View Full Version : Pochwa?a dla administracji.
Chciałbym złożyc pochwałę dla administracji za ten mały gest świadczący o żalu i skruchy z powodu wielkiej katastrofy w Smoleńsku w której zgineło tak wielu polaków. Miło mnie zaskoczyliście tą małą czarną kokardką na stronie głównej APO. Piszę to też dlatego, abyście wiedzieli, że na tym forum są również użytkownicy którzy są z wami, a nie tylko krytykują. Nawiązując do innego tematu, chciałbym was również pochwalić za to, że bardzo się staracie, bo to też da się zauważyć.
W tak ciężkich chwilach dla Polski trzeba się jednoczyć na wszelakie sposoby.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-04-2010, 17:33
To prowokacja?
#topic
Tak, to bardzo fajnie że pamiętają, ale nie wiem jak Wy - ja mam dosyć tego żałobnego nastroju, zarówno w mediach jak i w rl. Żadne płaczego niczego nie cofną. Co się stało, to się nie odstanie. Może niektórzy powiedzą - "Przecież na twoich oczach dzieje się historia!" Tylko co z tego, skoro gdy umrę/będę umierać, to nic mnie to nie będzie obchodzić?
#down
Ja tylko mówię, że to wszystko jest w tej chwili tak nadmuchane, jakby miał się skończyć świat. Szacunek - owszem. Przesada - może nie w tym momencie
Azbest masz rację, ale na znak żałoby warto dać znak, że jest się z nimi poprzez tą kokardkę. Bardzo miły jest to gest.
Chyba każego obywatela osobiście to dotkneło.
Szacunek dla administracji. :)
Szacunek się należy, aczkolwiek pragnę stwierdzić, że na wielu servisach (nie tylko o tematyce tibijskiej) też jest ta czarna wstążka.
Devil murder
12-04-2010, 17:57
Jak dla mnie, w każdym serwisie coś takiego powinno być obowiązkowego :<
.Serafin
12-04-2010, 18:22
Szacunek się należy, aczkolwiek pragnę stwierdzić, że na wielu servisach (nie tylko o tematyce tibijskiej) też jest ta czarna wstążka.
CZARNA WSTĄŻKA? SZACUN ZA ODMIANE LAYOUTU...
Niestety nie każdy wie co się stało 10.04 =/
http://img686.imageshack.us/img686/641/umc.png
Babka Wojenka
12-04-2010, 18:30
@top
To jest normalne że tak będzie to jest dla polaków szok, jeżeli azbest ciebie to nie obchodzi, to wez sie zastanow kim jestes.
Administracja też ludzie- mają uczucia... chyba? ;s
Podpisuję się pod tą pochwałą :)
Myślę że to obowiązek każdego patrioty, więc nie dziwie się że ekipa APO dodała czarną wstążkę :)
Knight Lukas
12-04-2010, 18:46
Szacun dla tego co to zrobił na stronie apo ;-)
Tak powinno być.
Sub Zero 2
12-04-2010, 19:10
Jak dla mnie bez wątpienia zrobił to Santano.Bardzo pochwalam w moim przeogromnym imieniu Administracje Armii Podkarpackiego Ots'a,że pamiętają,o tej strasznej katastrofie.
No i dobrze, że tak zrobili, szacun.
Prawie każda stronka jest czarno-biała i ma wstążke. ; p
To chyba w skutek propozycji Poziomka.:D I dobrze.
Brawo.
@top
Mimo iz rozumiem ze to wielka tragedia, ale juz mam dosyc tego zalobnego nastroju , zadne szlochy placze zycia im nie zwroca.
wielkie brawa za ten maly gest.
Tak, to bardzo fajnie że pamiętają, ale nie wiem jak Wy - ja mam dosyć tego żałobnego nastroju, zarówno w mediach jak i w rl. Żadne płaczego niczego nie cofną. Co się stało, to się nie odstanie. Może niektórzy powiedzą - "Przecież na twoich oczach dzieje się historia!" Tylko co z tego, skoro gdy umrę/będę umierać, to nic mnie to nie będzie obchodzić?
Widzę, Nasz forumowy pokemon transformował z błazna w "myśliciela"... ciekawe doprawdy. Co następne?
Żadne płaczego niczego nie cofną. Co się stało, to się nie odstanie.
Równie dobrze po śmierci papieża, czy Twoich bliskich też nie powinieneś rozpaczać bo po co? Wskrzesisz ich? Tok rozumowania owada...
"Jezdem Azbesd i lóbiem pladzki se źmietanom" brakuje Nam tego ;(
Topic#
Całkiem miło ze strony Mortiisa, tylko ciekawe czy uległ namowom ze strony forumowiczów czy sam od siebie. Obstawiałbym za tym 1 ;) Nie mniej jednak, dobrze jak serwisy akcentują żałobę, choćby w layoucie bo daje to ludziom choć trochę do myślenia.
P.S Wiem Azbest, pro hejter ;)
.vimpex.
12-04-2010, 20:26
Pochwała, pochwałą, ale chyba każdy wie co się stało?
Na każdym większym serwerze jest czarna wstążka.
_Kuba.Wojewódzki_
12-04-2010, 20:42
To naprawde świetny gest ze strony administracji :)
To naprawde świetny gest ze strony administracji :)
Hepi borzdej ta ta ranta. Wstyd by było nie umieścić --_--
Podobny post chciałem zrobić.Miłe ze strony ekipy,że dołączyła sie do żałoby.
N-series
12-04-2010, 22:10
No , przecież każdy "w miarę" poważny portal tak robi przyciemnienie loga i dodanie kokardki to 5min ;p . ale szacunek za gest
Zarexoholik?
13-04-2010, 00:16
Każdy kto choć trochę interesował się państwem i jest normalnym człowiekiem jakoś to odczuł. Szacunek musi być.
Skoro jest zaloba to wypada, zwlaszcza ze na NK, allegro i innych stronach jest to i na APO powinna sie znalezc wstazeczka...
Kosik Czarny 2v0
13-04-2010, 07:07
Pochwała...
Dobrze zrobili, że dali czarne tło.
A każdej stronie większej lub serwerze (większym) jest tak zrobione.apo kox :-)
:):p;):D:o:rolleyes::cool:
Mała rzecz, a cieszy ;)
Każdy symbol się liczy, niby nic jednak wiadomo, że Administracja łączy się w bólu z rodzinami ofiar.
Bardzo dobrze, że pamiętają.
Ale co do tej całej żałoby, to już jest przesada. Wiadomo, zgineło tyle ważnych osób, ale to nie jest powód do codziennej transmisji w telewizji, internecie i radiu!
To już się staje pomału chore, przynajmniej dla mnie.
Co do Twojego tematu, to się zgodzę.
Bardzo dobrze, że pamiętają.
Ale co do tej całej żałoby, to już jest przesada. Wiadomo, zgineło tyle ważnych osób, ale to nie jest powód do codziennej transmisji w telewizji, internecie i radiu!
To już się staje pomału chore, przynajmniej dla mnie.
Co do Twojego tematu, to się zgodzę.
Jest żałoba narodowa, to dlatego to puszczają, ponieważ nie ma czego innego puszczać np. Majewskiego nie było i wielu innych programów typowo rozrywkowych nie będzie, ale trzeba oddać hołd zmarłym.
MorgiBack
17-04-2010, 14:20
Znając życie to ktoś przypomniał dla Mortiisa.
Ja osobiście pisałem do niego o 10:32 i powiedział, że może coś zrobi i widać zrobił. Choć mógłby więcej.
Wiele szanujących i znaczących się portali/serwisów uczyniło to samo. To godny pochwały gest, ale nie róbmy z tego jakieś wielkiej sensacji...
fakt , ale ludzie nie przesadzajmy.
O proszę, nawet nie wiedziałem, że wstążka jest na stronie głównej.
Brawko, za mały, lecz piękny gest ;)
Palladyn Zlosci
17-04-2010, 19:07
Tak slusznie ze zauwazyles, i tez bardzo pochwalam aministracje za tak mily gest.
Nie spodziewałem żałoby na APO no ale jednak, dołączyli do żałoby.
Chciałbym złożyc pochwałę dla administracji za ten mały gest świadczący o żalu i skruchy z powodu wielkiej katastrofy w Smoleńsku w której zgineło tak wielu polaków. Miło mnie zaskoczyliście tą małą czarną kokardką na stronie głównej APO. Piszę to też dlatego, abyście wiedzieli, że na tym forum są również użytkownicy którzy są z wami, a nie tylko krytykują. Nawiązując do innego tematu, chciałbym was również pochwalić za to, że bardzo się staracie, bo to też da się zauważyć.
W tak ciężkich chwilach dla Polski trzeba się jednoczyć na wszelakie sposoby.
Tak, popieram Cię w 100%. W Smoleńsku zginęło naprawdę wiele osób, co dopiero tak naprawdę zrozumiało się przy wynoszeniu tylu trumn z samolotów. Chociaż w ten sposób można było uczcić taką katastrofę narodową. :(
Tak wielu polaków ? To nie jacyś żule z pod sklepu.. To ELITA POLSKI !!!! Jakbysmy toczyli teraz wojne to bysmy zgineli bez nich ;o
Apo zeszło na psy ale gmy sie starają widać próbóją to jakoś poleprzyć ale apo i tak rules mniej osób gra bo teraz w 3D ludzie cisną a old gracze z sentymentem do apo jako do otsa 7.6 wiecznego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.