View Full Version : Dragon Lord [Rook]
Old Capitan Rook
11-04-2010, 22:47
Witam został dzisiaj albo wczoraj usunięty resp dragon lorda? z jakiej racji ? od czasu kiedy loot został zmiejszony to naprawde cieżko co kolwiek było lotnac.. a wiem bo ostatnie 3 dni to Praktycznie ja siedziałem na tym dlu . I nie było kosmicznego lota.. Prosze o rozpatrzenie mojej wypowiedzi.
nie po to robili Red Dragona żeby teraz każdy lootowal Dsmy itp
Nie rozumiem postępowania Tygrysa. Na początku daje resp potwora który dropi bardzo dobre itemy! Przecież wiedział, że z dragon lorda wypada dużo dobrych itemów! Potem zmniejsza loot, a teraz usuwa resp! Tygrys, następnym razem pomyśl co robisz! ;)
Zarexoholik?
11-04-2010, 23:24
Tak to już jest, jak powstają nieprzemyślane do końca pomysły.
Co się stało tego już chyba nie cofniesz usuneli i tyle.
Dobrze zrobili, że go usuneli. Nigdy nie powinno go tam być.
Powinno być tak:
Resp po 1x lub na najazdach, tylko tak można spotkać DL'a
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-04-2010, 17:13
Teraz nie ma co mówić "co by było gdyby" Co prawda i tak było sporo tych dsmów, ale i tak teraz mocno stracily na wartosci
Zodika Rook
12-04-2010, 17:18
Może Tajger:D
Miał powód żeby usunąć ten resp:) tyle z mojej strony:)
bardzo dobrze ze usuneli ten resp . juz nie bedziesz tyle zarabial jak polowa rooka . wielkie brawa dla administracji !
Moim zdaniem to był wielki błąd, dawać respa z dl'em, gdyż leciały z niego dobre itemki, a teraz i tak już straciły trochę na wartości :(
Nie pomyśleli o tym jak gracze się na tym wbogacili.
Przecież mieli ograniczać ilość kasy na serwerze i dlatego go usunęli.
.vimpex.
12-04-2010, 20:24
Pomysł z DL'em na rook to chyba był mało przemyślany temat przez Administrację, taki Wiesel :< lootnął w parę dni kupę kasy i akurat teraz dopiero go usunęli.
=/
Żeby go już nie dawali :>
wpuscili na sec dla kurde i co praktycznie fsza i wiesel tam siedzieli nalucili 12 dsmów bo tyle ma w domku fsza.
Megereess Onwed
24-04-2010, 17:20
no trudno kto zdazyl to sobie nalootowal reszta moze tylko zadzroscic :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.