziure to twoja nieuwaga.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.