Zaloguj się

View Full Version : Nowe mapy.

Babka Wojenka
12-04-2010, 17:04
Witam, to jest kolejna propozycja o dodanie nowych map;
Tylko są 2 pytania;
1. Czy administracja się zgodzi?
2. Czy wolicie dalej grać ciągle; dust2, inferno, nuke, aztec, westwood? Nawet de_train jest grane maxymalnie raz dziennie.
~ Chodzi mi o mapy typu;
de_dust2002, de_dust4ever, de_russka, de_rats1337; Może niech każdy doda po jakieś 3 mapy, potem zrobimy podsumowanie, i się je doda.
Czekamy na odpowiedź adminów; Poprostu ciągle te same mapy są już żenujące.
@Brain
Admini mają wgrywać ;d

xxXTibiomanxxX
12-04-2010, 17:06
de_mice2 , de_eldorado , awp_circular

Brain
12-04-2010, 17:25
Przepraszam, że przerywam, ale jak wymagacie od administracji map to przynajmniej dajcie paczke z nimi ;].

DonieX <3
12-04-2010, 17:51
de_mice2 , de_eldorado , awp_circular

Jebłem rotfla, jest wystarczająco bardziej 'podstawowych' map które w ogóle nie są grane, Crayon podał listę map,które sa na serwerze ;

de_aztec
as_oilrig
de_cbble
de_dust
de_prodigy
cs_assault
cs_assault_upc
cs_office
cs_italy
de_train
de_dust2
de_nuke
de_inferno
de_cpl_mill
de_tuscan
de_kabul
de_westwood
de_survivor
awp_india
awp_map

Jest to 19 map z których ja osobiście nie wziąłbym 3 do mapcyklu. Wszystko by szło w obiegu, jeśli mapcykl wejdzie na serwer APO CS. Moim zdaniem jest to wystarczająco dużo map :) Więc, jestem na NIE.

SedaN*
12-04-2010, 17:55
Wgrane mogą być, tylko potrzebni są ludzie, które te mapy będą grać, a ich nie jest za wiele.

Crayon
12-04-2010, 18:46
Trzeba się również liczyć z tym, że nie każdy zna mapy, typu eldorado, albo blue, którego sam nie jestem w stanie ogarnąć, mimo, że grałem z kilkadziesiąt razy na niej(a nadal nie wiem gdzie są bsy ; f)

Prędzej dograne będzie de_cpl_fire, niż gówniany de_dust2k2...

Laluś
13-04-2010, 17:37
de_rats1337

No chyba Cię poje*ało.

@top
Już dziesiąty temat o dodaniu nowych map...

Kristo.
13-04-2010, 17:49
@UP
Dokładnie. Jest dużo tematów odnośnie nowych map.
Moim zdaniem niech rozstrzygnie się narazie ten temat odnośnie map cyklu a potem pomyśli się o mapach jakie mogłby by być

Babka Wojenka
13-04-2010, 17:54
@Laluś
Słuchaj, to że tobie się dana mapa nie podoba, to nie znaczy że komuś innemu się nie podoba.
@top
Można dodać mapy typu: de_eldorado, de_russka, de_lost.

deeL `
13-04-2010, 20:41
Jak dla mnie mapcycle jest dobre. Jeśli chce pograć na jakichś nieklasycznych mapach to zmieniam serwer, to nie jest trudne.

Laluś
15-04-2010, 15:44
@Laluś
Słuchaj, to że tobie się dana mapa nie podoba, to nie znaczy że komuś innemu się nie podoba.
@top
Można dodać mapy typu: de_eldorado, de_russka, de_lost.

Boże.. Na tego typu mapach na 100% będzie grało mniej ludzi i serwer będzie stał niemal pusty.