Zaloguj się

View Full Version : [Forum] ?mieszne teksty ludzi na Forum :)

TuK!
12-04-2010, 13:16
Witam, chcę założyć ten temat gdyż wiele ludzi pisze śmieszne teksty, jakieś błedy, bezsensowne teksty typu;

nie oglądałem filmiku ale mogę wnioskowac iż widzisz u kolesia cheata, bo ma dobry skill. kiedyś też tak oceniałem ale po obserwacji kumpla widzę, że kilkuletnia gra pozwala nawet z deserta walic niezłe heady :) znajdź konkretne dowody a później oskarżaj :)
Typek demka nie oglądał a mówi że nie mam dowodów ;D, nie usuwajcie tego tematu, mam nadzieję że będzie przydatny i często ktoś tu będzie zaglądał ;D

Axelo .
12-04-2010, 20:20
Nie jest może śmieszny, ale napewno debilny. XD

Sir Mat Krazy

jeździsz na rowerze?

SedaN*
12-04-2010, 20:27
Mój podpis. ....................

Lagga
27-04-2010, 16:41
ciekawe co ty robisz na dworze. Bawisz się z kolegami w tibie? Jeden to potwór ty jesteś blokerem, a reszta napierdala kamieniami?

to moje XD .

Patryk1441
27-04-2010, 17:13
Bo hackami się raczej nie zajmujemy?
Moim zdaniem ten jest śmieszny :) Hackami się nie zajmują, ale lvle oddają jak ktoś chara zrookuje :s

Bondi
27-04-2010, 17:19
A mój stary kiedyś dał moją fotę na n-k. Od tego czasu kontroluję jego konto codziennie xD

Tekst Crayona z tej (http://forum.toproste.pl/group.php?groupid=122) grupy towarzyskiej.

Palladyn Zlosci
27-04-2010, 17:43
Hmm ja nie amm nic smiesznego ale moze bys zrobil propozycje. Aby zrobili nowy dzial pt. "Smieszne teksty"

.Bart.
27-04-2010, 18:28
@up
Po co od razu nowy dział? O,o

@topic

Noobie jebany masz to usunac copy z mojego life psie jebany [...] chuj ci w oko psie jebany masz za to dostac delete na forum i na serwerze jebna suka szmatoooooo

Nie wiem do czego doży ten temat

najlepiej jak by ktoś już go zamkną ...

Crayon
27-04-2010, 21:26
Chyba cię głowa boli, że uginam się pod wpływem nacisków ze strony innych. Ja po prostu jestem realistom.

Chcialbym jeszcze dodac iz slowo "wypierdalaj" nie jest obraza. Slowo to jest podobne do spierdalaj. Znacznie bardziej podkreslajacy jego sens. Uzywane gdy ktos cie wkurwia i chcesz mu przekazac żeby sobie poszedl.

Hehe, ale beka, hehe

:DoM4NatR.!>!
28-04-2010, 12:01
to jest dobre :0

http://img706.imageshack.us/img706/660/ddddfr.jpg (http://img706.imageshack.us/i/ddddfr.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Ps. Kawałek o cs'sie ;0

Counter-Strike (często nazywany skrótowo CS) – taktyczny first-person shooter, który został stworzony przez Minha "Gooseman" Le'a i Jessa "Cliffe" Cliffe'a 19 czerwca 1999 r.[1] jako modyfikacja (mod) do gry Half-Life. Początkowo Counter-Strike wymagał do działania Half-Life'a, jednak wraz z upływem czasu stworzono kolejne jego wersje, które przekształciły się w samodzielne produkcje, jedynie korzystające z silnika oryginalnej gry.

Rozgrywka w Counter-Strike'u opiera się na walce terrorystów z antyterrorystami, w której jedna ze stron musi bronić bombsite'u (miejsce gdzie podkłada się bombę) lub uwolnić zakładników, a druga podłożyć bombę albo pilnować zakładników. Gra została stworzona z myślą o grze w sieci, a dopiero z czasem, gdy jej popularność wzrosła, zostały opublikowane dodatki imitujące graczy (tzw. boty) umożliwiające grę w CS-a bez udziału żywych przeciwników.

Wraz z rozwojem gry zaczęły pojawiać się modyfikacje, tworzone przez samych graczy. Wprowadzają one mniejsze lub większe zmiany w rozgrywce i pozwalają na ciągły rozwój samej gry. Gra dostała także wsparcie od Valve Software, dzięki czemu jest ciągle uaktualniania i została włączona do projektu Steam.

Counter-Strike dość szybko zyskał ogromną popularność i stał się platformą turniejową na imprezach e-sportowych, na których znajduje się do dziś.

Sub Zero 2
29-04-2010, 18:13
Nie mam orginału ale :

Prosze przestać płakać

Zodika Rook
29-04-2010, 18:48
Nie będę z Tobą polemizować, gdyż pływasz w płytkim brodziku iumysłowym, a Twoja dedukcja nie odpowiada mojej elokwencji.

Napisał ja:D.............................................. ..

ViVuSeK
29-04-2010, 20:41
Napisał Palladyn Złości
A możesz mi dac reputa bo ja bardzo chce bo ci pomogłem daj prosze ciebie tylko 1 oddam naprawde!
Dostałem na PW od niego rozwalił mnie ;p

'Oxidosis'
29-04-2010, 21:21
red cart
Nie wiem jak wy uważacie, ale to chyba miazdzy wszystko

Sub Zero 2
29-04-2010, 21:33
Nie wiem jak wy uważacie, ale to chyba miazdzy wszystko
Tak 'miazdzy' wszystko ! Przecież i tak pokazanie , że jestem poliglotą w innym poście jest lepsze....

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
30-04-2010, 10:18
Nie przejąłem się tym nawet, bo po co? Tyle ludzi umiera w Afryce, a wy czymś takim się przejmujecie. Możecie nazwać mnie chamem bez uczuć (jak mówi do mnie dziewczyna), ale ja uważam, że każdy powinien być równy, czy ten biedy czy bogaty. Ciekawe to jest, że jednym wypadkiem rozwalili pół państwa, czekam na lepsze rządy, bo powiedzmy sobie szczerze SP pan Kaczyński, jako dla mnie nic nie zrobił porządnego. Więc nie ma co rozpaczać za rozlanym mlekiem, żyje się dalej. Ja już nie patrzę na te rządy, bo stracili do mnie już kompletnie zaufanie. Ci którym najbardziej zależy, aby zmienić kraj umarli w tłumie oszustów i nie wybili się daleko. Żeby wygrać wybory wystarczy mieć zaplecze polityczne i mówić, że za majne rządów będzie naród płynął mlekiem i miodem, a za Kaczyńskiego płynął potem i brudem.
I to porównanie na koniec... mniam

Od wczoraj bratu zakupiłem steam, jestesm sprytny bo teraz na apo będzie mi expic :d.

Jest tylko jedna uwaga, ta dziewczyna nie może mieć chłopaka, a i jeszcze jedno, nie rwij dziewczyny co się nie goli.

Więcej mi się nie chce szukać teraz wasza kolej http://forum.toproste.pl/search.php?searchid=1180145&pp=25 Tekstu o sosenkach chyba nie ma.

A jednak wróciły mi chęci.

Nie będę palić fajek od sylwestra, troszkę mniej alkoholu, ale za to blanty kręcić będę tak samo.
Nie ma odnośnika do posta, bo to z zamkniętego tematu

Pan Xim
30-04-2010, 15:47
Napisał Axelo . Zobacz post
Również mam 14 lat ale za to 176 cm i codziennie po 3-4 godziny jeżdżę na BMX'ie po lasach (oczywiście w lecie) a w zimie proponuje wziąść się za ABS 8 minute.

Rowerem po lescie zapierdziela xD

GRULIX TO MASTER W TYCH SPRAWACH.

Maly
30-04-2010, 16:10
Pan Up
Co w tym dziwnego że jeździ po lasach rowerem z dobrym bmx'em i paroma fajnymi górkami można dużo zdziałać.

Belhior
03-05-2010, 08:51
Nie, kruwa, skakają

#topic
Nowo dodane tereny = bugi. Hyba logiczne nie?

Azbesto i jego "HYBA" Logiczne nie??

Marcelllo
03-05-2010, 10:31
Tekst Mortiis'a po update z questem na magic axe gdy zapytaliśmy go jak wejść do jaskinii:

Mortiis: spacja skoczyc

Drake Banned
03-05-2010, 13:56
Na chuj komentujesz moj life jak ci sie nie podoba dzieciaku ;s?

@top
nie gz. widać masz very good reputacje tutaj

Pozdro ... Sam bys chcial te c legi co ? ;>
Achh ta zazdrosc

Pan sasha zdenerwowany; <

Duch Rookk
03-05-2010, 21:28
dobre dobre dalej dalej :D .

Crayon
03-05-2010, 22:41
Jakieś odwołanie skrzata, który chyba miał zły dzień. Może nie jest śmieszne, ale akurat mnie pod koniec dnia przyprawiło o uśmiech : D
Dodam też, że pod tym postem jeszcze pospamował wiadomości o treści "SPAMSPAMSPAM". Myślę, że dostanie bana na ip, a ktoś zadzwoni jeszcze do jego rodziców, żeby mu komputer zabrali, bo człowiek niesamowity : DDDD

Admin kurwo zal mi cie stary pedale masz na imie chuj
i tyle z mojej strony dziekuje dowidzenia

za co ***** ban ze co ***** 16 lat nie mam chuj wam w dupe all na tym forum i spierdalac nie gram na serwie a ni na ots i jebac was kutasy jebany chuj ci w dupe Scoop..

Pozdro
Do zobaczenia kutasy w przyszloscichuje wredne

Google
04-05-2010, 07:00
http://i43.tinypic.com/24edx0w.png

Ernii
19-05-2010, 19:52
http://i43.tinypic.com/24edx0w.png

hahahahah o spadlem z krzesla prawie hahh grulixa patrze lubia tu ;s

Benn
19-05-2010, 20:01
tak cwaniaczycie a sami pewnie nieumiecie pozdro
to ze se przerabiam to nieznaczy ze jestem idiotom zal mi was

Hehe chłopak sam się wkopał.

KaZeK
19-05-2010, 20:46
twoja percepcja zdania jest adykwatna do kotleta którego jem wiec jestem na tak.

Hahhah xD, przy tym txt zgasłem ;D

Euzebio.
22-05-2010, 18:02
Napisał Deads
Jak ja jestem zerem to ty kim ??? RRR hahaha
W rl inny mam głos i w ogóle nie ? .

A to jest moje xDeee

Tettmeier 15:42:34 obrzygałem w sobotę pół ściany

Ha .