PDA

View Full Version : Bardzo dziwne (Prezydent)

lord max
11-04-2010, 22:55
Słuchajcie... Jakiś jasnowidz? Jedno już się spełniło...
http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/2
Oczywiście chodzi mi o wpis

gość
Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

xxXTibiomanxxX
11-04-2010, 23:07
W sumie zaciekawiło mnie to . Albo dziewczyna miała farta albo naprawdę ma jakiś dar .

Sempacz__
11-04-2010, 23:12
samosia.pl i wszystko jasne, tam kazdy ma problemy umyslowe

Duff
11-04-2010, 23:14
"Tak, przewidziałam. Moja krew miesiączkowa rozlała się na podłodze i ukazała dzisiejszą datę. Nie zdążyłam jej zapisać bo przybiegł mój pies i ją zlizał."

Teraz dokladnie to przeanalizowalem i stwierdzam ze to sciema. Jest kilka opcji. Tak jak powiedzial Vojska....Admin.
Przegladalem rowniez komentarze i pisze tam ze odczowa... a przeciez byla mowa o 1 snie. Juz sam nie wiem co o tym myslec.

@Edit
Ten wątek jest już na dziesiątkach forów, na nk, i innych portalach. Samosia próbuje sobie nabić oglądalność.

Juxxifi
11-04-2010, 23:15
Po prostu chce się podłączyć do światowej afery by zwrócić na siebie uwagę.

Poziomkuwa
11-04-2010, 23:16
@Duff
Ziomuś, babka napisała, że w kwietniu będzie żałoba narodowa. Napisała to w STYCZNIU. Więc albo miała niesamowitego farta albo mówi prawdę.

@topic
Dziwne. Zobaczymy w lipcu czy będzie ta żałoba.

Kowalek
11-04-2010, 23:18
No ciekawe czy to ktos wpisal teraz w kino czy serio data wystawienia jest prawdziwa :)

Vojska
11-04-2010, 23:19
albo admin strony edytował temat ;/

Zarexoholik?
12-04-2010, 00:17
Zajebicha. Poczekamy, zobaczymy. Jak nie będzie to się zawiodę. : /

Stoner
12-04-2010, 19:50
Po prostu chce się podłączyć do światowej afery by zwrócić na siebie uwagę.

Dokładnie...

Moim zdaniem miała farta i tyle...
Ja powiem teraz sobie, że w lipcu terroryści będą coś majstrować w chinach.

Zark
12-04-2010, 19:55
samosia.pl i wszystko jasne, tam kazdy ma problemy umyslowe
XD!
#topic
Miała farta najwyżej i tyle. Nic więcej ; OOOO

Axelo .
12-04-2010, 19:59
Też mi się kiedyś przyśniło coś co było na następny dzień i troszke się ździwiłem.
Zwykły zbieg okoliczności, nie jest jasnowidzem. :D

SedaN*
12-04-2010, 20:31
Też często tak mam, że mi się przyśni jakiś moment, a któregoś dnia on się wydarzy i mam wrażenie jakbym to przechodził drugi raz. Ja wierzę w takiego typu rzeczy.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-04-2010, 20:32
Mi się śni wiele dziwnych rzeczy, które się sprawdzają, ale... to są moje własne problemy. Najczęściej śnią mi się odpowiedzi na moje pytania. Często się do tego stosuję i wszystko jest ok.

xD Lukki xD
12-04-2010, 20:34
No słyszałem o tym.

Na serio babka to napisała i się spełniło, ale wydaje mi się, że to po prostu zbieg okoliczności :P

Janq19
12-04-2010, 21:08
Na samosi nie takie pierdoły wypisują, na Twoim miejscu nie przyznawałbym się, że tam bywam ;]

Mateusz Soprano
14-04-2010, 21:39
Wygląda na to że się zgadza,ale jeżeli to się zgadza to w 2012 może być koniec świata,gdyż autorka pisze że widziała wszystko co się wydarzy do 2012 roku!Czy dalej nic nie będzie?Nonstradamus powiedział jakieś zdanie o metalowym ptaku(było już na forum więc nie będę pisać) Ludzie się dziwią że napisane słowa"Kraju nie zwyciężonego" macie jakieś wątpliwości że to na pewno nie my?A że nas Niemcy i Ruskie na 2 frontach atakowały i dalej żyjemy to nie pamiętacie.Popytajcie babci jak kiedyś zapier**** u niemców żeby na chleb zarobić,dziadka jak walczył dla Ruskich,jak było w Polsce ciężko,jak wprowadzano stan wojenny zacytuje Jaruzelskiego "W otchłań Bratobójczej walki".Co ja mogę wam powiedzieć jeszcze?Popytajcie nauczycieli historii,a przede wszystkim dziadków i babci i starszych osób bo to oni naprawde wiedzą jak to kiedyś było bo to oni przechodzili przez piekło.I Polska dalej żyje,możecie się śmiać z tego co pisze,ale ja nigdy w Polskę nie zwątpiłem i wiem że nieważne co się stanie Polska zawsze sobie poradzi.

Ikki
14-04-2010, 23:05
Co do tego zdania o tych metalowych ptakach jest to bujda. Nie powiedział niczego takiego Nostradamus, tylko ludzie po tym wypadku wymyślili sobie coś takiego i tak poszło to w świat.

Orson_Pall
14-04-2010, 23:10
mam pomysl, zbieramy 20 osob, kazdy zaklada temat na samosi, strzela 3 miesiace, wpisuje dziwne zajawiska, 2 osoby zostaja jasnowidzami. Bedziemy slawni, co Wy na to?

Aha
15-04-2010, 01:10
Moim zdaniem Fake, nie uwierze dopóki nie zobacze :)
Poczekamy :]

Bassito
15-04-2010, 16:00
Bardzo to ciekawe może naprawdę ma dar :o

Big Joe
15-04-2010, 16:31
Farcik ? Albo Ma mamę wróżkę xd

Carlos _/!
15-04-2010, 17:16
o tej osoby od "samosi" zapukają panowie z CBA albo innego urzędu państwowego.
co ma CBA do katastrofy lotniczej? o.o chyba cbś = /

Myst
15-04-2010, 17:18
Powiem tyle, że to było już dawno na demotach, ale trzeba czekać do lipca. Jak to się sprawdzi to będzie kiepsko, ale teraz czekamy :D

Led
15-04-2010, 20:53
http://www.kyo.pl/czyzby-oszustwo-portalu-samosia-pl-ws-tragedii-w-smolensku
tyle na ten temat

Kosik Czarny 2v0
17-04-2010, 10:34
Może prorocy naprawdę istnieją <lol>
Babka Miała szczęście i tyle.

Demon
17-04-2010, 13:40
Wygląda na to że się zgadza,ale jeżeli to się zgadza to w 2012 może być koniec świata,gdyż autorka pisze że widziała wszystko co się wydarzy do 2012 roku!Czy dalej nic nie będzie?Nonstradamus powiedział jakieś zdanie o metalowym ptaku(było już na forum więc nie będę pisać) Ludzie się dziwią że napisane słowa"Kraju nie zwyciężonego" macie jakieś wątpliwości że to na pewno nie my?A że nas Niemcy i Ruskie na 2 frontach atakowały i dalej żyjemy to nie pamiętacie.Popytajcie babci jak kiedyś zapier**** u niemców żeby na chleb zarobić,dziadka jak walczył dla Ruskich,jak było w Polsce ciężko,jak wprowadzano stan wojenny zacytuje Jaruzelskiego "W otchłań Bratobójczej walki".Co ja mogę wam powiedzieć jeszcze?Popytajcie nauczycieli historii,a przede wszystkim dziadków i babci i starszych osób bo to oni naprawde wiedzą jak to kiedyś było bo to oni przechodzili przez piekło.I Polska dalej żyje,możecie się śmiać z tego co pisze,ale ja nigdy w Polskę nie zwątpiłem i wiem że nieważne co się stanie Polska zawsze sobie poradzi.

W przepowiedniach Nostradamusa nie ma takiego cztero wiersza XD! to jest fake.

samosia , aha :D

Pawel_W
17-04-2010, 13:45
...

policzcie sobie ile jest ludzi na świecie i pomyślcie, że każdy przepowie np. 10 wydarzeń

chyba nie trudno jest się domyślić, że prawdopodobieństwo spełnienia się chociaż jednej przepowiedni, o ile będzie ona w miarę realna, jest baaaaaaardzo duże...