PDA

View Full Version : Dodanie Gazerów w drodze na pathfindery

.Serafin
11-04-2010, 12:25
Usuncie te Gazery bo nie wygodne jest patrzec na minimapke i na ekran gry bo trzeba patrzec czy cie gazer nie trapnie a ty puf w zombie. Ktos podziela moją opinie? : o

Azoreh
11-04-2010, 12:27
No

troche.

mariusz1990
11-04-2010, 12:44
kopiłeś hara za zl i nie stać Cie na sl ? jak nie pasuje nie idź tam proste idz na wardy albo fw

@serafin
Czy Ty wiesz od czego służy opcja Edit? jak wiesz to zacznij używać jej.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-04-2010, 12:50
To czego chcesz? Usunięcia czy dodania? Btw to chyba nie problem. Zawsze mozesz walic wszystko cos sie rusza i nic cie nie trapnie

.Serafin
11-04-2010, 13:29
To czego chcesz? Usunięcia czy dodania? Btw to chyba nie problem. Zawsze mozesz walic wszystko cos sie rusza i nic cie nie trapnie

Chodzi o to ze dodali je dzis a ja to krytykuje.

mariusz1990:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sub Zero 2
11-04-2010, 13:38
O to chodzi w tych Gazerach. ;p Mają przeszkadzać.Co szkoda Ci many na czara?Mi to nie przeszkadza....

Alanaste
11-04-2010, 13:43
Mimo ze tam nie chodze nie bd sie wypowiadal. Ale powinienes expic na czyms innym jak nie mozesz tam normalniej dojsc.

Axelo .
11-04-2010, 16:04
To idz bez map clicka, to jest chyba dlatego.%.
Jestem na nie!

Azielu$
11-04-2010, 17:18
kopiłeś hara za zl i nie stać Cie na sl ? jak nie pasuje nie idź tam proste idz na wardy albo fw

@serafin

Typie, a czy ty wiesz do czego służy słownik?

@topic
Nie. :c Nie biegaj map clickiem. x.o

Stoner
11-04-2010, 18:04
Idąc na path~ przechodzisz przez dżunglę, a w dżungli żyją sobie jakieś
żyjątka, wiec w czym problem?
Może w realu też chodzisz na map kliku i dlatego CI to przeszkadza ;d
Jestem na nie :)

.Serafin
11-04-2010, 18:48
Idąc na path~ przechodzisz przez dżunglę, a w dżungli żyją sobie jakieś
żyjątka, wiec w czym problem?
Może w realu też chodzisz na map kliku i dlatego CI to przeszkadza ;d
Jestem na nie :)

Czy srednia w tej grze musi byc ***** równa 12?

Nie masz pewnie 800 lvla wiec nie wypowiadaj sie.

Pitekk
11-04-2010, 19:35

@serafin

Przestań się spinać, zazdrość to zła cecha

Topic
Jasne a czemu nie

diamondback#
11-04-2010, 20:02
Jestem na nie ,gdyż w drodze na pathfrindery nie ma gazerów : ] LOL !?
Po za tym jaki problem jest bić erex i omijać zombie: ]?

Senshi
11-04-2010, 20:11
tytul i tresc sa przeciwne... dodanie/usuniecie:|
@topic
jestem na nie, chyba tylko tobie przeszkadzaja..

@down
tak nabic,wyrazam swoja opinie po to jest chyba ten dzial?,
spojrz wyzej jak nabijasz posty bo NIE WIESZ GDZIE JEST EDIT...

.Serafin
11-04-2010, 20:13
Jestem na nie ,gdyż w drodze na pathfrindery nie ma gazerów : ] LOL !?
Po za tym jaki problem jest bić erex i omijać zombie: ]?

YYYY MLEKO
Dawno chyba nie byles : C Dzis dodane.

Up:
Byle nabić...

Chodzi o to ze dodali je dzis a ja to krytykuje.

darkdevil
11-04-2010, 21:11
W miare możana je usunać, bo praktycznie nikt tam nie expi. Wiec po co one zostały dodane... Jak juz chcecie dodac to dodajcie jakieś sensowne potwory.

Brain
11-04-2010, 21:25
Po co uprzykrzać życie? Niech je usuną i tak nie gram, ale zaoszczędzicie pare sekund tibijskich

Zarexoholik?
11-04-2010, 23:28
Jest mi to totalnie obojętne. Nikt nie pisałem, że tam masz biec na mapclickach, czy ppm. Można powoli, spokojnie dość na respa.

.Serafin
12-04-2010, 13:46
Jest mi to totalnie obojętne. Nikt nie pisałem, że tam masz biec na mapclickach, czy ppm. Można powoli, spokojnie dość na respa.

Nie ide m clickiem bo sie nie da, a powoli sie nie da bo droga jest w chuj daleka i nie ma sensu tam wracac co deda. Normalnie ide, patrzac na minimape tylko jak mam isc jak skrecam w lewo, potem do góry a tu z lewej gazer a ja w zombie XD

Assassin Mateusz
12-04-2010, 14:17
Nie masz pewnie 800 lvla wiec nie wypowiadaj sie.
A ty tak nie kozacz ze masz lvl z allegro. :\
@top
Nie, bo nie lubie Serafina.

.Serafin
12-04-2010, 14:55
A ty tak nie kozacz ze masz lvl z allegro. :\
@top
Nie, bo nie lubie Serafina.

Zazdrosny hejterze, nie jedno dziecko apo kupowalo ode mnie kcc i nie zdziwilbym sie jesli bylbys wsród nich.

Powiedzcie mi po co wypowiadają sie tu osoby które nie widzą co to jest Pathfinder czy Gazer?

deeL `
12-04-2010, 17:08
Ja wiem co to jest !! Mogę się wypowiedzieć ? XD

No więc, to jest jak z innymi potworami, które są na drodze do jakiegoś respa. Czy to usuną czy nie jest mi to obojętne, bo nie byłem tam nigdy, nie wiem czy to przeszkadza w dojściu na resp. Dziś ogarne bo zaczynam grać i może editne.

PZdr Ser~

.Serafin
12-04-2010, 18:19
Ja wiem co to jest !! Mogę się wypowiedzieć ? XD

No więc, to jest jak z innymi potworami, które są na drodze do jakiegoś respa. Czy to usuną czy nie jest mi to obojętne, bo nie byłem tam nigdy, nie wiem czy to przeszkadza w dojściu na resp. Dziś ogarne bo zaczynam grać i może editne.

PZdr Ser~

Przeszkadza bo są mrówki które trzeba omijać patrząc na minimape, nie map clickiem tak jak wszyscy myślą bo mają 500 lvle i pozjadali wszystkim muzgi :C

.PreMeX.
12-04-2010, 21:00
Bezsensowny temat...Powiem ci że mi nie przeszkadzają i nie będą przeszkadzać!Nie stać cie na SL'A??Po co Patrzysz na mapke idz normalnie strzałkami jak wpadniesz w dziure to twoja nieuwaga.